Don't you worry....

Långtråkig dag som lyckligtvis tog slut snabbt! :) Jag har styrt upp lite inne på lagret, det känns knäppt, men vi är snart klara... Det har inte varit "klart" där på fleeera år! I dag har jag även mailat lite med barnens mamma, skönt att äntligen kunna ha en normal dialog och komma överens om saker samt slippa alla pikar och annat trams.
 
I morgon är jag ledig, jag ska lägga upp lite mer saker på Tradera nu när jag har fått fason på kameran! ;) De saker som jag hittils lagt upp är redan uppe i 1500 kr, saker som bara legat och skräpat, sweet! ;D
Så det hade jag tänkt att syssla med på förmiddagen sen ska jag möta upp bästis vid lunch och sen får jag se vad som händer där ifrån.
 
Denna vecka kommer att gå as snabbt, inga stängningar kvar denna vecka. I morgon är jag ledig, jag jobbar på torsdag (bra för ekonomin ha ha) på kvällen är det SHM (mindre bra för ekonomin+hälsan) och sen är jag ledig på fredag (katastrofalt för ekonomin!) för då vill jag handla de sista klappisarna...Det är alltid samma visa varje år, "okej, inte lika många i år"....jag är sämst! Jag älskar julen och deras miner.. :)
 
Tur att jag inte har en dvärg hemma, då hade jag köpt allt! Det finns så himla mycket fint! Men nu har vi två, och de är tuffa, och det finns en massa tyffa saker... Men nästa år är det dags att slå in deras tidigare leksaker!......Nej då! haha jag och bejb skämtade om det eftersom att de har så himla mycket men aldrig har nått att leka med! haha
 
 
God natt på er!
 
 
 
//LNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR