Älskade helg!...

Måndag igen och bakom oss så har vi nyss lämnat en fantastisk helg! Vi har myst och umgåtts hela dagarna. Vi har träffat vänner och familj och grillat och igår så åkte vi till Underbara barnmässan en sväng. Adrian sprang runt som en tok medans tjejrna gick lite tipsrunda och målade på lite staffli (stavning?) 
 
Adrian fick med sig lite smått och gott sen efter någon timme så rörde vi oss hemåt. Adrian somnade i vagnen nästan hemma så honom parkerade jag i vårt sovrum i vagnen och så kunde jag börja röja i hans rum.
 
 
Jag monterade ner spjälsängen med den öppna sidan och hämtade upp Ellas juniorsäng från källaren. När han vaknade så var hans rum tomt och vi satte ihop sängen tillsammans.
 
Han var såå rolig när han vaknade! Nu hade ju alla andra hunnit hem också så han vaknade, klättrade ur vagnen och kom ut i vardagsrummet och dels så var han nu hemma, utan ytterkläder och alla var hemma!- varpå han säger "vad hände??"....alla vi höll på att dö av skratt! Det var en sån himla klockren sak att säga och av honom också! Hans rum är nu superfint i alla fall så nu ska bara lite små saker fixas och så ska han få en större garderob.
 
Han sov jätte gott i sin nya stora säng! <3
 
 
kram kram på er! Hoppas ni hade en lika bra helg som vi!
 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR