Tio år med honom....

Idag har jag och bejb 10 år tillsammans, det är 10 roliga år med mycket skratt och tokigheter, men det är också 10 år av upp och ner på många plan. 

(null)

År som fortfarande inte har planat ut och landat i något harmoniskt. Men efter 10 år så börjar känslorna landa- det kommer aldrig plana ut. Det kommer att bli som en Tsunami. 

Vattnet kommer sakta börja att försvinna för att sedan komma tillbaka med fullkraft och krossa alla broar som fanns kvar. Men det är inte våra broar som ligger dumt till. Det är sorgligt att inse, och det är inte vi som är Tsunamin. 

Idag är det bytesdag så alla barn är hemma igen och det kommer att vara full rulle hela helgen. Man får fira livet när det passar helt enkelt! Haha 

Jag tippar på att det blir film idag i alla fall sen kommer jag behöva ta ikapp lite av denna vecka. För hur mycket jag än vill så kommer inte mässor, införsäljningar av kollektioner eller Black Friday att varken flytta på sig eller vänta. Så det är bara att sätta fart och vila när man är klar! 

Det ska bli såååå behövligt med helg! Har snittat 3-4 timmars sömn varje kväll hela veckan. Inatt lade jag mig på soffan för att skrapa någon timme till. Hopplöst! :) 

Ha en fin helg! NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR