Mysdag med honom...

Idag gav jag upp de sista tankarna om att få Adrian till dagis. Vi går helt enkelt över från jullov till semester bara. Ungen har nu varit ledig från den 19/12 med undantag för en dag här i januari och är sen fortsatt ledig tills februari.  Hans dagar är lite omslängda efter julen och vi har inte haft tid och ork att bråka med honom varje kväll just nu heller, då vi ändå ska iväg snart igen. Så han får vara hemma nu i de två dagar som är kvar!  :) 

(null)

Jag har lite avrundning kvar att göra, sitter med det ikväll. Vi ska köpa medicin idag, rensa datorer osv och jag ska packa mina saker. Sen imorgon så blir det lunch med logistikgänget på gamla jobbet, lämna in saker och teknik och stänga den boken för denna gång! :) 

Men jag välkomnar mitt nya liv med öppna armar! Jag vet att det kommer bli det bästa året någonsin! Och jag ser såååå fram emot att få vara ledig- alltså ledig på riktigt! Inte kolla mailen, inte ta kontorstid mellan 09-11 utan bara få känna efter vad kroppen vill och göra det som faller en in. Det var läääängesen! 

Kram på er! NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR