Om vi låtsas att det vi har är fult, då kanske vi får ha det kvar?...

Någon som har 48 timmar över på sitt dygn? 🤷🏼‍♀️ Bajs morgon med en trött Adrian som numera är värre än Skalman på morgonen, slutade med att jag kom in lagom till 10.30... kul. Men därav är jag strax hemma från jobbet nu, har så mycket att göra och jag har liksom inget flow någonstans!

Hade tänkt att jobba hemma idag men en sak dök upp så jag behövde åka in. Imorgon blir det spadtag- deluxe men på torsdag så borde det gå! :) 

Har ändå hunnit med en hel del idag, jag får inte glömma att jag får 100% mer gjort än en vanlig människa så jag ska inte vara så hård mot mig själv bara för att jag själv inte är nöjd.

Hade ett mycket nyttigt samtal idag, tänk vad 15 minuter kan göra! Nu jäklar ska det hända grejer! :) Har även kommit till insikt att jag måste börja Power-pointa en hel del av mitt jobb fram över #whateverittakes det är bara synd att jag har en massa annat som jag känner att jag hellre hade lagt min tid på. Men så kan det vara. Gör det bra, och så behöver jag inte göra det något mer! 

Nu ska jag hem och snosa på det lilla barnet och sätta mig i soffan med en kopp te och lite planering. Vecko-slutspurt, here i come! :) 

Kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR