Ord som mer än berör....<3

Dagen gick fort som sagt, den har varit hur härlig som helst! Jag har pratat med lite fina vänner som jag saknat, mitt senaste "fan"; Birgit, kom in och sa hej när hon ändå gick förbi. Hon berättade att skorna passade super bra och allt annat hon köpte var också super bra, barnbarnen var nöjda och deras mamma lika så, så de kommer absolut tillbaka inom kort! :)
Det gör en så glad! <3
 
Nu på slutet så hoppade jag in i kassan och hjälpte en kund, jag gjorde bara det jag alltid gör; Ger det där lilla extra som inte andra gör. Kunden sa högt att jag precis har fått henne att ändra uppfattning helt om företaget.
 
Hon var och köpte skor med sin son. Det paret skor som de ville ha (999 kr) var tyvärr de sista, så jag fixade till dem och berättade om samtilga produkter. Den servicen, den informationen och det engagemanget hade hon aldrig sett eller fått själv någongång.
 
Jag smorde in skorna, berättade om materialen, impregnerade skorna och hon fick ett bemötande som hon sent skulle glömma. Hon köpte skorna, med sulor och samtilga produkter till. Jag gav vår lilla gåvo-set till skorna och slängde med ett eget till henne själv, det är ju fredag! ;)
 
Det som jag verkligen tar in och värderar är hennes betyg och uppfattning om mig. För det är just "DET" som gör mig till mig. Det är även detta som får mig att kämpa lite till när det tar i, som min andra kund sa; "Du har hittat rätt, det är här du ska vara"...<3
 
Tack fina ni! Ni är underbara! :')
<3 <3 <3
 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR