SHM och dagen som följde...

Morgonen började på bästa tänkbara sätt! Jag älskar att vara ledig med bejb vid min sida! :D <3
 
Vi vaknade kl 10 men låg kvar en stund, sen var det dags för frukost. Vi delade broderligt på den frukosten som fanns hemma då ingen ville gå och köpa nytt! Haha morgonen har sedan spenderats i soffan med några avsnitt av bones.
 
I veckan så fixade bejb lite med ventilationen i lägenheten så har vi inte världens jäkla drag i alla fönster längre så nu har vi kunnat ha öppet fönster sen vi lade oss. Sen har sängen varit så där magiskt skön som den är i bland! Man är inte varm, fryser inte, kudden är perfekt och det känns som att allt är gjort av silke! Awsooome helt enkelt! 
  
Vid 12 åkte baby och jobbade en sväng och jag låg kvar ett tag till och kollade på filmklipp från igår kväll, jag och min favorit trio var ju på SHM och det är lätt det fetaste jag någonsin sett i Sverige!
 
 
 
 
 
Vi hade så jäkla roligt! Det som toppade allt var att jag trots 35.000 pers lyckades hitta Robins kusin mitt i allt, där stod han som en uppenbarelse! Haha och sen ordnade jag även fram bejbs mobil som försvann under kvällen...
I know I'm awsooome! ;)
 
Denna spelning är det fetaste jag sett på så många olika plan! Allt var as nice tills man skulle ut. För DET var tamefanimej ett jävla skämt!! De har vakter eller ordningsfolk men de står en bit bort och gör inget! Folk kläms då 30.000 pers trycker på och alla så ut ur en flaskhals! Nu hade jag tur som var med två stora starka killar som kunde göra en ring runt mig samtidigt som vi försökte att ta oss ut. 
 
När i nästan är hemma så får vi ett sms av en annan vän som fortfarande inte fått sin jacka än, detta är alltså 3 fucking timmar senare!! Detta är ett skämt! Vad trodde dem liksom?! Vi lekte med tanken att om det skulle börja brinna... Hur fan skulle det gå? Överallt grät folk och vissa satt ner och hade fått panikångest attack... tråkigt slut på en bra kväll.. :/
 
Vi kom hem tillslut i alla fall, hoppade in i en dusch och kröp sedan ner i soffan, vi fixade lite mackor och te och kollade på lite bones. Vid 03.30 någongång så slocknade vi fram för TV:n. haha jag såg att bejb blundade och tänkte "åh, vad skönt då kan jag också smyga lite"... det slutar med att vi somnar och jag vaknar kl 05.30, då väcker jag hjärtat och sen går vi och lägger oss i sovrummet istället haha!
 
Grym kväll med mina fina! <3 Vi har redan börjat smida större planer! ;D
 
 
kram kraaaamNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR