Du kan inte rå för att du är så otrooooligt kort i huvudet...

Tisdag! En ny underbart solig dag! :D I dag planerar jag att få en massa gjort då många inbetalningar är gjorda så jag kommer att ha fullt upp. Jag längtar redan till lunch för jag har med mig världens godaste matlåda! *wiie* japp ni läste rätt, jag äter inte lax ute varje dag! haha
I dag är en rolig dag för efter jobbet så ska jag hem och ta det lugnt och fixa mig sen ska jag in till stan och äta och spela Boule på Boulebar med de underbara på dinsko! Åh det ska bli så kul! Jag älskar maten! <3 hoppas att det kommer att gå bra att spela! :D Efter det så ska hjärtis komma och hämta mig så vi kan ha mys. :)
I går när vi var på väg hem i bilen så slog det mig att vi är ju lediga i morgon! Jag hade glömt det. Jag har planerat att mysa med älskligen och fixa saker till lägenheten, men jag hade planerat att jobba till 16 först. Men nu blir det sovmorgon istället och mys frukost, efter det så ska vi iväg till fredells, bauhaus och Media markt och bara planera bygget, se vilka golv vi kommer att bestämma oss för och sen så ska vi köpa tvättmaskinen! :)
Dessa blir det! <3 Det ska vara kul att tvätta! ;)

BOSCH WAS32880SN
BOSCH WTW86583SN
I morgon så kommer vi även att köpa en tapetångare, kanske en väggslip, se om vi hittar den färg vi vill ha till väggarna samt spackel (deeet blir mycket) vi kommer ju att blåsa ut allt samt så är vi perfektionister så rakt och slätt ska det vara! ;) Sen kommer vi även att bestämma vilka dörrar vi ska ha, och i hur många rum som vet blir valnötsgolv... spännande. :)
Åh vad jag vill bygga nu!
Ha en underbar dag! <3
//LNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR