Jag vet inte vad du håller på med, men jag gillar det inte....

Äntligen på väg hem från jobbet, det drog över lite på tiden med nån minut som i sin tur gör att jag missar tåget som gör att jag hinner med en tidigare pendel.. Vackert...  Dagen har i alla fall gått fort, konsigt tryck bara. Det har tydligen varit "gå-in-i-väggen-mycket" hela dagen sen vid 3 så dog det ut. Sen nu när jag stod själv från 18.40 så har jag också haft fullt upp. 
 
Min plan med att handla frukost nu i väntan på tåget sket ju sig ganska kraftigt. Det hjälper ju inte bara att lägga fram plånboken i hallen BREDVID min väska, det underlättar ju lite att ha med sig den också.
 
saknar tjejorna jättemycket! Mitt i all stress nu i veckan så glömde jag att gömma filmerna jag köpt till dem i julklapp, ja, för i skåpet med Robins alla tv-spel (ej barn spel) det räckte inte. MEN DET HADE JU UNDERLÄTTAT OM VI HADE ETT SKÅP TILL FÖRVARING AV ALLA FILMER!... (Absolut inte en pik till min man)
 
jag pratade lite med barnen nyss, de är så söta. Sen får man höra en uppspelt Elin "åh, linda! Tack för att du köpte monster high-filmen och Barbie-filmen prinsessan och rockstjärnan!!! Sen kom Ella och tackade lika mycket hon! Ja visst, varsågod! *F  U C K* god jul då!....
 
nej, idag har det varit en snabb men irriterande.. Fan ta vardagsstress och sysslor! Hade inte de funnits så hade inget av det tråkiga idag hänt.. :(
 
imorgon är det nya tag, får se vad jag mer glömt att ställa undan... Vi ska köpa julpynt i morgon och sen jobbar jag från kl 13. Elin ska på lagmys och Ella och pappa ska ha pappa-mys! :) hoppas att dagen går lika snabbt imorgon också! 
 
kram kram

"The necklace" och världens snyggaste människa! <3

Kolla in hennes blogg HÄR!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Must get....

Så fort jag känner att jag har 10-15.000 kr över som inte behövs läggas på ny inredning eller dyligt så ska jag köpa en ny dator. Väger emellan en i5:a eller i7:a. Men jag tror att jag ska klara mig på en i5:a.. ;)
 
 
 
 
 
 

Klick klick....

Här är min åriga julklapp till mig själv! Den har vari slut i lager hur länge som helst men nu finns den äntligen igen! Den passar till typ allt och piffar upp en även på den gråaste dagen!
 
Get your ass over here! ;D <3
 
 
 

 
 
 

Gooood morning! <3

I dag gör jag nått jag inte gjort på länge! Kliva upp tidigt trots att jag inte behöver! ;)
I dag börjar jag jobbet kl 15 med då nån tydligen fått sitt "traktor-snöröjnings-kort" i ett kinderägg så är det nu lönlöst att försöka somna om på ett tag. Han har skopan så långt ner så alla fönster i lägenheten vibrerar.
 
Så det var bara att kliva upp, och nu är jag uppe och det känns as bra! Carpe diem motherfucker! ^^, 
Snart kan jag kanske lita och tro på att det faktiskt är snö. Men jag behöver lite till för att tro på det och sen så får kylan gärna hålla i sig, sen jävlar ska vi åka bräda!! :)
 
Hittade bilder på min bräda, tills jag tar egna! ;D
 
 
 
 
 
Nu behöver jag bara en ny hjälm och googles och sen kanske en nya byxor och jacka senare...
 
 
 
 
 
Vi funderar på att köpa en ny bräda till Elin, kolla på dessa! Var inte de as tuffa? De båda älskar ju min bräda så detta skulle lätt fungera! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag röja lite här hemma, ställa i ordning allt i barnens rum, slå in några paket så de inte kan snoka, kanske baka nått och sen städa. Har jag tur så hinner jag även lämna en sak på elgiganten innan jobbet.
 
I dag jobbar jag till stängning, och sen är det jobb på lördagen också. Men vi hinner fixa en massa julsaker innan jag börjar så det känns okej! ;D
 
Hoppas att ni får en härlig dag!
 
//L

CYPERN 2010 med hjärtat! <3

Eftersom jag håller på att strukturera upp bloggen så kom jag även på att dessa bilder inte finns här.
Så här är dem! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
vackra Nissi beach....
 
 
   
  
 
 
Vi åkte på en katamaran en hel daf och stannade på olika ställen för att simma och dyka...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Platsen där bejb frågade om jag ville gifta mig bom honom och vara hans för alltid.... <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Riga 2010

En liten weekend resa med släkt och familj! <3 Här var Ella 2 år och Elin var 5 år. Elin hade också klippt håret på Ella så därför ser hon ut som hon gör... haha..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

28 november 2012

I går var ingen bra dag, hade knappt sovit på 3 dagar igen, otrevliga kunder på jobbet som begär helt orimliga saker av en som människa, ont i huvudet... Nej, inte kul alls!
 
Som tur är så är jag förlovad med världens finaste! Han har skrivit söta sms under hela dagen, ringt, han hämtade upp mig från jobbet och han gick till och med runt och kollade lite med mig i centrumet. Sen ville han bjuda mig på midag så han hämtde upp sushi och sen åkte vi hem och kollade på bones. Japp, säsong 7 som jag beställde hade också kommit idag. Tack gud för att denna dag fick ett bra slut! <3
 
 
 
Jag kom på när jag höll på att fixa med bilder, att jag glömt att visa er Ellas nya vinter stövlar! :)
De är från vikning och heter Thermo Ultra Jr. 
 
 
 
Sen över till något annat. Vädret igår är nog det sjukaste jag varit med om på länge. Jag jobbade hela dagen men så fort man kikade ut genom fönstret så regnade det, det regnade ju non stop i 2 dagar! Och sen titta på detta, är det konstigt att man blir deprimerad eller ?! haha
 
 
Skulle inte ens blinka i valet om att då byta ut detta mot detta istället....
 
 
 
Jag sitter redan på ett flyg innan jag ens hört frågan...haha
 
 

Dina <3

Jag har haft väldens gosigaste hund här en i morse. Det finns inget bättre än att få värma fötterna på hennes mage! <3 Jag tog fram kameran nyss och fotade lite. Jag vill verkligen bli duktig och jag vill ha mina fotoböcker! Jag tror inte på att "det är bara att fota". Jo visst, leka runt. Men alla små smarta funktioner som finns?
 
Här är lite av bilderna i alla fall!
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Utöver bilder på hunden så får ni ju se även lite av lägenheten samt mina nya soffkuddar som jag köpte igår på lunchen. (de ljusa)
 
Om det är nått som jag hat/älskar så är det textil. Jag älskar hur gardiner, mattor och kuddar kan lyfta och förändra ett helt rum. Men när det kommer till textil så blir det blankt i huvudet. Jag kan inte se hur vet ska se ut, jag kan inte se vilka färger som skulle passa, det går bara inte att se. Men möbler så räcker det med att jag ser rummet och sen är det färdig intrett i huvudet nästa sekund allt från färg, möbler, placering och tapet. Men just med textil så tar det stopp. Sjukt jobbigt och tråkigt att det är så. Så det om något ska jag kämpa mer med...
 
Nu, över till ämnet foto. 
 
Jag vet hur jag vill att bilden ska bli men det blir inte så. "Halva jobbet är efterbearbetningen". Jo, och vem ska lära mig photoshop? Då är det större chans att jag lär mig att ta felfria bilder istället...
  
Jag vet att det finns ett litet hjul som går att snurra på och om jag håller in en viss knapp på blir bilderna ljusare eller mörkare. Släpper jag sen så kan jag ändra ett annat värde. Jag känner till en massa saker men vet inte hur de fungerar i förhållande till varandra.
 
Jag vet inte vad värdena står för och vilket håll som är vilket och vilket värde de ska stå på i specifika förhållanden. SÅ det skulle ju underlätta lite när man ska fota om man vet vad som gör vad. Så om inte annat så köper jag mina böcker själv! 
 
Dessa tre vill jag ha. Den ena är som "foto för efterblivna", och det är precis just det jag behöver! En massa bra och tydliga exempel som pedagogiskt tar mig igenom knapp för knapp och funktion efter funktion...
 
Min sambo är duktig men det är heeeelt hopplös att fråga honom om nått för all är så enkelt för honom "han bara gör", han är ju jätte bra att ha i närheten när man vill lära sig att åka bräda "det är bara att åka"...Mmm visst... Han är väldigt duktig på mycket men pedagogisk är han inte! <3
 
Han fyller för övrigt år i dag, grattis bejb! <3
 
 
Nu ska jag göra mig i ordning och åka iväg mot länna och fixa lite saker, jag ska skicka iväg en jacka jag sålt (1200 kr *woho* grattis till mig) sen ska jag handla för jag lovade visst att göra potatisgratäng ;D
 
ha det bäst så länge!

.....

Men säg bara att du inte har någon dator hemma... Svårare än så är det inte. :) Då vet jag vad det beror på.
 
Sitter och äter frukost, ska snart till jobbet. har nyss duschat för att vakna lite ner. Hade svårt att somna igår. Tror att jag somnade nån gång efter 03.30. Har drömt trevliga men sjukt märkliga drömmar. Varför drömmer man ens? Bearbetning eller önsketänkande? Vädret är bajs. Grannnen dunkar hiphip kl 09, jävla brajrökande as. I dag vill jag bara dra täcket över huvudet och sova. Idag orkar jag inte.
 
Over and out.
 
 
I natt drömde jag bortsett men andra sjuka döm om att bara dra iväg någonstans själv.
Vad är det som händer?
Min hjärna gör uppror mot mig.
 
 

♥ WHISH LIST 2012 ♥

 
 
 
 
 
 
 

Awsoome day!

Hoppas att er dag har varit lika givande som min lediga dag har varit! Jag har fått en massa gjort, hunnit sova en massa och gjort om stora delar av min blogg. Jag är inte riktigt färdig, och heller inte mogen över att gå över till puderrosa, beige och vitt. Så jag kör på mörkt ett tag till! Nu är allt i alla fall upporganiserat och klart.
 
Såhär blev det i alla fall med den efter att jag fixat lite idag! :D
 
 
Det jag har gjort är;
 
- En ny header (säg till jenny om du vill ha hjälp, vi får ta det när bebben är ute och nrä hästrna sover)
-Fixat så man snabbt kan åka upp till toppen av bloggen med hjälp av en pil så man slipper scrolla hela vägen.
- Justerat lite små koder på bloggen för att optimera avstånd och förhållande.
- Lagt till en horisontell kategorilist med dropdown. (Jag hade den först transparant men det blev så rörigt och svårt att läsa så den fick bli helfärgad.)
- Bytt lite typsnitt
- Skapat nya kategorier
 
Övrigt idag så har jag hunnit äta upp min grymma kladdkaka! *wohooo* Tvättat lite och kollat på resor
(min favorit syssla efter att tvätta) ;D Sen har jag även fixat lite med alla bilder vi har, ska ta och göra nått roligt! 
 
Nu ska jag kolla på lite tv och förbereda lite inför imorgon, då är det jobb tills på lördag och sen på fredag så kommer tjejerna hit och då ska det mysas! <3
 
Kram på er! 
Skriv gärna en rad om vad ni tycker om designen! ;D

Love you to the moon and back...

I dag har jag haft en mysig dag som vanligt. Dock så sved det lite att behöva slita mig ifrån min varma älskling imorse för att gå till jobbet. Men det gällde som sagt bara några timmar, så det var okej! ;D
 
Han kom hem vid 04 nått inatt, jag satt uppe och kollade på Weeds, tog en lång dusch en sen så stod han i hallen tillslut! :) Det är inte samma sak när han inte är här <3
 
När jag kom hem från jobbet så gick jag till affären för att handla lite, kom hem lagade en *kick ass* middag! Det blev falukorv i ugn med ajvar och sen potatismos till, och bara det hade jag kunnat äta rakt upp-och-ner! Sååå gott! Detta ska lätt bli min nya "släng ihop" middag...
 
Kvällen har spenderats med serien "weeds" och kaffemys, ibland är det så gott! :)
 
 
 
Sen har jag och bejb pratat lite under kvällen om planer och mål, mina favoriter! Vi har pratat igenom vad vi ska fixa här hemma, resor och en massa annat. Jag älskar dig bejb! <3 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Varje år med dig blir bara bättre och roligare! :)
 
Hoppas att ni har haft en fin dag! :) Jag börjar veckan med lite ledighet.
Denna vecka ska det hända saker! ;D
 
Kram kraaaam
 

♥ Att sitta uppe sent och tänka...

 
Nu har jag tänkt klart och det känns jättebra i kroppen, detta blir en baggis för jag har dig! ♥   
 
Allt för dig, nu och för alltid!....
Du är mitt allt ♥   

If you're having a hard time, focus on your goals...

I dag har det varit en sån himla skön dag! Jag har bara gjort precis det som fallit mig in! Fick lite ärenden gjorda under dagen sen har jag även betalt alla räkningar, har hunnit mysa i soffan och börjat kolla på en ny serie och fått inspiration så det räcker för ett tag fram över...
Jag har handlat inför i morgon då jag och bejb ska baka! ;D Det ska bli lussebullar har jag bestämt! :D :D
 
 
Sen har jag hunnit baka lite kväll med! Blev bara sugen på nått sött så det blev en kladdis! ;D Bejb får skylla sig själv som inte är hemma! *asg*, han kommer hem snart. Han är och jobbar lite...
Detta har han sysslat med idag..
 
 
 
I morgon är det jobb i några timmar sen får jag äntligen träffa mitt hjärta igen! Han kommer garanterat att spela halo och jag kommer att få baka själv, men det gör inget. Just nu vill jag bara ha honom nära... <3
 
god natt på er! Ska hoppa in i duschen nu!
 
<3 <3
 
 
 
 

Jul vare hääär!....;D

I dag har jag haft en rikigt skön och slapp dag. Har dock gjort lite vettigt som att tvättat och plockat lite! ;D Gick nyss och hämtade ut det som är det sista paketet till barnen för i år.
  
Nu är jag nöjd! Så nu är min del i det hela klart i alla fall...
 
 
 
Har även fixat lite av Elins presenter tills hennes födelsedag också. Awsoome! ;)
 
Nästa helg så har vi barnen igen, då ska det bakas och fixas, pysslat och pyntas! Det ska bli sååå mysigt!
 
kram på er!
 
//L
 
 

SHM 22/11-12- NJUUUT!

Här kommer lite klipp från i torsdags, de två översta är lånade från youtube, resten är mina egna..
 
 
 
  
Mina filmer...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fick lite vinterkänslor.... <3

Just nu håller jag på med nått jag inte gjort tidigare, jag håller på och konverterar filmer och fixar lite. Det är lite trixigt med det går! ;D
 
Jag hittade ett klipp på lilla Ella som jag bara måste lägga upp! haha detta var förra året tror jag, de växer ju så sjukt fort! <3
 
 
När jag är klar med detta så tänkte jag åka iväg en sväng och fixa lite små ärenden.
 
Hoppas att ni har en fin helg så länge! ;)
 
 

Dagens fejs! ;D

 
I dag åkte jag in till stan vid kl 16, ville kolla runt lite och sen se om jag kunde hitta nån present till baby. Jag hittade lite saker som jag slog in när jag kom hem och som han fick öppna lite senare, de var faktiskt tidiga presenter! ;)
 
Han fick i alla fall HALO 4, en smockad påse från nespresso med kaffekapslar och sen fick han två kapseltorn så han själv får välja den har gillar bäst! :)
 
Sen svängde jag även förbi feetfirst. Kul att kolla vad som finns samt att få en snabb överblick på allas sortiment på samma ställe. Jag har konstaterat nu att jag bara MÅSTE hoppa in och jobba någon dag på skopunkten där. Jag lider med dem vissa gånger, men samtidigt så är det så intressant hur de kan få det så stökigt! ^^,... hehe...
 
Nu på kvällskvisten hemma så blev det lite frukost inhandling, färskt vörtbröd finns äntligen i vår buktik! Orkar inte gå bort till hemköp mer! haha så imorgon är det obligatorisk frukost från kl 08-12...*noom nooom*...
 
Hemma så har vi kollat på film och myst, jag har dammsugit hela lägenheten och tvättat 2 maskiner. I morgon är jag ledig. Ska passa på att fota lite mer saker, nu är mina saker hitills uppe i 2000 kr, tack tack! Jag behöver en massa nya snowboard grejer... *ångest*... haha...
 
Nu blir det sängen! ;D
 
natt natt

SHM och dagen som följde...

Morgonen började på bästa tänkbara sätt! Jag älskar att vara ledig med bejb vid min sida! :D <3
 
Vi vaknade kl 10 men låg kvar en stund, sen var det dags för frukost. Vi delade broderligt på den frukosten som fanns hemma då ingen ville gå och köpa nytt! Haha morgonen har sedan spenderats i soffan med några avsnitt av bones.
 
I veckan så fixade bejb lite med ventilationen i lägenheten så har vi inte världens jäkla drag i alla fönster längre så nu har vi kunnat ha öppet fönster sen vi lade oss. Sen har sängen varit så där magiskt skön som den är i bland! Man är inte varm, fryser inte, kudden är perfekt och det känns som att allt är gjort av silke! Awsooome helt enkelt! 
  
Vid 12 åkte baby och jobbade en sväng och jag låg kvar ett tag till och kollade på filmklipp från igår kväll, jag och min favorit trio var ju på SHM och det är lätt det fetaste jag någonsin sett i Sverige!
 
 
 
 
 
Vi hade så jäkla roligt! Det som toppade allt var att jag trots 35.000 pers lyckades hitta Robins kusin mitt i allt, där stod han som en uppenbarelse! Haha och sen ordnade jag även fram bejbs mobil som försvann under kvällen...
I know I'm awsooome! ;)
 
Denna spelning är det fetaste jag sett på så många olika plan! Allt var as nice tills man skulle ut. För DET var tamefanimej ett jävla skämt!! De har vakter eller ordningsfolk men de står en bit bort och gör inget! Folk kläms då 30.000 pers trycker på och alla så ut ur en flaskhals! Nu hade jag tur som var med två stora starka killar som kunde göra en ring runt mig samtidigt som vi försökte att ta oss ut. 
 
När i nästan är hemma så får vi ett sms av en annan vän som fortfarande inte fått sin jacka än, detta är alltså 3 fucking timmar senare!! Detta är ett skämt! Vad trodde dem liksom?! Vi lekte med tanken att om det skulle börja brinna... Hur fan skulle det gå? Överallt grät folk och vissa satt ner och hade fått panikångest attack... tråkigt slut på en bra kväll.. :/
 
Vi kom hem tillslut i alla fall, hoppade in i en dusch och kröp sedan ner i soffan, vi fixade lite mackor och te och kollade på lite bones. Vid 03.30 någongång så slocknade vi fram för TV:n. haha jag såg att bejb blundade och tänkte "åh, vad skönt då kan jag också smyga lite"... det slutar med att vi somnar och jag vaknar kl 05.30, då väcker jag hjärtat och sen går vi och lägger oss i sovrummet istället haha!
 
Grym kväll med mina fina! <3 Vi har redan börjat smida större planer! ;D
 
 
kram kraaaam

....

I går var det en ledig dag, och som alla mina andra lediga dagar så går dem inte i många knyck. Jag klev upp vid 10 och åt mysfrukost. Strax där efter drabbades jag av en riktigt vidrig huvudvärk. Jag antar att det blir så när man har så mycket på jobbet att man inte ens hinner gå och dricka vatten...
 
Jag fick därför ställa in min lunchdejt, that sucked! :( Jag hann fota lite i alla fall innan kamera-jävleln dog och alla kablarna för att lösa problemet hade flytt landet...ja ni hör ju själva.. I går hade jag en SÅN dag...
 
Jag gick och lade mig en stund och så kändes det lite bättre när jag vaknade. Bejb ringde och bad mig komma och möta honom vad sign inne i stan. jag sklogs av en sån märklig känsla... stan... jag inte inte varit i "stan" på år och dar...Jag rör mig ju liksom inte utanför jobb och hemmet, skärpning!
 
Jag packade ner bejbs vanliga kläder och åkte in för att möta upp honom. När han var klar så köpte vi biljetter, hetsåt på Mc'donalds och sen var det film dags! :)
 
BREAKING DAWN PART 2 :D :D
 
 
Åh! Den var såå bra! Tråkigt bara att det var så dålig datoranimering i vissa scener...
Men hur som så var den awsome! Det bästa var ändå de två as coola killarna som satt framför oss, du kunde ha varit vilka ligister som helst.. Det var mysigt att just de såg denna film, tillsammans... haha De blev såå besvikna när en scen slutade helt annorlunda gentemot vad man trotte att den skulle, de visste inte hur de skulle bete sig, hur de skulle hantera detta! hahah
 
Efter filmen så åkte vi hem och kollade på lite bones i soffan, awsome night! ;)
 
Nu är det snart dags för jobb, jag jobbar bara 12-18 så det kommer att gå snabbt, jag gillar att man får så skev sen på arbetstid när vi jobbar som vi gör... haha Efter det så ska jag in mot stan och möta upp mina fina! <3
 
Sen ska vi på SHM!
 
 
 
 
 
 
Jag kommer nog inte hinna upptadera mer idag, så vi hörs imorgon på min lediga dag! ;D
 
kraaam kraaam
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Perfection....

 Have you ever noticed, 
That I’m not acting as I used to do before? 
Have you ever wondered, 
Why I always keep on coming back for more? ...
 
 
 
 
 

Don't you worry....

Långtråkig dag som lyckligtvis tog slut snabbt! :) Jag har styrt upp lite inne på lagret, det känns knäppt, men vi är snart klara... Det har inte varit "klart" där på fleeera år! I dag har jag även mailat lite med barnens mamma, skönt att äntligen kunna ha en normal dialog och komma överens om saker samt slippa alla pikar och annat trams.
 
I morgon är jag ledig, jag ska lägga upp lite mer saker på Tradera nu när jag har fått fason på kameran! ;) De saker som jag hittils lagt upp är redan uppe i 1500 kr, saker som bara legat och skräpat, sweet! ;D
Så det hade jag tänkt att syssla med på förmiddagen sen ska jag möta upp bästis vid lunch och sen får jag se vad som händer där ifrån.
 
Denna vecka kommer att gå as snabbt, inga stängningar kvar denna vecka. I morgon är jag ledig, jag jobbar på torsdag (bra för ekonomin ha ha) på kvällen är det SHM (mindre bra för ekonomin+hälsan) och sen är jag ledig på fredag (katastrofalt för ekonomin!) för då vill jag handla de sista klappisarna...Det är alltid samma visa varje år, "okej, inte lika många i år"....jag är sämst! Jag älskar julen och deras miner.. :)
 
Tur att jag inte har en dvärg hemma, då hade jag köpt allt! Det finns så himla mycket fint! Men nu har vi två, och de är tuffa, och det finns en massa tyffa saker... Men nästa år är det dags att slå in deras tidigare leksaker!......Nej då! haha jag och bejb skämtade om det eftersom att de har så himla mycket men aldrig har nått att leka med! haha
 
 
God natt på er!
 
 
 
//L

I'm alive... ;D

Lämnde ju barnen i morse, nu en sisådär 10 timmar så är jag utvilad och mår mycket bättre! Jag har flyttat om lite i Elins rum för att se om det känns bättre, är inte helt övertygad än. Det är så himla mycket man vill! Om man ändå bara kunde vara miljonär eller nått. Så fort man vill göra nått så är det julafton eller så ska det läggas undar till semestrar... 
 
Nu när jul och födelsedagar är över så ska det ske ett till ryck här hemma. En massa mer nya möbler ska in, små fix ska göras och barnen ska få lite roliga saker till sina rum! Men det är sen... Nu är nu och det ska tydligen vara bra att fokusera på, varför har jag aldrig förstått, det är ju så tråkigt...
 
Nu har min man lagat middag så nu blir det mat och mys i soffan, min favvo syssla på kvällen! :)
 
kram kraaam

Lite fint... ;)

 
 
 
 
 
Nu måste jag bara skaffa mig en sån där liten dvärg... *Hmm*...
 
 

Min fina måndags hälsning! <3

Tack underbara fina unge! <3
 

Best weekend ever, but sleep would be nice....

Då är vardagen igång igen, det hade dock inte skadat att få ha sovit i helgen. Jag vet inte vad det är men jag har inte kunnat sova alls. Nån timme här och där liksom. I dag vid 04 gav jag upp, satt uppe en stund, gick upp kl 06, innan väckarklockan. Fixade lite med barnens kläder, sätte igång en film åt Elin. Hämtade ella och bar in henne till storasyster och lade henne under hennes täcke. De fick skeda en stund, vakna till och kolla på film medans jag fixade frukost.
 
I dag blev det tomtegröt, mackisar och O'boy. Ella sa på väg till dagis att hon var propp mätt! haha ;D
 
Jag har inte kunnat sova denna helg, men jag är heller inte trött.. Jag är väl övertrött. Men när det gäller barnen så orkar jag allt. Man är ju själv ett exempel för små barn som dessa.
De gör ju tillslut som man själv gör...
 
I går kväll packade jag ihop lite kläder som Ella kan ha i sin låda på dagis. Nu har hon i alla fall allt hon kan tänkas behöva. Det känns skönt. I bland kan det ju ske olyckor eller om man råkar spilla.
 
Sen när jag blir förälder så vill ju inte jag förlita mig på att "det finns saker på dagis som man kan låna". Det är ju mitt ansvar. Jag är även en sån som med jämna mellanrum kollar till lådan. Jag tömmer den på löv och smutsiga saker, tar hem och tvättar och fyller på och sen tar man med det på måndag igen, bus-enkelt! ;)
 
I dag kommer jag att vara hemma, jag ska stax gå och lägga mig och hoppas att jag får lite mer energi då. För att må som jag mår nu och jobba så som jag gör, det är inte roligt...
 
kram på er!
//L

♥ helg

I natt har jag typ fått sova en timme i taget, grisen snarkar och buffas, jag ligger och sover ihop tryckt som en liten kinesisk pojke och baby slåss i sömnen= inte bekvämt alls! 
 
Fatta att någon som är så liten tar så mycket plats och låter så himla mycket....
 
Lagom tills jag somnade så vaknade barnen, Ella vaknade men lade sig igen då storasyster fortfarande sov, 5 minuter senare vaknar storasyster och såg mer död ut än levande.. igen.. ^^,
 
Det ska bli myyyycket intressant sen när datorn försvinner ur hennes rum. Hemma hos sin mamma så sover hon tydligen på helgerna men här vaknar hon tidigt. För här kan hon sätta på en film, men det kan hon också tydligen hos sin mamma så hon fattar inte varför hon inte vaknar tidigt där... haha
 
Sedan råkade jag somna om och då blev det istället lite bråttom i morse. Vi vaknade av barnen som höll på att duka fram frukost åt alla oss, söta, underbar ni! Elin och pappa åkte iväg mot träningen och nu har hon bara två gånger till innan det är dags för uppvisning! :)
 
 
 
Vi åkte upp till Elin lite tidigare så vi kunde kolla på henne. Vi redde ut en rolig sak vid frukosten i morse. Elin ville att vi skulle komma och kolla och vi berättade ju då att vi alltid har velat kolla men inte gjort det då hon alltid sagt till hennes pappa att han kan gå nu. haha! Men nu vill hon tydligen att man ska kolla. Knäppis! Hon blev typ chockad, "va, när sa jag det?!"...haha 
 
Efter träningen så åt vi lunch på Mc'donalds och sen blev det ett varv på mio, soffbutiken, krims-krams butiken och sen åkte vi hemåt.
 
Under dagen har de dansat runt i sina klänningar som de ska ha på julafton så nu har vi glitter i hela lägenheten, grejt! Jag gillar glitter! ;D Sen har vi övat på att rita och Ella kan numera rita stjärnor! :D Hon är såååå stolt! Efter det så har de lekt, läst läxor och sen kom deras kompis även över för att leka lite.
 
 
Jag fick jultristess och mofflade i alla hemma en massa pepparkakor, slog in typ 12 paket och gick ner med Ella till källaren och hämtade lite julsaker. Hon har tjatat hela dagen och jag får inte pynta än så vi tog upp lite. Nästa gång ska vi köra all-in!
 
 
 
 
Då ska lussebullar ska bakas, nytt glitter ska köpas, granen ska upp och allt ska bli AWSOOME! ;D Nu är barnen över hos sin kompis och julpyntar, snart är det dags för middag, mer läxläsning och mys.
 
Det har varit riktigt skönt att ha varit ledig hela helgen!
 
kram på er!
♥♥♥♥♥
//L

Fredagsmys när det är som bäst...

När jag kom hem efter jobbet så hade älskling lagat middag åt oss. Det blev oxfilé med en massa mumsigt till och mysdricka och efterrätt på det! Det var sååå gott!  nu var det inte bara en vanlig fredag, utan vi firade våra längsta och bästa förhållanden någonsin! <3
 
 
 
 
 
Efter det blev det mys i soffan och prat om allt och inget.. :) vi har även grisen hos oss hela helgen, hon är så himla mysig! Låg på hennes rumpa och kollade på film hela kvällen..
 
Sista timmen på jobbet i fredags gick fasiken baklänges, hela veckan har varit så! Jag vill att folk ska få pengar igen så det händer lite. men återigen, butiken är tipptopp! ;) sista halvtimmen så slog jag in lite presenter till barnen som jag köpte på lunchen, det var inte en kotte inne på hela den tiden och ALLT, då menar jag allt var fixat i butiken. Det skulle i så fall vara om jag skulle damma hela butiken igen för andra gången idag och möblera om den igen... Haha 
 
Denna helg ska jag inte jobba. Det finns inte ord som beskriver hur skönt det ska bli att få vara ledig! Jag får inte bara SE barnen utan också vara med dem heeeela helgen! Det är det absolut bästa! 
 
De vaknade för en stund sen och nu sitter de inne Elins rum och spelar
diamanten. Jag ska upp nu och starta tvättmaskinen och fixa frukost åt oss.
 
Ha en fin helg alla! 
 
//L

Lite mer bilder från vårt hotell på Kreta 2012

 
 
 
 
 
 
 
Åh, jag vill bara åka iväg någonstans! 
 
kram kram
 
 

God morgon!

Har hunnit fixa lite här hemma, passade även på att dra fram kameran också. Jag måste börja använda den mer! Speciellt nu när vi ska fixa en viss julklapp också...
 
Har tvättat två maskiner och vikt in tvätt. Nu ska jag äta lite frukost så jag orkar jobba hela dagen.
 
 
I dag jobbar jag till stängning och sen ska jag hem till mina finaste! Vi har barnen i helgen och jag jobbar inte så vi ska ha det super mysigt! 
 
Trevlig helg på er!
//L

Repeat....

Så fin och hemsk på alla sett... Lyssna och njut...
 
 
 

Önskelista till tomten....

Jag önskar mig egentligen ingenting, vill att mina nära ska må bra och jag önskar mig; glada, snälla och friska barn!
 
Meeeen om jag måste så okej! ;D Ingen rangordning...
 
1. En pulsklocka som kan spara flera "pass", som mäter allt det väsentliga, har sportzoner, behöver ej ha gps, lätt att överföra till datorn och där skärmen kan lysa upp om det är mörkt.
 
 
 
 
2. En Neverfull MM
 
 
3. Boken "50 nyanser av honom" och fortsättningen på den boken.
 
 
 
4. Ett start bidrag till vår New York resa! :)
 
 
 
5. En tatuering
 
 
 
6. Uppgradering 3.0
 
 
7. En ny macbook pro
 
 
8. Ett fint smycke som är personligt, eller nån ny fin berlock som antingen är min favorit bokstav eller evighetstecknet "8"....
 
 
9. En weekend
 
 
10. Nått mysigt att göra tillsammans; duo massage, övernattning, brunch, middag....
 
 
 
Nej, jag är INTE billig i drift det har jag heller aldrig påstått! ;D haha min sambo kommer att få magsår av denna lista! haha *älskar dig!*... <3 <3 <3 <3 
 
 

Tips!

Håller du också på att köpa julklappar till barnen?
 
 
Just nu har lekmer 10% på hela beställningen + fri frakt. Så passa på! ;D
Om jag köper leksaker på nätet så är det därifrån, inga ocker priser och supersnabba är de också!
 
 
 

Segis.....

Just nu sitter jag på pendeln och är strax hemma. Dagen idag har varit seg och långtråkig, men så fin som butiken är nu, har den nog aldrig varit! Haha idag hann vi även med individuella möten och det gick jättebra! så nu har jag en massa mer roligt  att se fram emot! ;)
 
jag har varit och hämtat Ellas overall, hoppas att den blir bra nu i storlek! Hon ska ju inte ha den speciellt länge heller, det får bli denna säsong... 
 
Just nu är jag aas hungrig, ska skynda mig hem, handla lite inför helgen och sen ska jag bara lägga mig på soffan och vara! Jag jobbar bara imorgon också; kl 13-20.10 men sen är jag ledig hela helgen och det ska bli så nice! 
 
sen från och med nästa helg så är det fullrulle enda tills jul! Så det tackar vi för! Jag ska nog sätta mig och planera lite så inget lämnas åt slumpen.
 
kram på er!
Ha en trevlig helg! 

Allt går om man vill...

Hittills idag så jag jag tagit sovmorgon, är så sjuuukt trött just nu av någon anledning! det spelar ingen roll när jag lägger mig eller går upp, jag är ändå trött! Efter att ha kravlat mig ur sängen så slängde jag i mig lite frukost, gjorde mig i ordning och tog en liten promenad i solen! :)
 
 
Tanken var att jag skulle lämna in ett paket som skulle skickas tillbaka när jag ändå skulle ner och hämta ett nytt. Självklart så glömde jag det paketet hemma! Jag är hopplös just nu, så himla virrig!
 
Det nya paket är i alla fall hämtat och jag är så nöjd! Det blev lite saker till barnen, lite till hemmet och lite till Elins rum. Igår på lunchen blev det även en till julklapp till barnen, en stoooor! ^^, 
 
Jag läste igår om vissa som är färdiga med alla inköp för redan 2 veckor sedan. Men hallå, det roliga med det hela är väl att fundera ett tag, se hur högen växer.. Inte som att det är att storhandla mat. Bli klar så fort man kan och sen är man klar?
 
  Nej, vi har smygstartat lite och så fort vi får en ledig helg dag tillsammans så åker vi och kollar tillsammans. 
 
Det är som med julpynt, ja, jag vill ta upp allt och fixa med granen. Men själv grejen med att man måste vänta tills liiite senare i alla fall är det som gör det hela roligt, det gör att man uppskattar det på ett annat sätt.
 
nu är jag strax framme på jobbet. Jobbar bara till kl 18 idag, sen ska jag hämta Ellas overall och pyssla lite hemma. 
 
Ha en fin dag! <3

Jag är ju bara för mycket! Haha

I dag hann jag med en hel del hemma, inte så mycket som jag hade velat men det hinner jag aldrig, så det är okej. 
 
Jobbade mellan 17-20.10 idag, på min lediga dag och allt... Nu blir det inget mer ledigt denna vecka. Jag jobbar inte i helgen men tro fan inte att det blir ledigt för det! ;) Barnen väcker mig kl 05, sen väcker de mig varje timme tills det är frukost. Sen ska jag rita, leka, busa.... Laga mat, duscha barn, ha lite tid för mig själv och sen är det måndag igen och en dag ledigt. Jag ska försöka att vila upp mig så mycket som det går tills på fredag och i helgen för det kommer att behövas.
 
För nästa vecka är jag också bara ledig en dag, that´s a shocker! Idag när jag skulle stänga så tog jag med båda kassorna, två telefoner och två handdatorer. Löste hinder ett, klarade hinder två och sen var det bara finalen kvar; kassaskåpet. Jag hann inte ens börja med det innan jag tappar hela ena lådan i golvet, och självfallet så har den vänts upp och ner i luften så där står jag och skrapar mynt från golvet. FML! Jag orkar inte, jag vill bara gå hem, är det för mycket begärt?! haha Hoppas att jag hittade allt så det stämmer inför imorgon *suck*
 
I bland blir jag så trött på mig själv asså! haha Fick några tröstande ord på FB av min kollega som gjorde exakt samma sak igår.. haha ja, då är jag inte ensam i alla fall! haha Nej fyy..! haha
 
Kvällen spenderades med att jag kl 21 ställer mig vid spisen och lagar spagetti och köttfärssås! Efter det så var det mat och filmen TED på schemat. Fasiken vilken underbar film! Den måste ni se! :)
 
Så fort jag klevpå tåget från jobbet så drabbades jag av en riktigt jobbit huvudvärk och den hänger fortfarande kvar, hoppas att den är borta tills i morgon, det det orkar jag inte med. 
 
God natt på er! 
//L

Fixing stuff...

Fortfarande hemma, ska strax slänga i mig lite lunch så jag orkar att jobba sen. Idag har jag fått lite gjort i alla fall. Har även gjort en sak som jag egentligen borde ha gjort för längesen. Men, men.. bättre sen än aldrig! ;)
Nu ska jag ta lite bilder på saker som ska säljas sen så drar jag iväg.
 
Hoppas att ni har haft en bra dag! 
//Linda

Hej soooolen!

Morgonen är i rullning! Vaknade skit pigg kl 06 men det är inte okej på min "lediga dag" så jag tvingade mig själv till att somna om. Sagt och gjort så vaknade jag kl 11 i stället.
 
Nu sitter jag med frukost i magen, jag har mailat runt lite angående en reklamation på ett par av mina Hunter stövlar. Snart ska jag göra mig i ordning och börja med mina ärenden.
 
Lillens overall ska hämtas
 
 
En retur ska lämnas in och förhoppningsvis så hinner även mitt svar komma angående reklamationen, så kan jag skicka iväg den också. Stövlarna kostar ändå lite över 1000 kr, det är alltså de matta.
 
 
Hinner jag så vill jag även tvätta och städa lite hemma.. I dag ska jag ju jobba mellan kl 17-20.10, det fuckar ju upp min lediga dag helt, men om inte annat så kommer man förhoppningsvis att välja extra personal med lite mer omsorg nästa gång, för då tänker jag vara ledig. Sad, but true...
 
Ikväll vill jag träna eller gå på en promenad, det jobbigaste är att vi nu har filmen "TED" hemma... F U C K ! haha
 

Wanties...

 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag den 12/11

Efter en mycket märklig natt och en ännu konstigare morgon så tog veckan fart i alla fall...
I natt drömde jag att jag hade försovit mig, jag drömde om glimtar ur min kalender som då är helt andra tiden än vad jag egentligen ska jobba..
 
Ja, det bästa var väl att Special-Agent-Seeley-Booth var med på ett hörn, tack GUD för det! Helt plötsligt var helt utebliven sömn och panik-väckningar heeelt värt det! ;D Vem har sagt att det inte är bra att kolla på förmycket TV?.. ha-ha
 
 
 
Jag sprang förbi fina sandris i morse då jag såg henne packa ihop det sista ur deras lägenhet. Då slog det mig att de ska faktiskt flytta på riktigt! :C Men nu har man en anledning att besöka en annan del av stockholm som jag inte besökt på många år... 
 
På jobbet fanns det en massa att göra, det roliga är att precis just då när det börjar lugna ner sig då är det dags att flytta om i hela butiken, allt som är invand och självklart blir då till nytt. På så sätt kan man aldrig tröttna! ;)
 
Här hemma så har kvällen spenderats med mat lagad av mitt hjärta, mys i soffan med film och lite mer mys med latte och morotskaka, noom nooom.
 
I morgon skulle jag ha varit ledig hela dagen men då en tjej inte kan jobba längre då och ingen annan kan sååå kommer jag att hoppa in och jobba kl 17-20.10. Det viktigaste för mig i alla fall är att jag hinner med mina ärenden och det räcker förmiddagen gott åt.
 
Jag sova ut, fixa lite hemma, fixa Elins väggmålning, träna, slå in lite paket, lägga upp saker på blocket/tradera, hämta Ellis overall etc etc...
 
Men det blir i morgon det! ;D Nu ska jag kolla på film! 
 
Kraaam kraaam
 
 
 
 
 

*gäsp*

Jag har legat kvar och dragit mig och snoozat så länge det bara gått. Nu är det dock dags att kliva upp, äta frukost och göra mig i ordning. I natt kunde inte bara somna. Jag gick och lade mig i Elins rum kl 01.30, kollade på ett program och somnade sen   runt 03. Vaknade igen runt 06 då jag hörde baby som var uppe. Jag pussade på honom och gick och lade mig i vår säng igen. Sedan dess har jag vaknat från och till  kl 07, 09 och nu 11. Det är skit jobbigt att inte kunna koppla av i hjärnan...
 
I dag jobbar jag till 19 sen är jag ledig imorgon.... 
 
Kram på er! 

Söndag, veckans slappaste dag..

I dag har det inte gått i många knop. Vaknade runt 11, igår var vi vakna till 03 typ och kollade på film. Så imorse så sov vi vara ut, skönt! Älskling slev upp och fixade frukost åt oss och jag låg kvar en stund till.. 
 
I dag har vi bara tagit det lugnt, kollat på film och hängt i soffan med en massa ljus i hela lägenheten..
 
 
Och I går var vi ju på kalas, det var super mysigt att få träffa alla igen och alla tokiga små barn! ;D Det var verkligen supermysigt och det fanns en massa gott att moffla i sig! ;D *noom noom*
 
Så här såg jag ut igår...
 
 
I morgon är det vardag igen, är ledig på tidsag igen så det blir en skön vecka igen! :) Nu håller jag på och städar lite och röjer. Ska strax laga middag och matlådor, sitter även och skissar lite på Elins vägg motiv som kommer att ta upp den största vita väggen i hennes rum. Det kommer att bli as fett! ;D
 
Ha det bäst!

Elin-pelins rum... (so far)...

Efter som jag aldrig är hemma när det är dagsljus ute så får ni nöja er med några bilder tagna kl 23.30 istället. Här är då alltså några bilder på Elins rum. Det är fortfarande väldigt kalt så det är en massa till som ska upp. Hyllor på väggarna, mer nya möbler, ett stort vägg motiv ska jag måla på den ena vita väggen, det kommer att bli nice!
 
 
 
Rummet går i svart, cerise, vit och lila ton. Tanken är att hennes rum skulle då en lite med tuffare och "äldre" attityd. Här inne så stormtrivs hon....och dina-hunden....och lillasyster......och alla deras kompisar.... haha
 
Uppdateringar kommer! ;D

Och så var det äntligen helg! <3

I dag har jag som sagt jobbat, det har varit en rolig och givande dag. På lunchrasten så köpte jag barnen julkläder och lite annat samt lite fler julklappar. ;)
Men nu är det paus, för resen ska jag och bejb handla tillsammans...
 
 
Jag slutade 19 och åkte då hemåt. Handlade lite inför helgen och kvällen. Bejb skulle bli sen så det blev en kväll för mig själv, det är så skönt ibland det med... 
 
Jag kom hem, hoppade in i en dusch, bytte om till myskläder, tände ljus i hela lägenheten, satte på sonos systemet och valde min favorit spellista just nu. Där finns artister som Adele, ellie goulding, sia, Juris och Florence + The Machine... Jag lagade mat och brände av typ 8 avsnitt av bones, sköönt, hemma.... *Mmm*
 
Lägenheten i övrigt ser ut som c r a p men det tar jag imorgon! Jag bytte bort mina pass i helgen, vill vara med baby istället. Han vet inte om det själv än. Så om du läser detta nu påväg hem i taxin; SURPRISE!! ;D Jag älskar dig och jag saknar dig jätte mycket! <3
 
Hittils så är inget planerat, jag vill bara vara. Så skönt!
 
Ha en trevlig helg!
//L

Ord som mer än berör....<3

Dagen gick fort som sagt, den har varit hur härlig som helst! Jag har pratat med lite fina vänner som jag saknat, mitt senaste "fan"; Birgit, kom in och sa hej när hon ändå gick förbi. Hon berättade att skorna passade super bra och allt annat hon köpte var också super bra, barnbarnen var nöjda och deras mamma lika så, så de kommer absolut tillbaka inom kort! :)
Det gör en så glad! <3
 
Nu på slutet så hoppade jag in i kassan och hjälpte en kund, jag gjorde bara det jag alltid gör; Ger det där lilla extra som inte andra gör. Kunden sa högt att jag precis har fått henne att ändra uppfattning helt om företaget.
 
Hon var och köpte skor med sin son. Det paret skor som de ville ha (999 kr) var tyvärr de sista, så jag fixade till dem och berättade om samtilga produkter. Den servicen, den informationen och det engagemanget hade hon aldrig sett eller fått själv någongång.
 
Jag smorde in skorna, berättade om materialen, impregnerade skorna och hon fick ett bemötande som hon sent skulle glömma. Hon köpte skorna, med sulor och samtilga produkter till. Jag gav vår lilla gåvo-set till skorna och slängde med ett eget till henne själv, det är ju fredag! ;)
 
Det som jag verkligen tar in och värderar är hennes betyg och uppfattning om mig. För det är just "DET" som gör mig till mig. Det är även detta som får mig att kämpa lite till när det tar i, som min andra kund sa; "Du har hittat rätt, det är här du ska vara"...<3
 
Tack fina ni! Ni är underbara! :')
<3 <3 <3
 
 

Underbara jul!

Denna jul kommer att bli ännu mysigare än förra, för denna jul har vi nämligen barnen hos oss! :)
Vi kommer antagligen att bli några till också, ju fler desto mysigare! :)
 
Hur söta var inte dessa? :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Ge mig jul nu.....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tack för denna dag!

Sitter uppkrupen på en av köksstolarna, njuter av denna stund lite extra. Jag läser bloggar och småäter lite frukost, det är sol ute och den lyser in i hela lägenheten och gör allt guldfärgat. Jag älskar dessa stunder.. 
 
Jag ska strax göra mig i ordning för att åka mot jobbet. Idag känns det lite olustigt i kroppen, men det går säkert över... Jag gick och lade mig kl 03.30 efter en lång dusch, jag var fortfarande inte trött då. Jag smög in tyst i sovrummet och kröp ner i sängen, då ser jag att bejb håller upp täcket åt mig så jag kan krypa nära. Tack! Tack för att du inte blev rädd eller ifrågasatte mitt val av läggdags. Jag behövde bara sitta uppe; skriva, tänka, känna att jag hunnit vara hemma... 
 
Imorse vaknade jag runt 06 eller nått av bejb som stökade runt, strök sin skjorta och gjorde sig i ordning för jobbet. Kunde somna om någon gång runt 07, så ja, lite trött är jag. Men jag behövde detta som sagt.
 
hoppas att ni får en fin dag! 
//L

Uppdatering och vinterklara!

I dag har jag inte gjort nått mer typ än att jobbat. Jag fick börja tidigare då en på jobbet vabbar resten av veckan, men vad gör det? Vi har fått en massa gjort idag och det kommer att bli en trevligare jul! ;)
 
Eftersom att vi var så effektiva idag så kommer morgondagen bli rätt så lugn. Allt är fixat så det är bara att lägga 100% fokus på kunderna. Skönt att ha det så bra uppstyrt inför en helg. ;)
 
I dag hann jag med 2 goda gärningar och jag värvade en till mormor till min fanclub! :) Hon sa så fina saker och hon var så nöjd! :) Fina lilla Birgit! <3 mina kunder är bra underbara dem! Idag på lunchen köpte jag även den första julklappen, kul, kul! :) Jag älskar julen!
 
I morgon är det jobb mellan 11-19, så det kommer att gå fort sen så är det lite jobb i helgen. Lördag jobbade jag typ hela dagen men på söndag på blir det pensionärs-pass igen; 13-16 *sweet*
 
I veckan så unnade jag mig en ny varm jacka
 
3999 kr
 
Denna blev det från Peak, as dålig bild men vad gör det? Varm är den i alla fall! ;)
Lilla korven hemma och också fått det sista. Jag köpte en overall till henne som hon kan ha i pulka backen och  när vi åker till Sälen. Ingen snö som åker in någonstanns och sen är det lätt och smidigt att klä på henne.
 
 
 
999 kr
 
I vanliga fall så har hon ett två delat set med jacka och byxa. Så nu har hon allt i alla fall. Ett par Viking Chilly GTX då det är rikigt kallt och ett par Viking ultra för de lite slaskigare dagarna. Jag älskar overallen, den ser verkligen ut som en snowboard dräkt! Kan ni tänka er denna med en liten snowboard till?? haha jag dööör! <3 
 
Först tänkte jag köpa en lila varianten men jag tyckte att denna var coolare.
Storasyster är också klar men hon har allt sen förra säsongen. :) Vi ska alternativt kolla på en ny bräda till henne.. Hon vill tydligen ha en sån som min... ja, vad ska man säga? 
 
 
899 kr
 
 
499 kr
 
 
 
Nu ska jag försöka att somna igen, ha en underbar helg och mys extra mycket! ;D
//L
 
 
 

Livet blir vad man gör det till...

Hej alla fina som tittar in här trots att jag har varit S Ä M S T på att uppdatera! (skärpning)
Det har varit mycket nu med bus och ledighet och nu en massa jobb igen. Eftersom  jag jobbar så pass mycket så är jag verkligen LEDIG när jag är det. Jag sover då så länge tills att ryggen nästan går av, rör mig inte ur soffan, och gör bara preciiis det jag känner för utan att försöka känna minsta stress eller måsten...
 
Höstlovet är över och vardagen är tillbaka, det var skönt med lite ledigt men nu är det rull fart igen! ;D Vi hade det i alla fall jättemysigt, det blev lugnt för halva familjen då ella har hjärnskakning. Så det blev en massa film, mys, spel och rita. :) Nu är barnen KUNGAR på att rita hästar! ;)
 
Vi hann även måla i Elins rum, lägger upp bild nån gång om jag är hemma och det är ljust ute... :'C
På tal om det, jag hade ju min enda lediga dag denna vecka, igår, kl 14.30 tittade jag ut genom fönstret och kl 14.30 i november så är fan gatubelysningen tänd!! Jag blir fan deprimerad på riktigt! haha
 
Denna vecka kommer mest att bestå av jobb... för att fördriva tiden, nytta med nöje! ;) Snart är det äntligen SHM, julafton, elins födelsedag, sälen-snowboard-familje-resa....Man kan lätt säga att jag längtar till sen. Tills dess måste jag få NU att gå snabbare.
 
Jag har lagat middag och väntar på att älskling ska komma hem så vi kan äta och se på Bones. (helst innan jag måste vakna igen för att gå till jobbet)..Vi fixade ett konto på Netflix, så fär finns en massa serier och filmer. Det är det enda stället som minns vart i avsnittet man var och vilket man var på. Sen kan man streck se en hel serie och alla avsnitt spelas upp efter varandra, awsoome! :)
 
Nu ska jag ringa min man och kolla vart fa-an han håller hus! ;D jag är ju hungriiig! <3
 
Kram på er alla! 
//L
 

Lördag den 3 november 2012.

Efter en lite jobbig morgon så sitter jag nu på tåget mot jobbet. Denna dag kommer att gå snabbt, det gör "söndagar" alltid. Efter jobbet så kommer bejb och Ella och hämtar mig, tack, jag behöver det. :) <3

Underbara dagar! <3

Det är så underbart när 3 dagar kan kännas som 3 veckor! :) Under dessa dagar har vi haft så himla mysigt och än är det inte över, det är bara jag som jobbar imorgon och en kortis på söndag. Men jag har saknat jobbet också! :)
 
Under dessa dagar har vi ritat tills alla papper typ är slut, vi har spelat spel och bara myst!
I går fick vi en massa gjort här hemma (Bilder kommer!), vi köpte matta, gardiner och färg till elins rum. Nu saknas bara några möbler som vi vill byta ut.. I Ellas rum så kom hyllor upp och vi har fixat nya foton till hennes ramar. Hon saknar nu bara en lång spegel som hon kan spexa sig i :) 
 
I går så bakade jag och Ella knäck, vi vill båda att det ska vara jul nu! haha Men jag har fått ett ok att börja lite den första advent. Vi kollade ju även runt lite på bauhaus igår och DÄR har de så himla mycket fint! ALLA barnen, och jag.... haha vi sprang runt som tokar och bara kollade på allt! haha
 
I dag blev elins rum färdigmålat, hon och bejb var iväg och fixade halloween kläder och storhandlade och en massa annat Jag och Ella har varit hemma och ätit knäck och fixat gardinerna i mitt och hjärtats sovrum, hon är bäst på att hänga gardiner! Och det bästa med att laga knäck med en massa hackad mandel i är att då blir det bara hon och jag som äter! hahaha
 
Nu på kvällen så har det lagats tacos och farfis kom förbi, myspys! Eftersom att Elin ska på kalas imorgon kväll så provsminkade jag henne nu samt visade pappa hur han ska göra. Jag kommer att jobba och slutar typ precis då kalaset börjar, osis... Men det kommer han att klara jättebra! ;)
 
Tjejorna önskade nog att jag avsöljat att jag är super grym på halloween-smink lite tidigare, då hade de nog velat se ut så här sen efter frukosten! haha! :) <3
 
 Varning för läskiga barn!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
God natt på er alla! Hoppas ni får en underbar helg! <3
 
//L