Man måste satsa för att vinna...

Första veckan på nya jobbet är snart förbi. Det har varit sjukt kul och det har gått så fort. Det är full rulle, lite rörigt men bara kul!

Alla deadlines närmar sig men det känns som att vi är på banan. Ska sätta mig när jag kan och skriva ner allt jag kommer på.

Jag har en fan-club på jobbet av folk som uttryckt att de älskar mig haha! Jag styr upp, ligger steget före och underlättar allt jag kan och hinner med för så många jag kan- samtidigt som jag styr upp mitt egna kaos. Spontant så skulle alla på jobbet behöva en egen assistent. Men det är ju delvis där jag kommer in. Jag ska stötta operativa chefen, controllern, ekonomi, delar av andra bolaget och styra upp event och den dagliga verksamheten. Det blir asbra det här! ;)

Jag tror att så snart fitnessfestivalen är förbi så kommer jag kanske hinna landa lite mer i allt. Vi behöver komma igång med vårt nästa event och få det i rullning, SEN kommer jag att kunna ta det lugnare.

Tänk vad lyxigt att känna att man har ro i själen till att kunna lägga en timme på träning på morgonen. Just nu behöver man varje vaken minut känns det som! ;)

Jag har lite kvar av det andra jobbet så jag kör lite dubbelt denna vecka men inget galet så det blir bra. Jag har fått en viss påtryckning av att komma tillbaka men jag måste vidare... för nu åtminstone. Annars så är det en assisterande butikschefstjänst som jag ska tillbaka till med tillhörande förmåner och tillägg. Men just nu är tid med familjen det enda jag värdesätter. Samt att genuint bli uppskattad för allt det jobb jag för. Det är något jag har saknat i flera år.

Sen givetvis i allt detta så kom jag in på en jätte sällsynt vidareutbildning på det tidigare jobbet som bara 4 personer (ink mig) ska få gå. Så den kommer jag att behöva hoppa, och det suger mest av allt.

Sen har jag så mycket i huvudet så all tid som jag inte lägger på nuvarande jobbet och aktuella event känns som slöseri med tid. Jag lägger hela nästa vecka på att komma in i allt helt hjärtat för jag har inte haft tid. Jag har inte ens gjort i ordning mitt skrivbord...

Det var lite om nu och kaoset i mitt huvud. Hoppas att allt är bra med er!

Kram kram
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR