Latest on insta...

 
Dagarna susar förbi och numera är det svinkallt ute! jag alved nog tio gånger påväg till jobbet och minst lika många gånger på lunchen och på vägen hem. Det är alltså riktigt vidrigt numera! Så mössa, höstjacka och vantar på i morgon! *Burrr*....
 
Idag började vi dagen med mysfrukost och amerikanska pannkakor i lugn och ro innan adrian skulle till dagis. Jag själv började kl 12.15 och åkte sedan in för att äta lunch med fina "S" innan jobbet. Supermysigt att starta dagen med att ta allt med ro. Hela denna månad är mer upplättad för att allt kring Ella ska flyta på smidigare. En av oss är ledig typ hela tiden, jag är ledig i veckan samt helger och börjar senare vissa dagar och slutar tidigt de andra.
 
Denna vecka är farmor från Norge här. Ella har påpekat flera gånger hur skönt och lugnt det är här hemma. Jag är iväg och jobbar vissa dagar och Adrian är ju på dagis tills tidig eftermiddag. Så på dagarna är både pappa och farmor hemma och kan ge henne full uppmärksamhet. De har bakat bullar, gått på promenader, tagit skolfoto, pysslat och stickat och bara myst! :) Imorgon är det en vanlig jobbdag sen är jag ledig fredag, lördag och söndag. Ska bli superskönt! :)
 
kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR