Ut med det gamla och in med det nya....

Denna helg har jag bara rensat och fixat hemma. Jobbigt men nu känns det såå mycket bättre. Dels har jag ju jobbat så mycket nu då det jag brukar hinna med i vardagen gör jag ju inte nu.

Så jag har städat det vanliga hemma, tvättat tagit saker ner och upp från källaren. När vi skiftade garderober här uppe när våren kom så delade jag redan då upp vad som skulle säljas av höstsakerna och vad som skulle hängas tillbaka uppe i lägenheten. Jag skrev även på backarna att det som skulle säljas skulle upp nu i september.

Så idag har jag fotat kläder och leksaker och redan fått in 2,500 kr. Och ändå så ligger det mesta kvar på Tradera. Sen ska vagnen och alla tillbehör säljas. Sååå skönt att rensa!

Sen är det bara mina saker kvar... Som varje år. Men i år så ska allt väck innan oktober, annars så skänker jag bort allt! ;)

I övrigt så är vi check för höst och vinter. Alla har allt de behöver och vi har en massa vantar och extra skalbyxor. Vinterskorna är klara, bara jag och pappi som ska se om vi hittar nått mer par längre fram. Inte för att vi måste men för att det är kul med lire nytt.

Nu har vi roliga och mindre roliga saker att fokusera på fram över. Jag ska bland annat tänka ut goda tårtfyllningar och komma på fler idéer till julklappar till familjen. Har redan en del färdig uttänkta! ;)

Kram på er om vi inte hörs på ett tag igen!
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR