Allt på samma gång...

Hur kommer det sig att hela ens liv är som en flaskhals?.....inget...inget....ALLT! haha! Imorgon så börjat jag skolan igen, tror jag i alla fall.. så mycket har jag hunnit sätta mig in i allt. Men jag har beställt en skolbok som kom idag så jag ska bara kolla upp dag, tid och klassrum. Efter skoldagen så ska jag direkt till sveavägen och jobba några timmar innanjag ska hem och hämta busungen.
 
Jag jobbade i butiken på Birger Jarlsgatan idag och allt gick toppen. Fick "tyvärr" ett infall igen och röjde upp hela bakutrymmet samt styrde upp hela kassan och lite exponering haha! ;) Vi har nog fått mer gjort idag än vad de fått gjort på en månad. Så, mission accomplished! :)
 
Just nu har jag mycket pågång överallt, det är ju verkligen superkul. Dock är det mindre kul att behöva välja. För jag vill ju inte välja, jag vill ha kvar allt.. för det tillsammans gör mig till mig. Men efter denna månad så måste jag ha valt, för då är det bestämt. Som tur är så har jag en rolig helg runt hörnet där jag kommer att få tänka på annat för en stund.
 
 
Nu sja jag krypa ner hos min lilla kamin igen. Jag råkade ju somna med honom, igen, när jag skulle natta honom och så vaknade jag tre timmar senare.. grattis...suck! ;D
 
kram kram
 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR