Happy day...

Ligger i sängen med en liten Adrian över mig och ska snart läggning jag med. Denna helg har varit supermysig på alla sätt! Den började dock lite abrupt så min planerade lediga fredag som jag skulle ha bakat på slutade med VAB av två små stjärnor och jag fick istället måla och leka med lera och baka sent på kvällen istället.

På lördagen åkte Ella hem till mamma för att agera clown och då vi (jag) helt själv skulle planera, styra upp och baka till ett överrasknings kalas åt henne så passade det även bra att hon sov över, det underlättade allt då jag slapp smussla med exakt allt! Haha

Adrian följde även med farfar hem för lördagsmys och övernattning så jag och Elin kunde städa, baka, tända ljus och äta hamburgare i lugn och ro för att sedan avsluta med Djungelboken och godis i soffan, sååå behövligt! Hon avslutade även sin andra natt här hemma med att sova i vår säng haha! Ja, pappa e ju inte hemma så man får ju passa på liksom! ;)

Idag sov jag och Elin ut till kl 9.40(!!) innan vi satte fart! Vi har städat och sorterat och jag har bakat klart det sista. Att försöka ordna ett överrasknings kalas på bestämd tid visade sig vara svårt. Ella skulle ju bli lämnad vid 14 och inte tidigare, och ärligt talat så var det det jag oroade mig mest över... Detta var ju för att alla skulle hinna hit till kl 14. Men då det är vår familj så var typ ingen här till kl 14! Haha asså ni är så jäkla sämst! Haha! Bästa Jenny med barn var här i tid och min lillebror brände hit från sumpan. Lagom till kl 14.30 kunde vi ropa in Ella som blivit iväg dragen för att leka tills alla hunnit komma... Hahah asså ni är sämst verkligen! Haha

Men allt löste sig tillslut! :) Ella kom in och blev jätte överraskad! Vi har ätit tårta och cupcakes så det sprutar ur öronen på oss! Hon fick en massa fint så som kläder, böcker, body sprays från VS, pengar och maaaaaassa presentkort som kommer att räcka ett bra tag framöver!! Så tusen tusen tack! Ella är såååå glad!

 
 


Nu ska jag mysa vidare med min lilla gosis! Kram på er och tack ni som kom!

Idige

Åh vilken fin tårta och vilken fantastisk överraskning! Förstår att hon blev super glad! O jag som va så rädd att hon skulle komma försent o vågade fan inte åka härifrån mer än 5 över 14!
Jätte fin överraskning iaf! :) / Idige

Svar: haha det blev perfekt! Det rullade upp en svart bil vid 13.30 och då höll jag på att då och tänkte att det var ni som tänkte vara snälla och komma tidigt! hahah nooo.. men det var falskt alarm! Hon var superfin i håret och allt! Så nu får hon kalas i helgerna 3 sen så ville hon ha kompis kalas nästa gång hon kommer hit.
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR