Chill och goda nyheter!....

Efter våran dag på vattnet igår så ville vi vila lite idag. Och fördelen när man är borta ändå så pass länge som vi faktiskt är, är att man har "råd" att vila rent tidsmässigt. Annars så känner man den där stressen att hinna med och utnyttja varje dag till max, annars har man slösat en dag och man ska snart hem igen. 

Adrian sov till kl 14(!!!!) idag sen väckte vi honom, Robin till typ 12 och jag har legat och googlat boenden osv från kl 10 typ. 

(null)

Vi alla var nog lite trötta från gårdagen :) Så det blev en dag borta från den värsta solen och ha fått sova ut ordentligt.

När vi vaknade så mötte vi upp svärfar för lunch/frukost. Väl framme på restaurangen då fick jag ett samtal från Sverige som jag har väntat på. Det var en regionschef som meddelade att jag även fått denna tjänst! Jag fick svar igår från ett annat företag om att jag fick tjänsten hos dem, men de vet om min sits i denna andra rekrytering och att jag väntar på besked - då rekryteringen har dragit ut på tiden. 

Så vi pratade en stund medans jag fick alla dokument mailade till mig. Jag kan ju signera alla avtal osv digitalt så hinner de få allt i förväg. 
Då är jag numera butikschef! :) 

(null)
Jag ringde sedan det andra jobbet, det är även en tidigare butikschef till mig som rekryteringen, och hon förstår min sits och vet att jag strategiskt behöver välja den andra tjänsten nu när det klart att jag även fått den. Lite surt och tufft så klart men man måste ju utgå från sig själv :/ 

Jag är jätteglad att jag träffade den ansvariga regionsansvarig i alla fall, och bara det är en investering. Så jag är jätteglad att jag fick var med i den processen också och ändå kunde presentera mig så bra som det gick! :) 

Kram kram 
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR