Mamma-tid...

Idag så var jag ledig, då jag jobbar helger så blir min lediga dag en dag i vardagen. Nu senaste tiden så har allt som har med mig själv bara släpat efter. Så jag har typ aldrig känt mig så rutten och sliten som nu. Och nej jag är inte sjukt ytlig men lite självrespekt har jag i alla fall kvar fast jag är mamma.

De senaste två veckorna så har jag typ sovit 3 timmar/natt och minst två uppvak mitt i djupsömnen och sen har Adrian vaknat vid 05. Sen så har jag inte fått/hunnit äta frukost någon morgon hemma och så har Adrian bråkat vaaaarje morgon när ytterkläderna ska på vilket har gjort att jag har blivit 5-10 min sen varje morgon till jobbet oavsett om jag gått upp as tidigt. Jag har somnat på soffan varje kväll av utmattning och vaknat upp vid 23-01 och gått och gjort mig i ordning och lagt mig för att sedan börja om igen.

Så idag var sååå efterlängtat! Kunna skippa alarmet, lämna Adrian när jag ville, låta honom bråka- jag bryr mig inte för jag har ingen tid att passa... kunna röja hemma, kunna göra ärenden på stan, gå till frisören och få gå till återvinningen!...

Håret blev aas bra! Riktigt askigt, nästan grått! 👌🏻 Toppade lite och det kan inte bli annat än succé när man är i händerna på världens bästa Alex. Vill ni ha en riktigt bra frisör så gå till SaxessbyAlex!

Sen mötte jag upp hjärtat som hade möte i city sen drog vi till Mood gallerian då jag inte hade några tröjor kvar hemma. Efter ett besök på G-Star hos bästa Michelle så blev man ett par tusen fattigare, hade ju räckt till en Äppelklocka! 🙈 Men men!

Det blev några toppar, två par jeans och ett par skiit snygga högklackade stövletter. Får visa bild senare!

Så nu är mamma energin återuppladdad och jag orkar fortsätta. Ni får ha en fantastisk trevlig helg!

Kram kram
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR