Ladda om på nytt...

Idag har det varit en händelserik dag! jag har betat av första dagen i skolan och min lärare är helt klart en lass för sig! ;) Detta kommer att bli as bra! Jag har även fått lite mer klarhet i vad som ska hända i mitt liv, kan ännu inte avslöja något än. Men jag tror och hoppas att allt kommer att kunna lösas till det bästa, för omöjligt är det verkligen inte. 
 
Jag hade en dag kvar av mitt medlemsskap på SATS och har fått eld i baken nu, så jag avbröt det hela och gjorde om det till ett student medlemskap. Vad tänkte jag med, säga upp SATS?! Skulle jag ändra mig sen så måste jag ju dels börja om igen och ha bindningstid och dessutom behöva betala mer. Så nej, nu jäklar! :) Har bunkrat upp med ny inspo så nu kör vi igång igen!
 
 
Om allt går enligt planerna så kommer detta sedan att bara gå av farten! Jag kommer att kunna ha ett liv igen då jag inte jobbar sent, jag kommer att kunna flexa och jobba hemifrån, jag kommer att få ta mycket ansvar och få vara en del i en växande process med ett gäng som delvis kommer att vara halv-bekanta, jag kommer att kunna börja träna igen, ha en massa duktiga folk nära till hands när det kommer till träning och så kommer jag få åka iväg på en massa roliga saker!... och hur bra låter inte det?
 
Går allt som planerat så kommer jag om några månader även så pang-köra igång med en lite halv-hektisk period men alla som känner mig vet att det är så jag skiner som mest! Jag har liksom fått en nytändning på livet igen och det känns sååå skönt :)
 
kram kram
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR