Det senaste dygnet....

När jag slutade jobbet och var hemma igen så möttes jag av nio sjungande små-tjejer ute på balkongen. Vad de sjöng var lite otydligt men de var glada och hade feeling och även kom klockan inte ens var åtta på kvällen  så intalade jag mig att det på något vis skulle störa den vuxna ungdomen som bor ovanför oss lite i alla fall, så jag lät dem hållas och ordnade en ännu bättre lista och höjde musiken lite till! ;D
 
När kalaset var över så fortsatte lördagsmyset hemma hos oss. Vi kollade på film och mös, Ella vår sååå nöjd över kalaset! :) När det var dags att sova för fröken så tog det 1,5 timma längre tid då hon skulle göra allt än att just sätta på sig pyjamas och sova. Hon skulle springa på fyra ben, klättra på sin stege, messa på mobilen...ja.. så ja, hon och alla andra i familjen kom inte upp förrän efter kl 09! haha!
 
Jag vaknade av mig själv efter att ha fått sova en hel natt då farfar hade Adrian under hela gårdagen och morgonen. Jag fixade en brakfrukost med en massa pålägg, ägg, juice, amerikanskapannkakor, olika mackor, te och kaffe!
 
 
 
.... när Elin kör mysfrulle så tar alla tillbehör slut...konstigt! ;D
 
 
Allt tog slut snabbare än blixten och så satte vi fart här hemma. Ella skulle iväg, vi andra skulle hämta paket, gå på visning, köpa cheerskor, köpa födelsedagspresent till vår älskade farfis, sälja möbler, åka på träning och laga mysmiddag.
 
Samtilga saker bockades av listan och jag och Elin är såå nöjda med både skor och korta shorts som vi hittade! :) Dessa användes direkt på dagens träning och det var som att hoppa på moln enligt Elin själv. Hon tränar så pass mycket nu så jag hoppas att det gick in att hon kommer antagligen behöva två par skor per säsong så hon får känna efter och hojta till när de inte känns som de borde. 
 
Medans alla var iväg för att lämna Elin så passade jag på att rensa i alla hennes lådor och i skrivbordet. Slängt papper och lagt undan det som ska sparas, dammat och så möblerade jag om. Vi gör om hennes rum som julklapp/födelsedagspresent och så får hon lite smått som vi tänkt oss. Hon själv önskar sig inget, hon har allt hon behöver <3 Hela rummet ska målas om, alla möbler ska bytas ut, en ny inredd garderob ska in med belysning och glashyllor, nytt stort skrivbord och smarta förvaringslösningar. Det kommer att bli toppen! :)
 
Hoppas att ni alla har haft en trevlig helg!
//LindaNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR