Livet blir vad man gör det till...

Hej alla fina som tittar in här trots att jag har varit S Ä M S T på att uppdatera! (skärpning)
Det har varit mycket nu med bus och ledighet och nu en massa jobb igen. Eftersom  jag jobbar så pass mycket så är jag verkligen LEDIG när jag är det. Jag sover då så länge tills att ryggen nästan går av, rör mig inte ur soffan, och gör bara preciiis det jag känner för utan att försöka känna minsta stress eller måsten...
 
Höstlovet är över och vardagen är tillbaka, det var skönt med lite ledigt men nu är det rull fart igen! ;D Vi hade det i alla fall jättemysigt, det blev lugnt för halva familjen då ella har hjärnskakning. Så det blev en massa film, mys, spel och rita. :) Nu är barnen KUNGAR på att rita hästar! ;)
 
Vi hann även måla i Elins rum, lägger upp bild nån gång om jag är hemma och det är ljust ute... :'C
På tal om det, jag hade ju min enda lediga dag denna vecka, igår, kl 14.30 tittade jag ut genom fönstret och kl 14.30 i november så är fan gatubelysningen tänd!! Jag blir fan deprimerad på riktigt! haha
 
Denna vecka kommer mest att bestå av jobb... för att fördriva tiden, nytta med nöje! ;) Snart är det äntligen SHM, julafton, elins födelsedag, sälen-snowboard-familje-resa....Man kan lätt säga att jag längtar till sen. Tills dess måste jag få NU att gå snabbare.
 
Jag har lagat middag och väntar på att älskling ska komma hem så vi kan äta och se på Bones. (helst innan jag måste vakna igen för att gå till jobbet)..Vi fixade ett konto på Netflix, så fär finns en massa serier och filmer. Det är det enda stället som minns vart i avsnittet man var och vilket man var på. Sen kan man streck se en hel serie och alla avsnitt spelas upp efter varandra, awsoome! :)
 
Nu ska jag ringa min man och kolla vart fa-an han håller hus! ;D jag är ju hungriiig! <3
 
Kram på er alla! 
//L
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR