Grej nummer 2....

Ja, det är som sagt mycket som har hänt sedan sist. Så jag tar väl det hela lite bitvis. För någon vecka sedan så tog jag mitt körkort tillslut. 


(null)Tips till alla som ska ta körkort! Forska LÄNGE och VÄL efter en bra trafikskola. Jag har tidigare kört med två helt oberoende och lagt ner ett antal kronor på dessa. När man sen kommer till sin tredje och sista körskola så saknas helt plötsligt en massa viktiga pusselbitar som dem helt enkelt inte värderat som relevant. Har man då redan kört en hel del så får man liksom börja om lite på ett sätt och lära om allt/mycket som man redan gjort till en rutin. 


Som tur är så gick det ju snabbt för jag hade en bra grund av att jag kört länge. Så detaljerna gick snabbt att fila på. Men åter igen, jobba typ 4 heltidstjänster parallellt med allt vad det innebär och ha drama inom familjen som påverkar alla runt om en- det var nära att jag fick uppleva den där fina väggen som man hört om så många gånger. 


Veckan innan så sade jag STOPP, och jobbade hemma hela veckan. Jag hade gått sönder annars av all psykisk och fysisk stress som jag hade runt om kring mig just då. 


Men nu har jag körkort i alla fall. Det är en av sakerna på min lista, nu ska jag snart sätta fart med nästa grej. :) Jag fick även svar på jobb om bil för nu också som jag har väntat besked på, så vi fixade ny bil i veckan också. Så den levereras redan nu på fredag. 


(null)


Ska bli så skönt! :) Den har ny-modigheter som backkamera, Apple connect (få Spotify, Google Maps, sms m.m på skärmen), den är key less, har panorama tak m.m så livet kan liksom fortsätta nu, halleluja! 


Imorse ringde jag även till Transportstyrelsen då jag googlade igår på flygplatsen och hittade en gammal artikel om att många har problem med att få ut sitt nya körkort. 


För nu är det ca 2 veckor + sedan jag tog körkort och jag har fortfarande inte fått någon AVI om att hämta ut mitt körkort REK på posten. Så som tur är så ringde jag och kollade. De hade skickat ut det dagen efter jag körde upp och så har det legat i ca 2 veckor på ombudet. De skickar sedan tillbaka det efter 2 veckor tillbaka till transportstyrelsen och så börjar man om. 


Läste att vissa inte kunnat hämta ut det sen då deras tidigare körkort nu är för gammalt så jag orkar inte ens tänka mig hur det löses då om man inte har något annat att legitimera sig med då det måste hämtas ut av en själv. 


Vissa hade fått avboka resor för de ej kan köra i EU osv, såå ångest! Haha


Sitter i telefonkö till posten hemma för att be dem inte skicka tillbaka det idag så jag hinner hämta det. Fortsättning följer...


Ha en fin dag! 

Kram kram 


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR