Jag vet inte vad du håller på med, men jag gillar det inte....

Äntligen på väg hem från jobbet, det drog över lite på tiden med nån minut som i sin tur gör att jag missar tåget som gör att jag hinner med en tidigare pendel.. Vackert...  Dagen har i alla fall gått fort, konsigt tryck bara. Det har tydligen varit "gå-in-i-väggen-mycket" hela dagen sen vid 3 så dog det ut. Sen nu när jag stod själv från 18.40 så har jag också haft fullt upp. 
 
Min plan med att handla frukost nu i väntan på tåget sket ju sig ganska kraftigt. Det hjälper ju inte bara att lägga fram plånboken i hallen BREDVID min väska, det underlättar ju lite att ha med sig den också.
 
saknar tjejorna jättemycket! Mitt i all stress nu i veckan så glömde jag att gömma filmerna jag köpt till dem i julklapp, ja, för i skåpet med Robins alla tv-spel (ej barn spel) det räckte inte. MEN DET HADE JU UNDERLÄTTAT OM VI HADE ETT SKÅP TILL FÖRVARING AV ALLA FILMER!... (Absolut inte en pik till min man)
 
jag pratade lite med barnen nyss, de är så söta. Sen får man höra en uppspelt Elin "åh, linda! Tack för att du köpte monster high-filmen och Barbie-filmen prinsessan och rockstjärnan!!! Sen kom Ella och tackade lika mycket hon! Ja visst, varsågod! *F  U C K* god jul då!....
 
nej, idag har det varit en snabb men irriterande.. Fan ta vardagsstress och sysslor! Hade inte de funnits så hade inget av det tråkiga idag hänt.. :(
 
imorgon är det nya tag, får se vad jag mer glömt att ställa undan... Vi ska köpa julpynt i morgon och sen jobbar jag från kl 13. Elin ska på lagmys och Ella och pappa ska ha pappa-mys! :) hoppas att dagen går lika snabbt imorgon också! 
 
kram kram
Jenny

Ja min dag har inte varit den bästa heller!
Och visst när en sak händer rullar det liksom på allt annat skit.
Kram

Svar: Mm, murphys lag.... Men men, förhoppningsvis så har vi en bättre dag imorgon! :)
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR