Tuff start på dagen....

Dagen startades inte helt optimalt. Lite sömn, tidig morgon, stress, ingen frukost, Adrian vill ingenting, baka tårta, få iväg alla, hinna till jobbet.... Ja, så när Adrian sen tillslut vägrade få på sig kläder också så fick kläder och en Adrian i blöja bli lämnad till farfar som bor två portar bort. Jag var såååå färdig med honom! Haha! Så skönt att det bara är 18 år kvar av trots då ;)

Jobbade ju bara en kortis idag så det har gått bra. Nu ska jag hem till mini cirkusen också fortsätta. Elin är ledig imorgon så vi ska bara passa på att supermysa och titta på film ikväll, längtar! Imorgon kommer pappa hem från jobben i Uppsala och Malmö och Ella kommer i samma vända också. Sen väntar en stor överraskning! Ska bli jätteroligt! :) Livet blir inte alltid som man har tänkt sig så man får göra det man kan med det man har!

Idag blir det hamburgare till middag och tårtdekorering på schemat lite senare. Ska ta och fylla tårtan med alla fyllningar jag gjorde imorse, men inte hann fylla då helvetet brakade lös! Haha fortfarande helt matt! ;) Hela denna helg är som ett stort skämt, från fredagen så har allt gått fel och inget av det som veeeeerkligen behövdes bli gjort... Har blivit gjort.

Jag ska bara ladda om imorgon och jag börjar redan ikväll med film när lugnet har lagt sig.

Kram kram
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR