Best weekend ever, but sleep would be nice....

Då är vardagen igång igen, det hade dock inte skadat att få ha sovit i helgen. Jag vet inte vad det är men jag har inte kunnat sova alls. Nån timme här och där liksom. I dag vid 04 gav jag upp, satt uppe en stund, gick upp kl 06, innan väckarklockan. Fixade lite med barnens kläder, sätte igång en film åt Elin. Hämtade ella och bar in henne till storasyster och lade henne under hennes täcke. De fick skeda en stund, vakna till och kolla på film medans jag fixade frukost.
 
I dag blev det tomtegröt, mackisar och O'boy. Ella sa på väg till dagis att hon var propp mätt! haha ;D
 
Jag har inte kunnat sova denna helg, men jag är heller inte trött.. Jag är väl övertrött. Men när det gäller barnen så orkar jag allt. Man är ju själv ett exempel för små barn som dessa.
De gör ju tillslut som man själv gör...
 
I går kväll packade jag ihop lite kläder som Ella kan ha i sin låda på dagis. Nu har hon i alla fall allt hon kan tänkas behöva. Det känns skönt. I bland kan det ju ske olyckor eller om man råkar spilla.
 
Sen när jag blir förälder så vill ju inte jag förlita mig på att "det finns saker på dagis som man kan låna". Det är ju mitt ansvar. Jag är även en sån som med jämna mellanrum kollar till lådan. Jag tömmer den på löv och smutsiga saker, tar hem och tvättar och fyller på och sen tar man med det på måndag igen, bus-enkelt! ;)
 
I dag kommer jag att vara hemma, jag ska stax gå och lägga mig och hoppas att jag får lite mer energi då. För att må som jag mår nu och jobba så som jag gör, det är inte roligt...
 
kram på er!
//LNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR