Sömn terror...

Den senaste tiden har inte varit någon rolig tid för varken mig eller många andra småbarnsföräldrar. Våra små gullungar har förvandlats till små tazmanska-djävular på både dag och nattetid. Det trotsas, skriks, slåss och motarbetas... för att sedan helt slängas om till att gosa och mysa. Läggningarna är inte roliga längre... ibland tar det 15 min ibland tar det 1,5 timmar.
 
Adrian vaknar upp vid 01, 03, 05, 07 så jag har sovit så i över en vecka nu. Han vaknar upp mitt i natten och ska ha saft, välling ja gud jag vet inte vad! och sen när man säger nej så blir han som besatt och skriker och gråter tills han i princip får affektanfall och får kvällningar och nästan kräks för att han är så arg. Sen bara slutar han när man väl fått kontakt och så somnar han om i ens knä som att inget har hänt....
 
Vart tog du vägen lilla goa unge?... :O
 
 
Denna vecka så börjar jag senare om dagarna vilket passar mig perfekt för då kan vi vakna när vi vill. Igår blev det efter 8 och idag blev det efter 9 och ändå så har vi inget att stressa till. Skönt. Jag ska skicka några fler mail här hemma sen så ska jag mot jobbet. En massa har hänt sedan igår så jag ska försöka att uppdatera mig så gott jag bara kan. 
 
Kör hårt gått folk och hoppas att ni får en toppen vecka! :)NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR