Hemma igen!

Idag så vaknade jag tidigt då bejb skulle åka över och lämna Elins tvättade och torra tävlingsdräkt. När bejb sen var tillbaka så kunde jag ändå inte somna om så vi gick upp en stund efter.  :)

Käkade frukost, slängde i en till tvätt och fixade lite hemma innan vi skulle iväg och lämna Adrian och åka mot Nyköping för Elins tävling. 

I handskfacket så låg även mina solglasögon som jag hade glömt hos Robins faster och där i låg det även en air pods box. Tänkte inte mer på det för det är ju inte min box, den ligger ju hemma och mina air pods är ju tyvärr borta och börjar väl landa i att det är så. 

Men sen öppnade han handskfacket igen och gav mig boxen. Då har älsklingen alltså gått och köpt ett par nya air pods till mig så jag har varit så besviken över att de är borta! :( Jag har ju liksom aldrig tappat bort något i typ hela mitt liv. 

Alltså hjärtis jag blev så glad! :) 

(null)

Väl framme i Nyköping ca en timme tidigare än tänkt.....ja bejb har stressat på mig och gått efter att "åka till Linköping"-tid. Så vi skruttade runt någon liten galleria och gick sedan loss på Coop med snacks för att överleva dagen i hallen! ;)

Tävlingen som är den sista innan SM/RM gick toppen tjejerna kammade hem ett silver och var as grymma som vanligt! Våra 5 timmar flög förbi och jag bejb lyssnade på podd hela vägen hem igen. Man blir lite trött i skallen av allt ljud, ljus och tjejskrik så jag lyckades så klart att somna med Adrian när jag skulle natta, klassiker! Haha

Aja, får se om jag orkar vara ledig nästa lördag! Haha

Kram kram 

Att hamna rätt...

Dagarna rullar på, vissa räknar ner dagar- själv hinner jag inte ens med månaderna! :) Vi har en riktigt bra period just nu så vi njuter bara av all pepp och Mail vi får nu. Så kul att kunna se respons  så snabbt! Men detta är bara början :) 

Idag gjorde jag en liten Pay-it-forward gest till 4 väl valda personer på HK som har betytt mycket för mig under mina 2 månader i butiken. De har gjort att jag har kunnat springa så snabbt vi har kunnat och en del av dem har motiverat mig till att göra det, så det skickades ut 4 lokala buketter till dessa personer. Om någon gör ett bra jobb så ska dem få veta det också, för lite credd i vardagen! ;) 

I helgen blir det tävling med cheer tjejerna och det ska bli skönt att då göra något annat som variation! :) Här hemma i är allt som vanligt med jobb och skola för hela slanten. Tanken är att vi ska börja planera upp sommaren lite smått så man har lite planerat. :)

I butiken så är det vår och fest för heeela slanten! Nu saknar vi bara den där solen som försvann! :) 

Kram kram på er!

(null)

(null)

(null)

(null)