Klibbigt värre...

Jag vaknade imorse när himlen öppnade sig kraftigt och det blev flod ute på gatan. Känns skönt med regn, det är så torrt överallt och många har fått så mycket problem av torkan :( 

Efter det hade jag svårt att somna om, jag vaknar alltid mitt i djupsömnen numera, antingen av att jag vaknar eller något av barnen pga värmen. Så sedan vi kom hem från Turkiet så har man mer eller mindre inte kunnat sova :/

De byter tak och balkonger hos oss så vi har byggnadsställningar och plast runt typ hela huset samt att alla ventilations hål på en hel sida är igentejpade. Så inte nog med att det är varmt och inte finns luft, det är varmare och ännu mer kvavt! Haha förhoppningsvis är de snart klara! :) 

Jag är ledig även nästa vecka sen går jag tillbaka till jobbet igen. Om det fortsätter så här så ska jag försöka jobba hemifrån så mycket det går. Det är helt enkelt inte lönt att kämpa sig in till jobbet i värmen. 

Idag åkte pappi och Adrian till Tom Tits och kollade på dinosaurierna. Mitt knä är fortfarande svullet och vätskefyllt så jag vilar vidare här hemma. 

Jag har passat på att fixa med lite returer som ska lämnas in imorgon, pysslat med tvätt och sånt :) Just nu har jag tagit en liten paus i soffan och kollar igenom PLL där jag slutade kolla sist. Elin blev klar med sin serie nyss så jag bad henne kolla på denna, tror hon kommer att gilla den. Sen att det finns 7 säsonger är jätteskönt! :) 

(null)

Hoppas att ni alla har en fin helg! 
Kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR