Jag är ju bara för mycket! Haha

I dag hann jag med en hel del hemma, inte så mycket som jag hade velat men det hinner jag aldrig, så det är okej. 
 
Jobbade mellan 17-20.10 idag, på min lediga dag och allt... Nu blir det inget mer ledigt denna vecka. Jag jobbar inte i helgen men tro fan inte att det blir ledigt för det! ;) Barnen väcker mig kl 05, sen väcker de mig varje timme tills det är frukost. Sen ska jag rita, leka, busa.... Laga mat, duscha barn, ha lite tid för mig själv och sen är det måndag igen och en dag ledigt. Jag ska försöka att vila upp mig så mycket som det går tills på fredag och i helgen för det kommer att behövas.
 
För nästa vecka är jag också bara ledig en dag, that´s a shocker! Idag när jag skulle stänga så tog jag med båda kassorna, två telefoner och två handdatorer. Löste hinder ett, klarade hinder två och sen var det bara finalen kvar; kassaskåpet. Jag hann inte ens börja med det innan jag tappar hela ena lådan i golvet, och självfallet så har den vänts upp och ner i luften så där står jag och skrapar mynt från golvet. FML! Jag orkar inte, jag vill bara gå hem, är det för mycket begärt?! haha Hoppas att jag hittade allt så det stämmer inför imorgon *suck*
 
I bland blir jag så trött på mig själv asså! haha Fick några tröstande ord på FB av min kollega som gjorde exakt samma sak igår.. haha ja, då är jag inte ensam i alla fall! haha Nej fyy..! haha
 
Kvällen spenderades med att jag kl 21 ställer mig vid spisen och lagar spagetti och köttfärssås! Efter det så var det mat och filmen TED på schemat. Fasiken vilken underbar film! Den måste ni se! :)
 
Så fort jag klevpå tåget från jobbet så drabbades jag av en riktigt jobbit huvudvärk och den hänger fortfarande kvar, hoppas att den är borta tills i morgon, det det orkar jag inte med. 
 
God natt på er! 
//LNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR