Eyes on the goal....

Haha ja asså veckorna orkar jag inte ens skriva om, kan säga att jag lever för helgerna numera. Igår kväll skulle jag ha fått en massa gjort efter att alla barnen lagt sig. Det slutade med att Adrian vaknade sekunden innan jag tänkte duscha. Sen när jag fått honom lugn och duschat så somnade jag ju med honom så klart...

Vaknade kl 05 av mig själv med typ en kota urled, känns fortfarande fel i ryggen. Men jag satte mig i alla fall vid köksbordet och bokade frakt åt mina 30 paket som skulle skickas. Det tog ju sin lilla tid, speciellt eftersom att Adrian sen vaknade av att jag inte låg kvar i sängen. Så han skulle prompt sitta i mitt knä och hjälp mig att trycka på alla tangenter. Sen var det dags för frukost och det hade blivit ljust ute.

Adrian lät sedan inte mig att få äta så vi gick till dagis efter att han morgonbråkat lite ovanlig ordning. (Nej, man kan inte tro att han beter sig så men mot mig är han hemsk ibland! Haha).... Soporna som jag skulle slänga utanför porten tog jag med på vagnen till dagis och de fick följa med ner till stationen. (Asså jag orkar inte...)

Och här precis när jag fått släpa ut Adrian på gården och precis lämnat dagis så mötte jag fina Jenny! Haha förlåt för idag men jag drog ett "time-out-kort" 😂 Hann precis med tåget till jobbet, men blir precis sen, idag igen... Som alla andra dagar denna vecka. 👏🏻👏🏻👏🏻🔫😓

Så japp, det var min morgon. Vid 11.30 fick jag en lucka efter alla morgon rutiner att kunna beställa lite frukost från Espresso House. Då blev allt genast bättre.. Men det var fan tungt att gå till jobbet idag. Hade jag haft sämre arbetsmoral och om vi varit fler så man hade försvunnit i mängden så hade jag LÄTT sjukanmält mig idag haha!

Nu ska jag hem och äta, göra nått litet administrativt och sen se på film och soooova! :)

Kram kram
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR