För det är ingen vanlig dag...

.... för det är Elins födelsedag HURRA, HURRA, HURRA! Idag blir en av mina absoluta favoritpersoner hela 14 år gammal! *woop woop*, få se om vi får till ett FaceTime samtal idag. Nu är vi i alla fall i samma tidszon! Haha!

Hoppas att du får en toppendag goa unge! 

(null)

Vi ska strax ner till frukosten och se vad den har att erbjuda. Men vi kom ju hit precis när de höll på att duka bort buffén så det såg i alla fall lovande ut! :) 

Alla har kunnat sova bra och ta igen lite tappad sömn. Och pappa Robin som jobbat halvt ihjäl sig in i det sista, stackarn, han somnade redan vid 21 typ. Så om han inte är den med bäst humör imorgon så blir jag besviken!  

Eftersom att Adrian är 4 år  (han är så otroligt duktig, men jag kan inte kräva något av honom när det är sent/stressigt/omvänt på dygn) ...och Robin är som Skalman och styrs STARKT av en mat-och-sov-klocka, så blir ju jag som måste se till att hålla koll på allt och alla, ha humöret uppe (även om jag typ alltid får sova minst) och vara behjälplig så man kommer framåt eller dit man ska haha! Så jag är jätteglad över att Robin nu har fått sova sina 12 timmar , haha!

Jag fick sova dels 4 timmar från kl 14-18 (då 24 timmar vaken) och var helt nöjd över det. Det är mer sammanhängande än vad jag har sovit på länge. Sen så lade jag mig i går kväll med Adrian närmare midnatt, vaknade 04 och kunde inte somna om. Kollade lite boende och lyssande lite på Ao Nang som vaknade till sen sov jag vidare från 05-08.30. Det är ju så här det blir i början så jag är övertygad om att idag blir en toppendag! 

Kram på er!NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR