Att leva samma liv men i två olika dimensioner...

Idag har jag varit i skolan men då jag parallellt sitter med en massa annat som jag måste svara på och sen när tankarna är på annat håll så var det lite svårt att hålla sig fokuserad under den lektion som pågick i auktionsutrops-tempo. Så jag satte paus på hela dagens lektion och så kämpar jag på hemma istället.

Efter skolan så slängde jag i mig lunch och drog till jobbet. Jag är där men har tankarna på helt annat håll just nu. Idag ringde jag ett tungt samtal till min chef. Men då han är en nära vän till mig så känns det lite lättare. Och det faktum att jag inte ens har träffat honom och My crew på typ 2 månader gör det också lättare att runda av om några månader. It's already begun..

Men fy så tufft det är! Jag vill ju inte behöva välja. Men hade det varit under lite andra förutsättningar så hade det kanske sett annorlunda ut. Så typiskt bara att min chef bara i veckan skramlade ihop en fast tjänst till mig.. i'll miss my boys! Men det är i december det! ;)

Idag är jag lite trött på vissa människors dramatiska förmåga och martyr sidor. Tänk att livet kan vara så svårt när man gör det så himla omständigt? Klart som fan att man blir trött... jag hade varit helt utbränd! Haha

Nu är jag i alla fall klar på gymmet och är på väg hem. Får se om jag orkar plugga lite och sen ska jag snickra ihop lite träningspass, nu kör vi! :) Svängde förbi Apoteket nu på vägen hem och ordnade mer medicin åt barnen och så köpte jag Isabella Löwengrips silverschampoo, här ska barret bli vitt tills imorgon! ;)

Imorgon blir det jobb till 17.30 sen ska vi käka nått innan konserten sen får vi se. Vet en kom kommer att vara helt slut så vi får se. Vi går på dagsformen! :)

Kram kram
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR