En helt vanlig dag...

Idag så åkte jag och mötte Natta i Skärholmen. Vi passade på att prova lite mer byxor, skulle ju ha ett par till åt Elin och jag ville ha ett par till av min favvo modell. När det var gjort så följde jag med henne till butiken och städade och fixade lite med alla skokartonger. Alltid kul med nytt koncept! ;)

När jag lekt skobutik en stund så rörde jag mig mot mitt egna jobb. Hann med en express shopping på Br-leksaker då de var sista dagen för 25% på allt idag. Så jag hann med att shoppa i butiken och det jag int hittade beställde jag på hemsidan när jag satt på tåget för att åka en station. Sjukt effektivt! :) Så nu är barnens leksaker klara för jul och födelsedag så nu återstår de lite smått och gott men det kan jag ju inte skriva här.

För allt som delas med till fler än mig och min sambo när det gäller bioplaner, kryssning, resmål osv... allt sånt har barnen redan blivit informerade om, fast vi inte har sagt nått. Så det håller jag för mig själv, ja och allt annat i framtiden också egentligen! Haha

Kram kram
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR