En bra dag!...

Nu står jag hemma och lagar mat, Adrian äter och kollar lite Netflix och jag simultan-följer försäljningen på webben, spännande! Idag är det många som kommer att fynda sååå mycket snyggt inför sommaren! :)

Idag har jag verkligen varit på alla kanter i företaget. Kul men mentalt så blir man lite matt då det är mycket att processa på kort tid! :)  Hann med kontrakt av nya ambassadörer, Mail, butiksmedarbetare, ambassadörsordrar, kundtjänsten, webb-gänget, lagret, nya kunder, redigering, lägga upp nya produkter m.m.

Sen efter lunch så hade jag även massage och då körde vi koppning *majgaaad* och så knäckte hon lite tillrätta. Så det är nog mer det som tog ut sin rätt av att fått fart på allt slagg i kroppen! Haha

Idag invigde jag mina nya solglasögon! Min sambo hade beställt hem typ 20 par och så prövade vi igenom allt. Han hittade ett par och jag ett, high-five! 

De kommer från Ray Ban och är precis rätt form för mig! Stora men ändå lite raka! :) ska kolla denim jag hittar fler i samma modell. 

(null)

Imorgon blir det ett spännande möte, fixa i showroom inför våra kommande möten och se allt nytt som släpps vår/sommar 2019. Det kommer att bli bästa kollektionen någonsin! :)

Sen ska jag ta en välförtjänt helg med alla barn och bara mysa och bada hela helgen! :) Tänk att det är fredag igen?! Känns som att jag bara har fredagar i min vecka!  

Nu är det slutspurt inför semester och långledigt! Vi ska träffa alla våra härliga kunder och planera upp nästa års kollektion och sen blir det semester med hela familjen! :) Vi har inte spikat allt, vilket är skönt, men det blir utomlands, Liseberg, Grönan, besöka nya badplatser, Kolmården, ev Gotland, ev Köpenhamn, ev besök runt om i Sverige och ev en egen resa med hjärtat! :) 

Ha en fin kväll! 
Kram kram 
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR