Back to business...

Starten efter sommarsemester känns alltid lite extra. Jag har hunnit möblera om och fixa allas platser på kontoret, nu jobbar de flesta på med två skärmar och alla skatbon med kablar är veck! ;)  

Har gjort en planering för renovering på kontoret och alla inköp som hör till, så går allt vägen så har vi ett piffat kontor att komma till! :) 

Hade möte idag angående en stor mässa i vinter, nu är lite mer planerat. Blir så otålig när jag känner att man bara står och stampar i olika processer- vill spika och gå vidare! :) 

Sen är det full rulle med allt annat! Webben, ambassadörerna, inkommande höstkollektion... Det kommer att bli en utmaning att hinna med allt utan att jobba förmycket. :/ 

Ser sedan fram emot vårat inköpsmöte i november, jag vet fortfarande inte vart vi ska. Det kan bli allt från Italien, Dubai eller Miami. Blir det längre så ska jag ta några dagar innan och efter sen får bejb eller Elin följa med! :) En liten mini semester i hetsen!

Hemma så har de stora fortfarande sommarlov veckan ut. Men vi förbereder inför skolan så gått det går, SL-kort, skolsaker, skor, saker till aktiviteter och kläder osv. Allt inför vintern är klart, det är skönt att varannat år så slipper man att fixa något alls:) Alla kläder och skor är fortfarande som nya, skorna passar och jackor finns! Wiin! :)

Sen i höst så drar allas födelsedagar igång, årsdag, julledighet och så har vi lite annat kul planerat. Om bara några veckor så levereras tex vår nya soffgrupp! Materiell kärlek på hög nivå! :)  Sen ska de jäkla byggnadsställningarna veck! 
AMEEEN HALLELUJA! haha

Och sen i januari så blir det Thailand med lilla familjen i några veckor innan cirkusen rullar igång igen! :) 

Det är viktigt att hitta så saker på vägen som man ser fram emot och uppskattar! Man ska belöna sig själv och motivera en att klättra och nå högre! :) 

Kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR