Har inte bestämt än om det var bra eller dåligt....

Idag har jag jobbat i vanlig ordning, ny butik och nytt folk! :) Idag har ena sessan i familjen fyllt år, hela 9 år blir hon nu -galet!

Här var från förra födelsedagsfirandet. Och i år så gör vi lite annorlunda men jag vet att det kommer att uppskattas! :) Ska se till att fixa Ellas favorit cupcakes och köpa nya små formar. Så blir det citron cupcakes med en citronfrosting (Ellas favvo) och sen choklad cupcakes med oreofrosting (bara för att man egentligen kan äta frostingen som den är... haha)

Imorse så tog pappi och lämnade Adrian och åååååh så jag njöt! Jag fick äta frukost, göra mig i ordning, han montera om hans säng till öppen sida och plocka lite. Och jag åkte samma tid som jag brukar... så här ser hans säng ut nu.

Får se hur det gått, är inte hemma riktigt än. Hoppas att han fattar principen och somnar utan lika mycket bråk. Sen längtar jag efter första besöket i sängen på morgonen när han kommer in själv! :)

Hoppas att ni har haft en toppen dag!

Kram kram

Idige

Du gör fantastiska tårtor och cupcakes! Skulle aldrig få till det där om jag så övade i 100 år! Ella ser såååå mycket fram emot sitt kalas på lördag, vet att det kommer bli toppen :) / Idige

Svar: Haha vi är alla bra på olika saker! ;) Ja det blir nog toppen! Vill ge henne en liiiiten paus med fokus på sig själv och tankarna någon annanstans. Kram kram
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR