♥ helg

I natt har jag typ fått sova en timme i taget, grisen snarkar och buffas, jag ligger och sover ihop tryckt som en liten kinesisk pojke och baby slåss i sömnen= inte bekvämt alls! 
 
Fatta att någon som är så liten tar så mycket plats och låter så himla mycket....
 
Lagom tills jag somnade så vaknade barnen, Ella vaknade men lade sig igen då storasyster fortfarande sov, 5 minuter senare vaknar storasyster och såg mer död ut än levande.. igen.. ^^,
 
Det ska bli myyyycket intressant sen när datorn försvinner ur hennes rum. Hemma hos sin mamma så sover hon tydligen på helgerna men här vaknar hon tidigt. För här kan hon sätta på en film, men det kan hon också tydligen hos sin mamma så hon fattar inte varför hon inte vaknar tidigt där... haha
 
Sedan råkade jag somna om och då blev det istället lite bråttom i morse. Vi vaknade av barnen som höll på att duka fram frukost åt alla oss, söta, underbar ni! Elin och pappa åkte iväg mot träningen och nu har hon bara två gånger till innan det är dags för uppvisning! :)
 
 
 
Vi åkte upp till Elin lite tidigare så vi kunde kolla på henne. Vi redde ut en rolig sak vid frukosten i morse. Elin ville att vi skulle komma och kolla och vi berättade ju då att vi alltid har velat kolla men inte gjort det då hon alltid sagt till hennes pappa att han kan gå nu. haha! Men nu vill hon tydligen att man ska kolla. Knäppis! Hon blev typ chockad, "va, när sa jag det?!"...haha 
 
Efter träningen så åt vi lunch på Mc'donalds och sen blev det ett varv på mio, soffbutiken, krims-krams butiken och sen åkte vi hemåt.
 
Under dagen har de dansat runt i sina klänningar som de ska ha på julafton så nu har vi glitter i hela lägenheten, grejt! Jag gillar glitter! ;D Sen har vi övat på att rita och Ella kan numera rita stjärnor! :D Hon är såååå stolt! Efter det så har de lekt, läst läxor och sen kom deras kompis även över för att leka lite.
 
 
Jag fick jultristess och mofflade i alla hemma en massa pepparkakor, slog in typ 12 paket och gick ner med Ella till källaren och hämtade lite julsaker. Hon har tjatat hela dagen och jag får inte pynta än så vi tog upp lite. Nästa gång ska vi köra all-in!
 
 
 
 
Då ska lussebullar ska bakas, nytt glitter ska köpas, granen ska upp och allt ska bli AWSOOME! ;D Nu är barnen över hos sin kompis och julpyntar, snart är det dags för middag, mer läxläsning och mys.
 
Det har varit riktigt skönt att ha varit ledig hela helgen!
 
kram på er!
♥♥♥♥♥
//LNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR