Allt går om man vill...

Hittills idag så jag jag tagit sovmorgon, är så sjuuukt trött just nu av någon anledning! det spelar ingen roll när jag lägger mig eller går upp, jag är ändå trött! Efter att ha kravlat mig ur sängen så slängde jag i mig lite frukost, gjorde mig i ordning och tog en liten promenad i solen! :)
 
 
Tanken var att jag skulle lämna in ett paket som skulle skickas tillbaka när jag ändå skulle ner och hämta ett nytt. Självklart så glömde jag det paketet hemma! Jag är hopplös just nu, så himla virrig!
 
Det nya paket är i alla fall hämtat och jag är så nöjd! Det blev lite saker till barnen, lite till hemmet och lite till Elins rum. Igår på lunchen blev det även en till julklapp till barnen, en stoooor! ^^, 
 
Jag läste igår om vissa som är färdiga med alla inköp för redan 2 veckor sedan. Men hallå, det roliga med det hela är väl att fundera ett tag, se hur högen växer.. Inte som att det är att storhandla mat. Bli klar så fort man kan och sen är man klar?
 
  Nej, vi har smygstartat lite och så fort vi får en ledig helg dag tillsammans så åker vi och kollar tillsammans. 
 
Det är som med julpynt, ja, jag vill ta upp allt och fixa med granen. Men själv grejen med att man måste vänta tills liiite senare i alla fall är det som gör det hela roligt, det gör att man uppskattar det på ett annat sätt.
 
nu är jag strax framme på jobbet. Jobbar bara till kl 18 idag, sen ska jag hämta Ellas overall och pyssla lite hemma. 
 
Ha en fin dag! <3NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR