Världens roligaste sak!...

Igår så var jag på en jobbintervju för en tjänst som jag har hållt på med rätt länge nu. Efter att ha kämpat mig genom stormen och tillslut kom fram så gick jag och hängde av mig mina ytterkläder och gjorde lite te en bit från receptionen.

Efter ett tag så hör jag i bakgrunden någon fråga från receptionen om denne är "Linda" och tjejen svarar "ja" och han presenterar sig... det han heter, heter ju även den som jag ska träffa.

Så redan där och då så förstod jag typ vad som hade hänt men å andra sidan så har de ju min bild på CV:t... och om det nu var som jag trodde så vore det kul att låta dem hållas för så klart kunde det ju inte vara så! Haha... och sen så var jag för långt bort för att komma springandes i slow motion för att avbryta det spektakel som håll på att ske framför mina ögonen...

Min intervjuare kom - reagerade på att det inte var en man, för det var det jag skulle träffa....Men jag tänkte att hon kanske var en assistent. Väl i rätt rum så var det bara vi och när hon med en enda mening presenterat tjänsten så förklarade jag att jag är på fel ställe och så berättade jag om vad som hade hänt. För nu visste ju även jag att jag var på fel ställe.

Vi skrattade ett tag, plockade ihop våra saker och gick bort för att möta upp mitt gäng och den andra Linda. Isen var ju bruten i alla fall så att säga haha!

Allt gick toppen, så nu har jag tre bollar i luften. Får se hur det blir med allt! Men till en början så har jag ett par stressiga månader! :)

Kram kram
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR