Uppdatering och vinterklara!

I dag har jag inte gjort nått mer typ än att jobbat. Jag fick börja tidigare då en på jobbet vabbar resten av veckan, men vad gör det? Vi har fått en massa gjort idag och det kommer att bli en trevligare jul! ;)
 
Eftersom att vi var så effektiva idag så kommer morgondagen bli rätt så lugn. Allt är fixat så det är bara att lägga 100% fokus på kunderna. Skönt att ha det så bra uppstyrt inför en helg. ;)
 
I dag hann jag med 2 goda gärningar och jag värvade en till mormor till min fanclub! :) Hon sa så fina saker och hon var så nöjd! :) Fina lilla Birgit! <3 mina kunder är bra underbara dem! Idag på lunchen köpte jag även den första julklappen, kul, kul! :) Jag älskar julen!
 
I morgon är det jobb mellan 11-19, så det kommer att gå fort sen så är det lite jobb i helgen. Lördag jobbade jag typ hela dagen men på söndag på blir det pensionärs-pass igen; 13-16 *sweet*
 
I veckan så unnade jag mig en ny varm jacka
 
3999 kr
 
Denna blev det från Peak, as dålig bild men vad gör det? Varm är den i alla fall! ;)
Lilla korven hemma och också fått det sista. Jag köpte en overall till henne som hon kan ha i pulka backen och  när vi åker till Sälen. Ingen snö som åker in någonstanns och sen är det lätt och smidigt att klä på henne.
 
 
 
999 kr
 
I vanliga fall så har hon ett två delat set med jacka och byxa. Så nu har hon allt i alla fall. Ett par Viking Chilly GTX då det är rikigt kallt och ett par Viking ultra för de lite slaskigare dagarna. Jag älskar overallen, den ser verkligen ut som en snowboard dräkt! Kan ni tänka er denna med en liten snowboard till?? haha jag dööör! <3 
 
Först tänkte jag köpa en lila varianten men jag tyckte att denna var coolare.
Storasyster är också klar men hon har allt sen förra säsongen. :) Vi ska alternativt kolla på en ny bräda till henne.. Hon vill tydligen ha en sån som min... ja, vad ska man säga? 
 
 
899 kr
 
 
499 kr
 
 
 
Nu ska jag försöka att somna igen, ha en underbar helg och mys extra mycket! ;D
//L
 
 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR