En heldag i solen...

Jag vaknade kl 04 först av mig själv och kunde inte somna om. Så jag passade på att kolla lite utflykter och kommande boenden. Vi gick sen upp igen vid 09 och åt frukost. Så skönt att äntligen känna sig lite som människa igen! :) 

Idag hängde vi vid stranden här i Ao Nang. Vi har letat snäckor, grävt i sanden och busat i vattnet. Vid lunch då gick jag bort en bit längs strandpromenaden och köpte lite smått och gott. Så det blev lite Fried chicken med cashewnötter, fried rice med omelett, banan pannkaka med nutella, pommes och lite olika fruktshakes. Så skönt med mindre rätter och äta lite oftare om man är hungrig :) 

Bilder från stranden idag:

(null)

(null) 

Vi gick upp och vilade vid kl 16.30 innan det var dags för middag.  Vi åt på ett jättebra ställe och alla var supernöjda med maten! :) Vi pratade även vidare om nästa etapp och eventuell utflykt för imorgon. Sagt och gjort så bokade vi in en privat longtail till imorgon och då besöker vi Railey, Koh Poda, Phra Nang och Chicken Island. 

(null)

Då vi inte garanterat vet hur det blir med mat (även om det borde finnas matbåtar), så köpte vi även lite lättare saker att ha med oss på båten och för veckan :) 

Nu blir det sängen så vi orkar med imorgon! Vi är nog borta hela dagen och kommer hem sen för lite vila innan middagen. Vi såg ett supermysigt ställe med lite "koh phangang"- känsla med massa ljusslingor som hänger och lite växter som klättrar i taket så det känns så där igenvuxet och drömmigt ut! :) 

Hoppas ni har en fin helg där hemma! 
Kram kram 
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR