En lugn ledig dag...

Idag har jag bara tagit det lugnt. Jag åkte in till stan och mötte upp min lillebror och hängde lite. Sen kollade jag runt lite innan det var dags att röra sig hemåt. Nu är jag och robin hos hans kusin och de pysslar med köket och jag hejjar på och håller hundarna sällskap.

Ska nog strax röra mig hemåt och fixa allt inför helgens jobb. Hoppas att ni får en fin helg i alla fall! ;)

//Linda

Stress...

På senare tid har det blivit mer rörigt och stressigt än vanligt. Mycket på jobbet och typ ännu mer privat...  Något som jag jobbar stenhårt med är att få balans i de båda är och inte låta dem ta för mycket plats och påverka mig så djupt.  Inte det lättaste för en som aldrig gör något halvdant..  Sen känner jag så himla mycket och jag vill ännu mer. Det blir knepigt ibland... :/
 
Det jag har märkt är att jag har rasat i vikt,  jag har knappt matlust nu för tiden..  Som idag.. Kl 17 åt jag lunch,  var ej hungrig men jag måste äta. Jag tog typ 3 tuggor sen växer det typ i munnen på mig. Jag hade 30 minuters rast, jag tog 15 och hann äta, göra en retur i en annan butik och kolla siffror sen gick jag ut och jobbade igen. 
 
Jag kan stirra upp i taket i timmar och ligga sömnlös och gå igenom beställningar i huvudet, jag kan liksom inte bara stänga av! Nån morgon så hade typ mina käkar låst sig, jag igenom saker och tänker när jag sover och spänner käkarna hela natten pga stress... det känns ju bra?...inte..
 
Jag och min kollega var kvar efter stängning. Jag gick kl 21.15, bra där... Haha.. Om en månad så ser jobbet annorlunda ut, min fina förvinner och kvar blir jag med en massa mer ansvar. Jag får visserligen en massa fler timmar men ibland så undrar man om det är värt det?
 
Hur ska jag ha samvete att vara sjuk några dagar? Hur i helsike ska jag kunna vara sjukskriven i 2 veckor när jag ska operera mig? Det börjar jag för övrigt fundera på att skjuta framför mig ännu mer, just nu känns det bara som ett stress moment.. :/ Inget man ser fram emot liksom, utan mer nått som ska göras, typ som att boka tvättid och så var ju inte tanken att det skulle vara.. :(
 
Alla pratar om den där väggen och att jag ska vara vaksam, det är jag men jag har för hög smärt- och stresströskel för mitt eget bästa.. Ibland bra och nu kanske lite mindre bra.... Idag så öppnade den nya delen upp i centrumet, hej mer jobb! Det var liksom kö uppe på heeela övervåningen för att ens få komma in i den nya delen, sinneeeessicked!! Vet inte om jag ska skratta eller gråta? haha
 
Vi har börjat inse att de resultat vi levererar är inte rimliga för någon. Det är i alla fall inte hälsosamt i längden. Vi har nått så högt som det går att komma. Sen tar det stopp. Vissa kanske hamnar där någon gång, men det är vår standard vecka in och vecka ut... Men är det värt det alla gånger? Njaaa...
 
Just nu är jag inne i nån övergångsperiod till de dödligas sida. Jag går hem när jag ska, kutar inte mellan varje kund, kör inte hela säljsnacket.. för ja, jag kan sälja vad jag vill till vem jag vill men ibland så orkar jag bara inte.. just nu så "går jag bara till jobbet"...haha ovant men slappt och behagligt på nått sätt ändå, lite översittar stil på det hela..haha
 
Men det hindrar ju inte kunder från att ringa in och promt få prata med chiiiefen för att få tala om för honom hur duktiga, kunniga, snabba, trevliga, profesionella och serviceminded de tjejerna som jobbade i helgen var! haha ja, det är ju bra att de gör så eftersom att vi själva inte kunde ta åt oss det av damen när hon sa det till oss i butiken! haha FINA NI! <3 Det hände senast idag igen.. ja det kanske är tillräckligt att vara "dödlig" ibland mellan högvarven...?
 
Just nu är det så mycket som ska fixas på jobbet så jag är glad och tacksam över att jag är ledig imorgon och slipper se eländet! ;D haha Hoppas de blir klara med allt så jag slipper se det i helgen också! haha <3 <3 Nej, idag har det varit en rolig dag, mycket MEN otroligt roligt ändå, som alltid!
 
Sen ni som är sugna på mina boots! passa på inom kort, för de (jag) säljer som smöör! <3
 
kram mina fina! Nu fick ni ett efterfrågat personligt inlägg nu vet ni lite av vad som pågår på hjärnkontoret...Hoppas att ni inte gick in i väggen nu bara...haha! ;D <3 <3 
 
Hur gör ni när det blir lite mycket? :) Tips? ;D
 
//Linda

Nu blir det frukost! <3

I dag är dagen D, hej hej nytt centrum och 60 nya butiker!! Men först, frukost!
 
 
 
 

Mina nya älsklingar! <3

Då jag fullkomligt bombats av en massa frågor ( inget negativ, bomba mer! ;) ..om mina nya boots så lägger jag upp ett litet inlägg här! ;)
 
  
Båda dessa kommer ifrån Din sko där där jag även jobbar. Dessa är i skinn/nubuck och kostar 899 kr styck, en jäkligt bra pris för "Primeboots"-kopior/look a likes.... ;) Ni som sen lever kvar och tror att Din sko bara har billiga plastskor har missat såååå mycket! 
 
Hos oss hittar du barn- och babyskor från vårat eget märke men också från Kavat, GT-tex och Viking. 
Storlekarna är;
19-25 (baby)
25-30 (mellan barn)
31-38 (stor barn)
 
Och på dam och herr sidan så har vi läder, mocka, nubuck men också syntetbiten! :) Hela läderavdelningen har ett egen märke som heter "XIT", så vill ni ha läder så fråga bara efter det så kommer ni att bli visade till en helt egen avdelning i butiken, vi blandar nämligen aldrig in skinn ihop med syntet.
 
Om du vill kolla lagersaldo eller se mer bilder på dessa boots så hittar ni det här;
 
SVARTA
 
BRUNA
 
Var noga med att uppge artikelnummret för den sko ni söker (nu och alltid sen) då kan vi lätt se storlekar, om det finns på lagret, pris, vilka andra butiker som har skon och hur den ser ut, utan det så måste vi gissa och alla butiker får inte in exakt samma saker heller....
 
Artikelnr för SVART279959
Artikelnr för BRUN279937
 
 
 
 
Här har jag ett tidigare inlägg som jag skrev mer fler bilder på dessa men också den höga varienten av dessa! ;)
 
Klicka HÄR!
 
Kram kram på er! <3 <3
//Linda

Dagens outfit... ;)

Idag skulle jag har varit ledig egentligen men då en kollega behövde hjälp med ett pass så jag tog det åt henne och bytte bort min fredag istället! ;) 
 
Såhär ser jag ut idag, och på med så har jag mina nya boots från jobbet som jag tog ut igår! Nu har jag dem i svart och brunt. :) 
 
 
 
 
I dag vore det hem och vila upp mig efter jobbet. Imorgon är det nyöppning av centrumet och den stängda delen öppnar äntligen! Så det kommer att bli  fullt ös heeeela dagen. 
 
Kram kram 

Take me away..... Går på repeat i mina öron just nu, om, och om, och om igen...

 
Lyssna HÄR <3
 
Take me away
From the demons in my brain
Take me out into the world
Take me out into the day and let me find
My piece of mind

I was alone
I was taken with the tide
But I knew that I was home
When I looked into your eyes
And said I’m done
Just let me go

I am hollow
I am numb
I am staring down the barrel of this gun

I am always by myself
In a sea of self infliction
That I felt

My life is a line
Burning faster every time
Happy’s just a dead end street
I must turn around and leave
Once in a while
Once in a while

I bear far more cracks
Than the human eye can see
Is it fair to be perplexed
And try explain what’s underneath
With my success
Cause there’s nothing’s left

I am tortured
by myself
I am haunted by
The fear of someone else

I am fading
I’m a ghost
Disconnected from the ones
I love the most

You’ve seen my best
Turn to the worst
I’ve dragged you
Right down with me

Want to confess
But with the stress
I’m scared you’d leave me

I want you to know
But you can’t take it on your own
 

Hos lilla grodan...

Bejb är hos sin kusin och hjälper honom med att renovera deras kök, ja, vi har ju gjort ett par nu... ;) så efter jobbet så åkte jag hit också och gick upp och tittade till grodan och pratade lite med hennes mamma. Bejb har blivit så bebissugen nu så det är ju tur att dessa renoveringar tar sin tid.
 
hon är så söt!
 
 
 
Ska se till att hänga här mer nu... Tiden går alldeles för snabbt.

.....

Idag har det varit en omtumlande dag på alla tänkbara vis. Men det gäller att blicka framåt och fokusera ännu hårdare nu, för det är påväg att bli ännu jävligare. Men efter denna gång så är jag och vi så fucking done! 
 
Vi kontaktar advokat och tingsrätten nu i dagarna. Men efter detta så är vi klara! :) sen fokuserar vi på vårt och vår familj. Startskottet blir efter min och älsklings resa till Miami. Efter det så börjar vi planera upp allt som har med vår framtid att göra... 
 
Och allt kommer att gå i ett rasslande tempo för vi kommer att ta igen en jävla massa år med fel fokus på väldigt kort tid. Ska även börja spåna på en långresa med barnen snart. 
 
Nästa och blir vårt år! <3
vi älskar er och ni förtjänar det bästa! 
 
//Linda

Dagens goda gärning...<3

Då jag har en liten svacka nu på brukar jag passa på att göra snälla saker för andra istället för att själv inte fokusera på det som jag inte kan göra nått åt... Man kan ju inte lära gamla hundar att sitta och man kan inte göra äldre hundar yngre..  :/
 
Så idag satt det en respektabel-hemlös (en skäggig, trasig men pigg och vaken hemlös, ej full och påverkad). Han hade en skylt där han bad om pengar. Hade dock inget på mig. Sen då man har läst en massa om vad pengarna går till så ville jag hellre köpa nått. 
 
Så då det var 7 minuter kvar tills att mitt tåg skulle åka så gick jag in på pressbyrån och köpte en korv med dricka,  frukt,  vatten, och en kexchoklad. En blandning av saker som han måste äta nu och lite sånt som han kan spara till sen. 
 
 
Alla kan inte göra allt, men alla kan göra
något. Sent it forwards... <3
 
 

Dags att börja träna igen...

Jag har satt min fot typ 1-2 gånger sen jag kom hem från semstern, inte ok! Men jag kan inte göra så mycket. Jag jobbar 6 dagar i veckan, min lediga dag sist så låg jag typ apatiskt hemma, orkade dock städa lite. Men annars så ringer jag familjerätten, soc, tingsrätten och löser andra saker. Japp, då ser livet ut just nu!
Men jag VILL träna, det är huvudsaken.
 
 
Igår var jag ledig men då passade jag på att röja lite hemma och umgås med hunden och barnen, två ting i vårt liv som slits ifrån oss med jämna mellanrum, dock en numera permanent. Idag ska jag in på jobbet och jobba. Ja, göra så som alla andra gör dagligen för att få sin lön. Det är mycket nu och jag känner att jag behöver spara min energi. Min finaste har gjort ALLT som behövdes göras så jag börjar om på noll idag, tack underbara du! Du har ingen aaaaning om hur mycket det betyder! <3
 
vi hörs mer sen!
//Linda
 

Supermys! :)

Två blev tre, som sen blev lite fler! haha Ett tag så var de 8 små tjejer här, som ett litet kalas! haha Diskussionerna går hete kring bordet... Vem som dejtar vem, vem som dejtar fler, toppar och BH:ar, skillnaden på mamma tuttar och mormor tuttar.. haha Ja det är inte lätt att vara 5-8 år idag! haha
 
 
Nu ska tjejorna strax hem och jag ska fortsätta min lediga dag! <3
kram kram
 
 

Myshelg...

Under helgen så har jag kunnat gå lite tidigare så jag har hunnit varit med barnen så mycket som möjligt! :) Det har varit så värt det! :) Helgen har verkligen varit perfekt! Mys, bus, lek, skatt, middag på fridays, film och cheerleading! Så som våra helger brukar se ut! :) Jag ska fixa då jag får tillbaka mina helger igen så jag är mer ledig innan vi börjar ha dem varannan vecka. Sen kommer jag ju att börja sent och ha lediga dagar mitt i veckan, så det blir perfekt! ;)
 
 
 
Idag var det dags för Ellas första cheerleading jag väckte tjejorna på morgonen efter beställning. Vi spenderade morgonen i soffan med en massa filtar! <3 De kollade på film medans jag och bella åt frukost. Hennes cheerleading träning gick super! Hon är så duktig så! :) Så det var en pepp tjej som jag fick med mig ut! haha
 
 
 
 
  
I går kväll så pratade jag och Ella om jobb och att hon vill jobba på mitt jobb sen när hon går i storskolan! haha Så imorse när vi åt frukost så glömde hon bort att vi skulle till hennes cheerleading, hon trodde att vi skulle till jobbet och jobba! haha! Ja, just nu så skulle vi verkligen behöva dig och så kunde du få tjäna en bra hacka på det och slippa vara i skolan! ;) haha men tyvärr så får inte 5-åringar jobba, men du är grym som satans! Det är du! <3 <3
 
 
Vi lekte lite i parken innan vi behövde gå mot gympahallen, det var längesen som vi lekte i parker på morgonen! ;D
 
 
Deras bästa bus är typ när jag drog med dem och lekte i parken innan frukost! (08.30) haha Sen plockade vi blommor och köpte hem en massa gott och dukade upp bordet och väckte pappi-lapp med en död trollslända på hand huvudkudde! hahhaha! Jag älskar er knäpp-fisar! <3, men ja, det var kul!
Det måste vi göra om snart! ;)
 
hoppas att ni har haft en fin helg! <3
//Linda
 
 

Med hjärtat fullt av kärlek! <3

Då det var lugnt på jobbet så fick jag gå tidigare, åh jag var såååå tacksam! De 2 timmarna extra värmde mitt hjärta nått så oerhört! :) Jag åkte in och mötte upp alla mina hjärtan och min lillebror inne i stan, tjejerna hade på sig det nya dem fick och det lyser verkligen hela dem! Så de har skuttat runt i stan i sina coola leggings och tuffa boots, så söta! <3
 
Vi åt middag på fridays och guuud så vi har ätit! haha Förrätter, massa mat, efterrätter och milkshakes! haha Vi älskar att sitta ute (inte hemma) och äta mellan varven. Det är så mysigt att bara få umgås med tjejorna utan att behöva tänka på att ta fram och tinga, och disken osv. Så vi har haft det supermysigt och tjejorna har verkligen varit i sitt esse! :)
 
I morgon är det jobb för min del, men först blir det cheerleading då tjejerna nu är bätte i halsen. Jag och Ella ska upp tidigt och busa och sen ska vi iväg till hennes första träning! :) Är så glad för hennes skull att hon också fick börja på en aktivitet, hon behöver verkligen det för att få växa som person! :)
 
I morgon jobbar jag till 18 sen blir det bara hem och mysa och ladda om. Är glad att vi har fått så mycket gjort i alla fall så då kan man kanske "peppar peppar"mjukstarta veckan lite och äntliiigen försvinner all rea! Nu är vi redo för höst och vinter fullt ut! :)
 
kram kram och hej alla nya som hittat hit! <3
 
//LInda

Mys pys...

Efter en knackig natts sömn så är jag nu på väg mot jobbet. Jag vet inte vad det är med mig just nu men jag har ingen matlust och jag KAN inte somna.. För mycket jobb brukar det vara anledningen till..... :/

Imorse så pratade jag och tjejorna en stund och sen valde vi kläder för dagen så de har det klart sen. Just nu ligger de i soffan och kollar på film. Pappi-lapp ska strax upp och fixa frallor i ugn, Elins Favvo frukost om hon fick välja vad hon skulle äta för resten av sitt liv! Haha

Så får vi se hur mycket det blir idag, hoppas på mer än igår! Då får ju även dagen så himla snabbt!

Ha en fin dag!
//Linda

Hemma! <3

Idag när jag kom hem så fick jag världens hårdaste kramar av världens finaste tjejer! <3 jag har saknat er minst lika mycket! :) De tackade så himla mycket för uppdateringen av höst-garderoben och lillkorven hade redan hoppat i sin nya onepiece! :)
 
De fick ju en massa nya coola leggings, toppar och koftor, gympaskor, cheerleading kläder, gympapåsar och axelremsväskor och hela baletten! Japp, här hos oss använder man också axelremsväskor, axelremsväskor för barn! :)
 
 Nu på kvällskvisten så har vi tjattrat en stund och pratat om allt och inget. Tänk att ni har gått och blivit så himla stora nu! :) För ett tag sen så slocknade de som stenar! sov gott finisar! <3
 
I helgen blir det jobb från öppning till stängning och sen på måndag blir jag obligatioriskt ledig pga för många jobbdagar i rad! haha Men, men... allt jobb denna månad är bara att ta. Mina semesterveckor var ju denna månad och det visar sig i september. Nu får jag ju ut semesterlön den tiden jag har varit borta så det blir typ ingen skillnad, sen går det ingen nöd på oss för den delen heller. Men jag kan inte låta bli att ha liiite ångest över att inte ha jobbat under en viss period.. haha hur ska det sen gå när man ska vara mammaledig? haha ångest! 
 
Man vill och får ju inte säga så, men hoppas nästan att jag får en tvär-unge så man har att göra hela dagarna och är lagom slö pga 3 månaders utebliven sömn... annars så vet jag inte hur det ska gå! haha nej, usch! Jag får helt enkelt ta och lära mig att njuta av att inte jobba... jobbigt som satan men det är ett mål!  ;)... sen får det bli en MASSA promenader! haha
 
Idag så har tjejorna hunnit pröva sina nya höst-boots, och elin prövade även vikingskorna i storlek 33 och 34. Ellas stövlar i 31 är för små?? SLUTA VÄX UNGE!! haha du hade nyss 28 i skor, vad var det för fel på det?! Så det får bli att ta hem ett par 32:or (?!) imorgon istället..
 
Varje gång som nått passar på Elins fötter så blir jag överlycklig, hennes fötter och jag kommer inte överrens riktigt...;) Nu är det bara regnkläderna som återstår att prövas, men det hinner vi med sen.
 
I morgon blir det lite morgonmys med tjejorna innan jag ska åka mot jobbet. Har inte ens hunnit kolla med dem vad de ska/vill göra i helgen. Ena är ju lite krasslig i halsen den andra är helt speedad som alltid hos oss så vi får se, det kanske blir en kombo?
 
Jag ser verkligen fram emot en underbar helg med jobb och med min fina familj. Alldeles snart så får vi ju ännu mer tid tillsammans och det ska bli helt underbart! Jag vet ju hur mycket ni alltid har tjatat om att få bo här, helst permanent om ni fick välja! haha Men jag tror att ni skulle bli väldigt ledsna efter ett tag, ni brukar ju sakna era katter så himla mycket efter ett längre tag...  Så lika mycket hos båda blir bäst <3
 
Idag på rasten så hittade jag huuur mycket fint som helst i butikerna! Det blev lite nya tröjor, byxor och leggings inne på Gina till mig, lite coola tröjor till Ellisen och lite mysiga strumpbyxor, lite armband till Elin och slutligen en MASSA nya örhängen till tjejorna. Nu ska de nog räcka ett tag! :)
 
kram kram på er mina fina vi hörs mer i helgen! <3
//Linda

Do it with passion or not at all.....

Idag blev det en lång dag på jobbet, lätt hänt när man trivs så bra! ;) haha stannade kvar en stund (LÄS: några timmar)..och bara mys-fixade för mig själv.... Man hinner inte alls lika mycket när man själv ska lära upp två nya, svara på frågor, hjälpa kunderna, packa upp varor men också konstant hålla koll på vändningar uppe i butiken... där jag inte är där blir det lidande, helst så vill man ju inte behöva välja heller.. :/
 
Men nu är allt näst intill tipp-topp! Min fina öppnar imorgon, jag åker nog också in tidigare och kollar läget innan jag börjar. Skulle egentligen ha varit ledig imorgon, men då ingen i stockholm kan jobba så är det bara att hoppa in. Jag lämnar inte mina kollegor i skiten på en löningsfredag även om det inte är "mitt" problem..
 
Hade dock varit mysigt att vara med tjejorna en dag i alla fall, men jag hinner i alla fall SE dem! Snart så kommer vi att vara med varandra mer! <3 Tanken var att vi i helgen skulle ha mysmiddag, födelsedagsfirande och besök av mina bröder, antingen får det ske utan mig eller så skjuter vi upp lite tills imorgon då jag inte jobbar lika sent.. :)
 
Idag skedde en sak som jag *tack gode gud* inte behöver uppleva speciellt ofta nuförtiden... Det kommer in en mamma + mormor med två barn ca 2 och 4 år... barnen grinar och skriker, spottar på golvet, äter på skor, äter skokräm, klättrar, ligger och skriker, mammorna kastar direktiv på mig; Jag ska mäta, hämta, inte hämta, mäta nått helt annat istället, svara på orimliga frågor, mäta barnets fot, barnet ligger och skriker på golvet och sparkar på hyllplanen, jag ska mäta den sko som hon har på sig, men jag kan inte ens komma i närheten av hennes sko, de har kastat skor på golvet i hela butiken. De ska ha skor, jag hämtar och står och väntar i kassan, de pratar i telefon och skriker på barnen, jag går iväg, de tar skorna och kastar skräpet och påsarna på golvet, barnen tar produkter från kassan och lägger i en påse på vagnen....ja lite så...jag behövde ta en liten mental-paus efter att de hade gått.... jiiises...haha
 
I vissa fall så undrar man ju hur uppfostran ser ut, hur gör de hemma? Är de alltid så här? Hur kommer det sig att vissa barn blir så???... Ett liknande exempel skedde i förr igår på pendeln när jag skulle till jobbet, det sker liksom överallt.. Tur att man själv aldrig kommer att få det så! :)...
 
Men sen med tanke på allt fint beröm jag sen fick på kvällen av kunderna då jag var själv och sprang häcken av mig, det väger ju upp alla dessa situationer 100 gånger om! Så det är okej, tålamodet räcker till er också! <3
 
Nu blir det sängen, imorgon är det jobb.. GAMEDAY! nu jäävlar! haha Barnen kommer och de ska få pröva lite vinterskor, de har förhoppningsvis cheerleading och 200 andra saker som de vill göra! Så blir det lätt när man är stor och ledig! ;) <3 haha snart ser man väl inte skymten av dem..
 
kram kram! <3
//Linda

Lite nytt till sovrummet....

Nu är det bara sängstommen som saknas och en stooor vit fluffig matta under hela sängen! ;)
Jag älskar vårt sovrum! <3
 
 
 
Nu blir det frukost och sen jobb på det!
ha en bra dag!
//Linda
 

Tisdag den 20 augusti...

Full rulle på jobbet, kul med lite besök och beröm uppifrån idag! :) Har knappt ens hunnit ta in dagen då den bara swishat förbi, har lite svåra karameller att suga på och jag vet inte riktigt hur jag ska lösa dessa problem...:/ *Hmmm* I dag har jag och min fina pratat ut och ska snart sätta oss ner och göra upp en plan för att hålla hela cirkusen vid liv...
 
Sitter även i en massa andra tankar.. Det är väl rätt så mycket nu skulle jag vilja påstå. Mycket men absolut kontrollerbart och hanterbart... Problemet är väl hur jag ska få jobbet att gå ihop med vad jag själv vill... *Hmm*...Jag vet att uppoffring kommer att bli ett ord som jag kommer att få smaka på mer och mer, nu är det inte långt tills hissen är ända uppe och då blir allt definitivt. Men man undrar ju alltid om det är värt det...
 
Just nu så ska jag hålla hårt i min fina, denna höst kommer att bli den tyngsta på flera år, vi har en massa som ska lösas och snart så står jag där med allt själv. Vi får se hur allt utvecklar sig. Jag har gett ett projekt en viss tid, händer det inte mer tills dess så kavlar jag upp ärmarna och då blir det förändring vill jag lova! ;)
 
Hann inte med nått gym idag då det blev senare på jobbet. Ska nu ta och beställa klart alla foton och bädda om alla sängar och slänga in en tvätt tills imorgon! Hur hade man klarat sig om man inte kunde tidsinställa tvättmaskiner, diskmaskiner och spisplattor? haha *gotta love it!*
 
Puss på er mina fina! <3
//Linda

På språng...

Det blev ingen morgonträning idag, men jag slutar i bra tid idag så jag hinner träna efter jobbet. Idag har jag tagit det lugnt,  Mailat, betalt räkningar,  städat och tvättat en vända. Nu är jag på väg mot jobbet och ännu en grym dag! ;-) 
 
Vi hörs sen! <3

En skön ledig dag! ;)

Idag började jag dagen med att sova tills jag inte orkade ligga kvar, fett värt! ;) Sen blev det mysfrukost samt dagsplanering. Idag har jag pysslat lite hemma, hämtat ut en massa paket, visar sen! ;) De innehöll nya inredningssaker, saker till barnen och ellas regnkläder! Jag är super nöjd!
 
Har även hunnit möta upp lillebror, lagat en massa mat, tränat och övningskört! En sjukt produktiv dag helt enkelt! har bara tänkt att åka till jobbet en sisådär 3 gånger, men imorgon är det äntilgen dags igen! Ska bli kul att se vad de andra hur hunnit med, hur vi ligger till och om mer nyheter har hunnit packas upp. Denna helg ska bli ännu bättre än den förra, då jobbar jag med min vanliga fina! <3
 
Nu ska jag maila lite, sen blir det sängen! 
kram kram!

Rygg, CHECK! ;)

Trots att jag inte tränat på flera veckor så gick dagens pass plättlätt! Jag börjar även sent typ varje dag denna vecka så jag ska ta och unna mig lååång morgonträning varje dag! 
 
 

Jävel vilken helg!... <3

Mina fötter har fortfarande inte slutat att pulsera, DÅ har man sprungit duktigt! ;) Det jag och min NYA fina har lyckats med har ingen annan i Sverige gjort denna helg! Det ska bli kul att få höra det resten av veckan...och månaden....och resten av året...samt hjälpa nya chefen att svara på HUR i H*elvete vi gjorde och gör, vecka efter vecka!? haha 
 
Ja, vi jobbar inte som alla andra... och jag är inte i närheten av alla andra! Vår nya rookie klarade av helgen galant! Nu väntar jag ivrig tills du smällt alla intryck så vi kan mata på dig mer! haha Jävel vilken höst detta ska bli! haha
 
 Vår nya rookie på jobbet kan bli som min och min finas adoptivdotter, vi ska lära dig ALLT vi kan! haha Vi tre kommer att bli som en högpresterande disfunktionell familj som äter resultat och orimliga mål till frukost, lunch och middag! haha
 
Jag är så sinnessicked nöjd *svävar på moln*, kan inte fatta det själv! Så kul att se ATT det går, nu ska vi ta och sätta lite ny standard för alla andra butiker i företaget! haha De ska få svettas rejält i höst! Det kommer inte ha nått problem att byta butik om jag skulle vilja det i framtiden i alla fall! haha 
Jag ska se till att alla vet vem jag är när jag är klar här! ;)
 
Jag ska se till att vi lyfter vår butik till skyarna (...nu snuddar vi rymdnivå), sen lite till, bara för att vi kan och för att vi är så jävla bäst! ;) Jag älskar mitt jobb!! <3 Ni alla är så underbara! Detta kommer att bli så bra så och tills vi är där så ska jag kämpa ännu mer för var och en av er! Jag är så stolt! <3
 
I morgon är jag ledig, har inget inplanerat än.. Ska ta och hämta mina nya inredningsgrejer som kommit på posten typ. Träna skulle nog vara nice! ;) I morgon börjar bus-musarna i skolan igen! I år blir det extra spännande för Ella som nu lämnat dagis bakom sig. Du behöver det så du själv inser hur stor och duktig du faktiskt är! :) En boost helt enkelt! <3 Du klarar så mycket mer än vad andra vill tro, eller få dig att tro att du gör!! <3 Snart fyller du 6 år också! haha vart tar tiden vägen? :)
 
kram kram på er! 
//Linda
 

Världens finaste! <3

Vill ni ha tips på en ny blogg att följa? Här är en fin vän till mig! Hon lagar mat som en gud, lägger upp recept, tränar som en tok, jobbar som en galning, inreder m.m Sen är hon alltid brun och fin, hon har magiska naturliga ögonfransar som gör de flesta gröna av avund, hon har världens finaste lilla ögonsten och nu väntar de en till!
HUR hinner du undrar nog de flesta?! ;D
 
KLICKA HÄR! ----> Emeliée <3 
 
 
 

God natt från det underbara sovrummet...

Det kommer att bli så bra det här när det blir klart... Om en liten stund! ;)... Haha! Nu har jag hamnat i ett inredningsträsk igen, jag vill bara fixa saker hela tiden, dona och göra om. Men det är kul,  för det blir så bra och fint och sen så gör det ju så snabbt! ;-) 
 
Trivs som attans i sovrummet nu! 
 
 
 
 
Nu börjar projekten dessvärre att sina här på våra 104 kvm. Även badrummen är på väg att fixas inom kort. Sen blir det att omvärdera och sen får vi se hur vi gör... ;) 
 
Kram och god natt på er!  Jag ska in tidigare till jobbet imorgon och lägga upp dagen,  kolla lite siffror och kolla upp vilka butiker som vi ska brutal-äga imorgon... ;D woop woooop! 

Vill ha höst! ;).....

 
 
Fatta att snart kan man gå runt i detta konstant! ;D
 
På fredag, eller i helgen så ska jag ta och unna mig ett par boots som belöning för hårt slit! Det jobbigaste är att vi har så många som jag vill ha.... hahah...
 
Har ni nått speciellt som ni vill lägga vantarna på? :)
 
Jag vill ha primeboots, ray bans (svarta med guldram) och en ny skinnjacka! ;D
 
//Linda

Klar för idag...

 
Nu blir det hem och mysa med hjärtat och vila upp mig lite innan jobbhelgen drar igång. Det blir nog lugnt i helgen också så jag kan ladda upp lite extra då med och bara mysjobba! ;-) Det behövs! För på måndag kavlas ärmarna upp lite extra,  nu börjar det nya livet med nya utmaningar! Jag börjar med dem på jobbet under ny regim! ;-) 
 
Kram kram

Next up!....skooor! <3

Dessa stövlar ska jag inhandla denna månad till tjejorna! Äntligen så kom denna modell in!
En stövel som ser normal ut! haha Dessa går från storlek 31-38
 
399 kr
 
 
Denna vintersko blir det sen till storkorven! Bilden är inte rättvis, det rosa är ännu mer intensivt på riktigt.. ;) Det inte helt ovanligt en vikingsko som det bli i år igen, bästa skon helt klart! Helt vattentät, andas, varm och tvättbar! ;) Jag hade nog älskat denna ännu mer om den var svart/rosa... men grått är jäääävligt praktiskt! haha då syns inte allt damm! haha
 
899 kr
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hade jag haft en liten korv så hade jag slagit till på dessa, sååå söta! Ännu finare i verkligheten... Så till nästa höst/vinter kanske? ;D Denna modell går från 25-30 tror jag att det var...
 
 
 
 
 

Ellas nya regnkläder...

Jag visste inte vilket jag ville ha så jag tog båda.. ;) Det första är ett fleecefodrat regnset från Didriksons. Det heter Boardman och kommer att användas i höst.
 
 
 
Det andra är ett ofodrat som hon sen kan ha över overallen till vintern när det är snömodd till knäna och det heter waterman! ;)
 
 
Supernöjd! Och as nöjd över priset! ;) Gjorde ett riktigt fynd! ;)
kram kram

Nu sitter lite spotlights uppe..

 
Nu är det bara sängstommen som ska dit, hitta några nattduksbord som vi båda gillar, måttbeställa en stooooor fluffig vit matta och in med lite annat smått och gott i detaljväg.
 

Torsdag...

I dag kan det ha varit veckans snabbaste dag!? Vi har fått en massa gjort på jobbet och nu börjar det äntligen likna något! ;) Jag stannade kvar och höll min kollega sällis och så fixade vi lite till. Imorgon är den sista dagen för min chef :( underbara, fina du! <3
 
Vet inte än om jag ska in tidigare till jobbet eller ej, vill fixa med de sista nyheterna ju innan helgen... :/ Får se hur jag känner mig när jag vaknar, för jag kan ju annars ta en låååång sovmorgon och åka och träna och sen röra mig mot jobbet...
 
Idag har jag suttit i en massa telefon och pratat med klokt folk, det är ytterst määrkligt att alla säger samma sak..*not* hahah idag har jag i alla fall skrattat! haha gud så jag har skrattat! Vissa människor är fan inte riktigt kloka dem... ;'D
 
kram kram
 
 

Gissa vad jag göör?.. ;)

Fint bli det i alla fall och så jäkla skönt, då alla i denna familj utom jag fick 50% fel gener och drabbades av alsheimers från födeln...Jag är glad att de inte tappar bort sig själva! <3 haha
 
 
No more missing stuff! ;) (Maaaan kan ju önskedrömma i alla fall!) Fina va? :) Dessa kommer jag att fästa i allt från overaller, skor, böcker, kläder och mycket, mycket mer...
 
 
 
 
 
 
 
 

Skön ledig dag..

Japp, för nu är det slut med sånt för den här veckan i alla fall! ;) Nästa vecka har man lyxat till det extra mycket med två dagar ledigt! ;) Idag vaknade jag upp med huvudvärk och att sambons mobil ringde, något disorienterad imorse så försäkte jag koppla varför f*an sambons mobil ringer!? Jo, mr.glömsk har varit i farten... Jag satte den på ljudlöst direkt, för det finns nog inget som stressar mig mer än hans mobil, den ringer ju heeeela tiden! haha
 
Efter lite hemma mys på förmiddagen så åkte jag in tills stan. Jag skulle kolla runt lite och fixa en sak åt en kund. Jag var inne i en av citybutikerna där en gammal kollega jobbar som jag även skymtade, ja jag säger då det! haha Hur orkar man vara så bitter och surig?? haha Byt jobb då! Vad tråkigt det måste vara att göra om samma procedur varje dag om det är så man ska ha det.... :/
 
I stan hittade jag i alla fall en massa smått och gott. Nya mjukisar till tjejorna, tjocktröjor, toppar, skolsaker, gympaskor, och gympa/cheerleadingkläder och lite presenter till Ellis.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu är det bara regn-galonbyxor till ella som saknas och vinterskor till Elin. Men jag vet redan vad jag ska ha så det går fort! ;) tror att hon ska få pröva dem redan nästa gång så har man det klart.
 
I dag har jag även kört bil och det går som den dans! ;) Får se hur mycket bil man åker sen då.. Det enda jag kan spontant känna är; åka och storhandla, dra en spontanare till IKEA, hjälpa att köra till Norge, köra barnen till skolan OM det ösregnar. Annars så kommer jag att åka kommunalt som vanligt..
 
Jag har även rensat klart i barnens garderober. Nu är allt som heter sommar borta, allt är genomkollat och utsorterat. Det var inte mycket som fick plockas bort, har köpt så bra storlekar på allt innan så allt passar fortfarande. *wiie*..
 
Har ni fixat allt inför skolstarten? Vad har ni kvar? :)
 
//Linda <3
 
 

Älska höst... <3

Jag är rätt så tacksam att vi har fyra årstider att uppleva.... Jag älskar nog alla lika mycket på sitt sätt (i lagom doser).. Men just höst, det är något speciellt med den. Jag älskar allt som har med höst att göra, jag gillar att det börjar bli mörkare, lite kallare så man kan burra in sig i mysiga koftor och filtar, tända lite för många värmeljus och bunkra upp i goda doftljus, dricka te, lyssna på mysig musik, mysa hemma i soffan, kolla på film, följa en ny serie, sätta på sig tofflor så fort man kommer hem, gå promenader i skogen och bli bländad av alla de olika färgerna... och BOOTS! luffsa runt i boots konstant och ingen ifrågasätter dig..haha
 
Såhär kommer min höst se ut i alla fall... <3
 
 
Vilken årstid är din favorit?..
 
 

En 30 dagars utmaning!

Dag 01 – Din favorittid på året.
Dag 02 – Mitt namn och en bild på mig + 5 fakta om mig
Dag 03 – Betydelsen av ditt bloggnamn
Dag 04 – En ovana du önskar att du inte hade
Dag 05 – En stad du vill besöka
Dag 06 – Fem bilder från olika minnen 2012
Dag 07 – Min önskelista just nu
Dag 08 – Någon jag har varit en fan av
Dag 09 – Vad som finns i min väska
Dag 10 – Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen eller arg.
Dag 11 – Det här får mig att gråta
Dag 12 – När och varför började du blogga?
Dag 13 – Två saker jag längtar efter
Dag 14 – En bild hemifrån
Dag 15 – Något jag vill ha
Dag 16 – Någon jag saknar
Dag 17 – Saker jag gillar att göra
Dag 18 – Min garderob
Dag 19 – Smeknamn du har, och varför har du dom?
Dag 20 – Dagens outfit
Dag 21 – Favorit motton/citat
Dag 22 – Hur jag är som person
Dag 23 – Favoritrecept
Dag 24 – Faoritlåten
Dag 25 – Någon jag skulle vilja byta liv med för en dag och varför
Dag 26 – Bilder på dig och dina vänner
Dag 27 – En bild  mig från förra året och en från nu – hur jag har förändrats sedan dess
Dag 28 – Maträtter jag älskar
Dag 29 – Hit vill jag resa
Dag 30 – Varför gör jag denna 30-dagars utmaning?
 

Dagens idag; Tisdag....

Ännu en underbar dag har svept förbi! Jag är så jäkla glad just nu! :) Vi har en massa kul på gång och allt går bara så himla bra just nu, ALLT! Idag hade jag en låååång dejt med chefen på jobbet. Vi gick igenom en massa saker och ännu mer kul är på ingång och mer saker kommer att ändras till min fördel, jag älskar mitt liv just nu!
 
Dagens samtal har motiverat mig till att kämpa ännu mer, fokusera ännu mer på det väsentliga och det som betyder nått för MIG... :) Jag känner mig stört pepp just nu och jag känner bara; Life, bring it on!
 
Idag hade jag långlunch, kanske dags att vänja sig nu? ;) Jag hann glutta inne på H&M, Lindex, Kappahl och PoP. Var på jakt efter lite nytt till barnen, hittade i alla fall nya tuffa leggings till dem, resten som jag hittade tar jag och sparar tills vi ses nästa gång. Då är det nog dags att dra en liten höst-inhandling med dem. Det är roligare vissa gånger att ha dem med.
 
Dessa blev det!
Det är två lite coolare modeller med biker-stuk och blanka partier runt knäna och upp på låren.
Vi fick även in årets Viking modeller på jobbet, sjukt kul och stört bra priser! *gillas* Om det är nått barn sliter så är det ju skor så det är bra att man jobbar med det. Hann med en hel del idag, resten tar jag på torsdag. Imorgon är min enda lediga dag denna vecka. Ska spendera den med att gå till gymmet och bädda ner mig en soffan och bränna av en ny serie och vila mina knän och fötter, de har gått varma under dessa dagar vill jag lova! ;)
 
God natt på er mina fina!
//Linda

Och sen så var det klart!...

 
Ni får bortse från vår roliga bäddning! ;) Mitt hjärta blir as varm när han sover så han klarar inte att dela täcke med mig, därför har han ett eget! ;D Men han är ju alltid välkommen in under om han fryser! <3
 
Men nu är vårt lilla projekt klart i alla fall, eller nästan. En normal människa hade varit klar nu. Vi ska sätta dit ett eluttag nertill mitt på väggen, det ska upp en dimmerknapp, det ska byggas en "låda" upptil längs övre delen och i den ska spottar sitta och det blir väl en 4 st som den kommer att lysa ner på väggen på 4 olika ställen.
 
Vi är i alla fall stört nöjda! Nu är det dock bara grundmålat så väggen är lite varm i tonen, det ska på ett lager stockholmsvitt sen är det bra! ;) Nu är det bara vardagsrummet kvar sen, det kommer att bli såååååå snyggt där inne! <3
 
Vi funderar även på att behålla vår nya möblering, stört mysigt! Hela rummet blev rymligare sen kan den som är barnansvarig sova närmast dörren, plättlätt!
 
kram kram
 
 
 

Ropet ur röran!

Vi blev precis av med lika mycket igår,  idag ringde de till och med och förvarnade!! Haha Japp,  bara att sätta igång! *kill me*
 
 
 
 

Unnings-inrednings-listan

Jag är en sån som älskar listor. Jag har lite olika och det som hamnar på en lista blir av på nått sätt, utan undantag! ;) Här följer lite saker som jag kommer att se till att de står i vår lägenhet inom kort! :)
 
 
- Väggpanel till sovrumsväggen och matsalsväggen.
- Sängstommen "Kajsa" från MIO med nattduksbord.
- Byrån "Hemnes" från IKEA till matsalsväggen.
- Nya kuddar och plädar att piffa upp vardasrummet med i höstrusket. Slår kanske till och med till på en fake öppenspis, en stor och vit! :) 
- Ljuslyktor och en stor och maffig lampa som ska pryda hemnesbyrån.

Gårdagen.... ;)

Första dagen på jobbet efter ledighet! Allt gick plättlätt och det var superkul! Jag gjorde bättre ifrån mig än vad jag någonsin gjort,  haha sjukt kul!
 
Ja,  man måste ju leverera när man har varit borta, jag gick typ runt och garvade hela dagen igår! Helt plötsligt var klockan 20 och det var dags att gå hem. 
 
På hemvägen så hade jag ett litet peppsamtal via mobilen. Ibland undrar jag vart jag får allt ifrån. Men det hela gick bra,  hoppas att budskapet gick fram... 
 
När jag kom hem så blev jag as överraskad! Bejb hade fixat lite inne i Elins rum och satt upp en hylla i den as jobbiga betongväggen. Han hade också börjat på väggen inne vårat sovrum! Älskade underbara du! 
 
Utöver allt detta så har han även storhandlat och hängt tvätt! Vad har jag gjort för att förtjäna dig? ;-) 
 
Nu är jag på väg till jobbet för att öppna butiken. Idag ska jag även få träffa vår nya kollega som jag inte hunnit hejja på pga semester,  så det ska också bli spännande. 
 
Idag jobbar jag till 19,  sen blir det raka vägen hem till hjärtat för lite kvalitetstid och sen ska jag även unna mig en tidig läggdags,  imorgon är jag ledig!... Sen jobbar jag resten av veckan ut.....  Haha.... 
 
Kram kram

<3

Ja, hemma hos oss så brukar vi inte vara så långvariga med projekt. Vi byggde liksom upp en helt ny lägenhet på 104 kvm från scratch på bara nån vecka, det innebär mer eller mindre att inte en enda vägg existerade...haha Med detta vill jag säga att mitt vårt senaste projekt redan är i rullning! ;)
 
 
Jag kom hem från jobbet igår och då hade älskling satt upp en hylla inne i Elins rum och sen så har han börjat inne i sovrummet, det är klart till slutet av veckan senast! ;) Åh, vad jag älskar dig! Det är så skönt! för när det väl är i rullning så kommer även allt annat komma av sig självt!
 
Detta år kommer som sagt att bli ännu bättre än förra och det trodde jag var svår toppat! ;D Vi har en massa på gång och jag ser fram emot allt! :)
 
kram kram
 

Don't be sheep....

En ny trend som man märker av mer och mer är djurtryck på sängkläder. Du kan se det hos H&M, Ellos m.fl. Jag diggar det skarpt! Jag tycker att det är as coolt! Några får är påväg hem till oss as we speak ;)
 
Något som också hamnade på önskelistan är det stickade överkastet med kuddar, och det bäddset med fotoprint som ni kan se skymtandes under på mitten bilden. Det ser då ut som att det är stickat! ;) Perfekt i höst!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love life! <3

Jag kom nyss in från min PW, hade förträngt hur långt det var.. haha! 
 
Kolla vad mitt hjärta fixade i fönstret igår! <3 Han blir bättre och bättre! Skönt med lite förnyelse... 
 
 
 
Nu blir det frukost och att fixa i ordning mig inför jobbet! :) 
 
 
 
 
Ha en fin dag alla ni! <3
 
 

Back in business...

God morgon! <3
 
Då var semestern över för denna gång... men det dröjer faktiskt inte så där fruktansvärt länge tills jag får åka iväg igen. För om 187 dagar från nu (ca 6 månader), närmare bestämt den 16 februari så sitter jag och bejb på flyget mot Miami!
 
Då är vi sex stycken underbara själar som ska spendera 1 vecka på South Beach och sen ska vi till Haiti, Jamaica och Mexico i ytterligare en vecka sammanlagt. :) Det kommer verkligen att bli super!
 
 
Bland annat så kommer jag att äntligen få träffa och umgås denna underbara själ! <3 Blev även väldigt solglasögon-sugen nu känner jag Ms. Ray Ban...
 
 
Då vardagen är tillbaka så gäller det även träningen. Så idag blir det en PW då jag fick ändra om mina planer lite imorse... Det ska bli kul sen att jobba äntligen! Det är redan mycket och mer blir det, så jag ser verkligen fram emot hösten. Detta blir nu min andra höst så det är skönt att man är lite förberedd och sen vet man på ett ungefär hur det såg ut förra året. Så man vet vad som funkar och inte. ;)
 
Sen nu så har mycket av det nya i centrumet öppnat nu och bara om nån vecka så öppnar resten och då kommer det att bli helt sinnessjukt mycket att göra! Så jag är redo! ;) Det är butiker som lexington, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Hamleys, Solo, Lorna Jane, Lush, Odd Molly, Oxygene, Lindex Barn, Casall, Rockport, Hunkemöller, J-Lindeberg, John Henric m.m... Så den 29/8 då allt öppnar blir en grymt rolig dag! :)
 
kram kram <3
 
 

Kvällsnöje... <3

Medans regnet öser ner utanför fönstret så sitter jag på styleroom, google och på hemnet och suger åt mig lite inspiration. Det finns så mycket fint! Hittade även två hus som var superfina! En till anledning till varför hösten är efterlängtad, hemnet börjar snurra igen! ;D
 
 
 
 
Nu har jag hittat en massa nya inredningsbloggar att följa slaviskt, det finns som sagt så himla mycket fint! :) Nu till hösten ska man kanske ta och hitta nån tjock inredningstidning att läsa i höstmörkret?
 
Här har ni tre bloggar som ni kan kika in hos i alla fall! ;D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har lagt till lite saker på min "unnings-inrednings-lista" också.. :) Det kommer att bli så bra så! Åh, vad jag längtar tills i vår, då jävlar kommer det att hända grejer här hemma! haha Det finns ingen annan utväg! (får passa på och inreda medans sambon är bortrest)..*haha* 
 
Så går det om man håller en inredningsjunkie på köpstopp för länge. Då blir det EXTRA dyrt istället!
(sambo!!; lär dig en läxa! <3)
 
Insåg också att vissa av mina storartade planer kräver ett hus. Men det drabbar ingen fattig, det är enkelt löst! hahah ;) Som sagt, detta ska stå dig dyrt! <3 <3 Men samtidigt så vill man inte skynda FÖR mycket heller, för vem vet hur familjen ser ut nästa år? :O
 
 
kram kram på er! <3
 
 
 

Bra avslut på en grym semester! :)

I morgon är det jobb igen, det känns faktiskt bra! Jag är utvilad och suget är tillbaka, tänk vad lite semester kan göra för en? :) haha I dag har jag tagit en hemma dag och bara laddat om för den kommande veckan, det blir mycket jobb! Jag fick det till en dag ledigt och ca 65 timmars jobb, välkommen vardag! Men jag har pratat lite med min fina på jobbet och hon har skvallrat lite om vad som väntar på mig imorgon.. ;) 
 
Sen ska det bli kul och se om det kommit in några mer snygga boots, i år ska jag bunkra! ;D Jag kanske till och med unnar mig ett par primeboots? :O
 
 
Idag har jag och älskling städat här hemma, skönt att vara i fas igen efter sommarn! haha Jag har tvättat allt och hittat stor-tjejens försvunna kläder som hon har hos sin mamma och en massa annat som gått vilse... haha
Idag har vi kollat på en massa film. Det bjöds på grown ups 2, sune i grekland och ett 20 minuters klipp på youtube med katter! haha Jag hittade det och sen garvade vi åt längden och så sa vi "Aaa, men det kan man ju inte titta på"...jodå, 20 min senare så låg vi i soffan och grät av skratt, så det gick visst!
 
Sen har vi brottats, och jag vann som vanligt! Dock är det fusk att min sambo kan greppa mina båda handleder och hålla fast en med en hand *jävla skit*, men inget slår min bensax (tack 19 år fotboll...)
Man borde brottas med som par, det är sjuktkul! hahaha
 
Imorgon blir det jobb till stängning, träffa alla mina fina igen och så gymmet så klart! 
 
ha det bäst så länge! <3
//Linda

haha! jag dööööööör! haha

 

Fixar vidare! ;D

Nu är storstädningen klar och strax ska jag gå igenom barnens kläder. Vissa föräldrar gör tydligen aldrig det och de ser inte syftet med det heller. De har andra värderingar eller nått tror jag att det var...
 
Jag tycker i alla fall  att man ska göra det några gånger per år... Ja, för de kära barnen växer ju, saker och ting går sönder och blir för litet och det ska väl inte dem straffas för? När man sen har gått igenom allt så vet man ju också om de behöver något nytt och sen finns det ju heller ingen chans i helvete att man kan bortförklara att ens barn har 10 hål i trosorna eller att långtajtsen slutar mitt på vaden.. 
 
Meeeen vad vet jag? ;D jag är ju ingen förälder och jag har ju ingen som helst koll på nått alls i överhuvudtaget som rör barn eftersom att jag själv inte har några egna! *asg* Och de små tjejer som jag har haft boendes här oss mig i 5 år räknas ju inte alls... haha
 
Men jag tycker inte att det är för mycket begärt på en uppgift som man har 365 dagar på sig. Jag kommer att göra det på mina barns kläder och alltså så får även dessa underbara barn den förmånen... För jag tänker behandla alla barn som bor här hos oss som mina egna, som jag alltid gjort.
 
OAVSETT hur mycket det sticker i andra bittra och avundsjuka människors ögon! För jag är KLAR, DONE, FINITO med att bry mig om vad andra tycker. Vi är en familj här hos oss och jag tänker sätta dessa barn så samma pedestal som jag kommer att sätta mina egna.
 
Hos oss är det inte skillnad på någon, vi är samma, vi är en familj.
 
Här är lite nytt som står på inköpslistan härnäst inför höst/vinter...
 
 
 
 
- Tuffa västar tills att hösten blir för kall.
 
- Massa nya leggings då båda skjutit i höjden!
 
- Ett fleecefodrat regnset med tejpade sömmar för blöta och kalla dagar.
 
- Nya vikingskor till storkorven! De bästa skorna någonsin!
 
Föräldrar som dagligen skickar sina barn till förskola/skola under vintertid med skor som läcker in och som  inte värmer, de äcklar mig nått så fruktansvärt! Speciellt när de vet om det men lever vidare som ingenting har hänt. Barnen är dyngblöta om fötterna och blir kalla, medans föräldrarna själva har varma skor, unnar sig saker och sitter och fikar om dagarna. Sen tar dessa människor åt sig credd som självutnämd "årets förälder"... Nej, det går fetbort och ni äcklar mig..
 
Mina barn eller inte, ingen i min familj som än så länge klassifieras som barn ska gå blöt om fötterna eller frysa när de är i skolan. Så med bra overaller och bra skor så känns det bra i hjärtat att lämna dem i skolan så jag vet att de kan busa järnet och att de är varma och torra.
 
kram på er mina fina och alla ni nya! <3
 
//Linda
 

Fixar hemma...

Igår tog jag en fixar-dag här hemma. Tanken var att jag skulle röja upp efter semestern och städa lite. Jag har tyvärr dock förbannelsen att alltid hitta en massa annat på vägen. Så mitt i allt gick jag loss på vårat sovrum också. Det var ju också rörigt med en massa oavslutade projekt. Om jag t.ex ska vika in tvätt så börjar jag ju alltid med alla andras först, vilket brukar resultera i att jag aldrig en hinner påbörja mitt eget....
 
Men nu är allt TOMT, och städat. Jag har gått igenom varenda folder med papper och kastat allt som inte behövs och sorterat in allt annat, gått igenom hela sminklådan, medicinlådorna, ALLT är sorterat och slängt! och det känns såååå skönt! En viktig bit i att känna sig hemma är att man ska hitta allt, överallt. Jag hatar att behöva leta efter en massa saker, då känns det verkligen som om du är hemma hos någon annan. Men nu är varenda lilla pryl på plats! :) Jag har fållat gardinerna till och med! haha
 
Lite efter-bilder!
 
 
 
 
 
 
Jag flyttade runt det som stått i fönstrena och bytte plats på sakerna i några av våra 7 (!!) fönsterpartier.. Jag har storstädat garderoben, nu ska bara allt tvättat hängas in. Sen så tog jag bort vår möbel i fotändan och lade dit två förvarinspuffar och lade på en pälspläd. Så! Nu kanske jag orkar vänta en stund till, till sen.
 
kram kram <3

Helgen som var...

 I fredags så var jag och bejb på bio och såg Elysium, den var grym om man gillar den typen av film! ;D Sen blev det middag på marion gastro (?), det där diner/bowling stället på kungsgatan. Då efterrätterna inte var de mest spännande på begav vi oss mot fridays i Kungsan. Där träffade jag fina bri så vi babblade en stund, tänk att hon ska tillbaka till NY snart, aviiis..haha 
 
 
Ett par glassdrinkar senare så åkte vi till boulebar i rålis där vi drack en massa goda drinkar och satt och snackade lite skit ett tag. Sen skulle vi tydligen upp till fridhemsplan och spela biljard?! haha skön spontan idé på en aktivitet man gör alltför sällan! haha Runt 01 så rörde vi oss hemåt, grymt kul kväll och lagom chill! :)
 
Lördagen spenderades hemma. Bejb spelade sitt nya spel och jag satt och redigerade alla våra semesterbilder i typ 8 timmar! haha men fint blir det! ;) Snart ska jag beställa hem framkallningarna och nya fotoramar ska upp!
 
 
Igår, söndags så började jag dagen lite chill hemma. Plockade och donade. Det är så mycket saker överallt sen resan och hittills så har jag fått packa upp allt själv och det är så jobbigt när även resten av våra underbara 104 kvm också måste städas... Uppgiften ser då tillsynes omöjlig ut, det känns som att inget händer och som om man jobbar baklänges. Det i sin tur är ju nog det mest omotiverande som finns! Vilket leder till att jag börjar torrets-städa lite här och var...
 
På eftermiddagen så kom svärfart och hämtade upp mig, vi skulle åka på kräftskiva tillsammans med en del av släkten. Det var supermysigt! :)
 
 
De har byggt ut sin veranda med ett isolerat uterum med panorama vikfönster, så sjukt mysigt och lätt värt det! Sen fick jag även hänga och lukta på denna underbaring, så söt så jag tror att jag dör!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
hoppas att ni haft en fin helg! <3
//Linda
 
 
 
 

Video från simningen med delfinerna! <3

  

Nu ligger jag uppe på hemsidan! ;D

 

Jag tror att jag dööör! :)

Asså han är typ det sötaste jag sett! Måste ha! 
 
 
 
 
 
 
 

Inredningsfrustration....

Ja, det är nått som i alla fall drabbar en del mellan varven och nu är det min tur. Jag har en massa svår knäckta nötter i vårt sovrum och nu lackade jag lite och så åkte allt ut som jag har stört mig på en längre tid och nu ser det ut så här i stället...
 
 
 
 
 
och här tänker jag sitta en stund tills jag har kommit på vad jag ska göra med detta hörn....
 
 
Det är alltid så mörkt där, det finns ju en logisk anledning till det! ;) Men det hörnet är så mörkt så det påverkar mig...haha I vanliga fall så har vi vita gardiner från golv till tak längs hela den väggen, inte ivägen för fönstrena så klart.. Just för att hela den väggen är så jä*kla meningslös! 
 
Jag vet att mycket kommer att ändras i rummet när vi sätter in panelen/planken längs hela huvudgavel-väggen. Då drar vi el bakom och läslampor kommer upp, det ska byggas in spottar längs hela den väggen så det blir en cool effekt på planket. Sen ska vi fixa till det sänkta taket och då kan man kanske (?!) sätta in fler spottar just där, annars så blir det väl att köpa en skena och belysa med. 
 
Det är nästan så att jag funderar att skjuta hela sängen till andra sidan och tyvärr skapa en "kryp-in"-känsla i ett stort sovrum för att få plats med en byrå eller golvlampa, eller göra en fotovägg eller nått annat kul med.
 
#hatar #den #här #jävla #skiten... hahaha
 
idag fick jag nyhetsmail av styleroom så det är väl bara att gå in och glutta antar jag.
Då brukar det släppa... ;D
 
kram kram

Nu har det ryckt till i inredningsfingrarna igen... ;)

Nu börjar man längta till hösten istället, hur knäpp får man bli? Men jag kan inte rå för det... Jag älskar att tända en massa ljus, bunkra upp skafferierna med en massa goda te-sorter, ha en pläd lite nonchalat slängt på soffan, ha en massa kuddar i soffan, dimma ner lägenheten, kolla på en film och inviga sina nya shepardstofflor...det är höst för mig... <3
 
 
Nått som är kul är att budget kedjorna har ryckt upp sig rejält vad det gäller inredning. H&M och ellos har nyss fyllt på med en massa godingar som jag knappt kan vänta till att få sätta tänderna i! haha I år kommer jag att satsa på lite mer rustikt och mustigt. ;D
 
Vi inleder ju snart fixning del 2 här hemma hos oss nu. Det ska fixas glasskivor till köksväggarna, lite nya vitvaror ska in. Vi vill ha fullsize kyl och frys med is och vatten istället för en side-by-side, det blir nog bäst. Sen ska väggpanel/plank upp på sovrumsväggen och i vardagsrummet även för att dra en rödtråd in i vardagsrummet.
 
Sen ska sovrummet få ny säng stomme och möbler, väggpanel som sagt, ny belysning, taket ska fixas (har släppt), man kanske till och med kan sätta in fler spottar? (önsketänkande)...
 
Sängstommen "kajsa" från Mio ska vi ha i sovrummet.
 
 
 
 
 
Sen är det dags för det sista projektet; Badrummen. Det är vi i fullfärd med nu att ta in offerter och kolla upp vad vi vill ha och så där. Så snart vi är hemma från Miami så åker sista växeln i sen är det dags att omvärdera igen och sen får vi se vad vi gör! ;D 
 
Har ni några projekt på gång där hemma? :)
//Linda
 

Det blir en bra filmhöst!

Något vi älskar i vår familj är film! Förr gick jag och bejb på bio jämt men nu med en massa jobb och livet emellan så har det inte blivit lika ofta. Men idag blir det bio! Jag hittade en film som jag tänkte överraska honom med men så stod han bakom och snokade! hahah 
 
Den filmen heter Elysium. Den är med Matt Damon i huvudrollen och filmregisören är den samma som från filmen District 9. Den är för mig den sääämsta filmen jag någonsin sett oxh jag är typ fortfarande sur för att jag aldrig kommer att få tillbaka de 3(!?!!) timmarna av mitt liv som den filmen tog från mig! hahaha
 
 
 
Men denna verkade bra så det kanske är ett sett att förlåta och gå vidare? ;D
 
Andra filmer som jag måste se snart;
 
- Man of Steel
- Now you see me.
- Fast and the furious 6
- The bling ring.
- Red 2
- Grown ups 2
- Pacific rim
- World war Z
- Gravity
 
Idag så kör vi alltså en baklänges dejt. Vi börjar med bio och sen ska vi möta upp en kompis och sen så ska vi alla äta middag på hardrock cafe. Konstigt nog så har jag aldrig ätit där än..haha
 
ha en fin fredag på er!
//Linda
 
 

En unge tusen miner.... <3

 
Älskar dig! <3
 
 

VATTENLANDET!....Bildbomb! ;D

 Ella och "Emil" (emil i lönneberga)...haha Nejdå här är Agnes, emils värsta mardröm! hahah <3 <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så och detta var nu det sista som jag lägger upp här i bloggen! ;) Resten (ja, det finns mer), det ska in i ramarna här hemma hos oss. Vi har som sagt haft världens bästa semster med tjejorna! och tänk att allt detta var vi nära att gå miste om då det sitter en; bitter, ensam, sabotagelysten mamma, i en stuga i skogen....
 
En sak är säker, om denne ens "pull, half the shit again that you did before..." ja ni vet vad man säger. Jag förstår bara inte hur man kan vara så bitter och avundsjuk att man ska/måste förstöra allt för andra, inte minst för sina egna barn. För hur man nu vrider och vänder på det själv i sitt twistade lilla huvud så gör du inget gott. Det enda du gör är att sabba för dig själv, ljuga för dina barn och skjuta dem sakta men säkert längre bort ifrån dig... Du kommer inte vinna nått pris för "årets mamma", det enda du samlar på dig är galenskaps poäng....
 
Kram på er mina fina! <3 
//Linda
 
 
 
 

Tillbaka på hemmaplan! :)

Efter att barnen blev lämnade så tog jag och bejb en sväng. Vi kollade på nya tv-spel till honom och jag kollade lite annat kul. Kom i alla fall med ett 32 gb minne till min mobil, så nu jävlar blir det bilder! haha 
 
Resterande dagen har jag spenderat med tvätt och lite fix hemma. Jag har varit en duktig wifey idag och lagat lunch, tvättat och gjort latte. Nu jäklar gäller det att öka en växel om jag ska få min vilja igenom! ;D haha nej då, så illa är det inte...än. hahaha!
 
Nu sitter jag i studion och går igenom miljarder foton! *ghaa*... Men, men, har man haft världens bästa semester så har man och då blir det en massa foton! :D Nästa steg när allt är klart är att slänga upp dem här i bloggen, sen ska en massa iväg på framkallning!
 
Vi känner även mer och mer att vi nog behöver ha en ny, lite roligare kamera. Den vi har funderat på är Nikon D600. Något kraftfullare än den D5000 som vi har idag och mest köpte bara för att ha en och för att jag tydligen promt behövde ha en vridbar skärm, vilket jag själv inte har nått minne av att jag hade sagt?..haha Ja, vi kommer ju bara att fota mer så det är väl lika bra att ha en rejäl! :)
 
ha det bäst mina fina! <3
//Linda

God morgon! <3

Nu är vi alla hemma och utvilade! Elin fick jag gå in och väcka kl 9.30 "det var nog skönare att sova i min egen säng än vad jag trodde"...haha Alla har riktig frukost i magarna och barnen är nu påväg till sin mamma. Sen ska jag och bejb hitta på bus!
 
Såhär ser det ut överallt just nu, orkade verkligen inte tvätta en pryl igår! haha tar nog tag i det snart! ;D men har man haft en helt underbar vecka med sin fina familj så är det okej! :)
 
 

Sista stunden...

Igår kväll så skulle alla de andra tjejorna också fläta sitt hår och jag och tjejorna passade på att kolla till deras flätor och göra om dem som släppt.
 
 Resterande kvällen spenderades i poolen med lite sista bus tillsammans innan vi alla skulle hem till landet lagom. Jag och bejb packade allt sen på kvällen efter middagen och barnens disco. Skönt att ha det gjort! ;-)
 
För min och bejbs del så ringde klockan kl 04.50. Vi skulle nämligen ner på stranden en sista gång för oss själva,  kolla på soluppgången och ta ett dopp. Ja,  och det var så där underbart smörigt som det låter! ;-)
 
 
Sen gick vi tillbaka och sov i några timmar till innan det var dags att väcka dem andra och gå ner och äta frukost en sista gång.
 
Sen dess har dagen spenderats på transfer bussen, med att  ha souvenir-shoppat på flygplatsen och suttit på flyget och nu är vi alla på väg hem! :-) det blir lite mat om en stund och sen sängen. Jag och älskling har 4 lediga dagar tillsammans till innan jobb och vardag drar igång igen. Men det är så välkommet!
 
Kramstund på Arlanda för alla småtjejor! <3 Här har ni då mina extra barn som jag har haft under denna vecka! haha vi har flätat hår, pratat, löst världsproblem och busat! <3
 
 
 
 
 
 
 
Vi hörs mer sen och då blir det med en massa bilder! Vi har ca 1000 bilder att gå igenom, men snart så! 
Kram kram 

Dag 6, en dag i lugnets tecken..

Jag kände att efter 6 dagar i detta tempo och med utebliven sömn då och då, så behövde jag ta en lugn dag för mig själv. Vi åt alla frukost tillsammans och sen gick vi alla ner till poolen. Efter att ha behövt flytta på oss för tredje gången av olika anledningar så valde jag att gå upp på rummet och fortsätta min bok där. :)
 
Där satte min narkolepsi in och jag somnade i stället! Barnen och pappi-lapp drog ner till beachen och mös vidare.
 
Nu har vi ätit middag och barnen är nere på discot och hoppar och skuttar. Jag kom nyss upp på rummet/lägenheten och ska läsa lite innan jag ska gå upp och öppna dörren 30 gånger... 
 
Tills imorgon så har jag laddat batterierna och då blir det solstolen som vanligt!
Kram kram

Dag 5, delfiner, snorkling, båtutflykt..

Vi vaknade lite innan 05, klädde på oss och hämtade vår frukost och begav oss bort mot bryggan nere vid stranden där vår båt skulle åka från. Det var supermysigt då solen precis hade gått upp! :) Det var en superstor båt med 3 våningsplan som vi skulle åka med.
 
 
 
Vi hämtade och provade ut cyklop och simfötter sen var det dags att kliva ombord. Vi skulle alltså ut med en båt och simma med delfiner idag! Första sträckan tog typ 2 timmar,  då skulle vi till det mest delfin-säkra stället.
 
 
 
 
 
Lilla ella var lite trött så hon sov vidare i mitt knä och vaknade lite innan vi skulle Stanna till. Vi gjorde totalt 3 snorkelstopp och vi har fyllt ett minneskort! Haha så vi har en massa fina bilder på barnen och en massa på delfinerna och en massa annat häftigt.
 
Här har ni videon på när vi simmar med delfinerna! Skithäftigt när man kan känna "simtagen" alltså pustarna från dem! Detta blev starten för ett nytt familjeintresse! :)
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var skit coolt att simma med vilda delfiner, det blir lite annorlunda än om de bor i en pool. På hemvägen solade jag högst upp på båten på en plattform. Så sjuukt nice och varmt! <3
 
 
 
hahah, Elins min när hon fick se delfinerna! haha Price-fucking-less! haha
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi var tillbaka till 16, lagom mosiga, då badade vi i poolen med barnens kompisar och svalkade oss en stund.
 
 
 
 
 
Sen blev det middag och kvällsunderhållning med familjen annorlunda och alla andra var nyfikna och ville se våra filmer från när vi dök och alla foton på delfiner,  nemo-fiskar, rockor, bläckfiskar,  superstora fiskar och alla färgglada!
 
Barnen dansade och sjöng i ring med en massa andra barn och de hade det super kul! De är så himla fina allihopa på sitt egna lilla vis!
 
 
 
Nu blir det sängen! 

Dag 4, beach, massage och vattenlandet!

Vi startade dagen med en brakfrukost! När alla var mätta och belåtna så smorde vi in oss och promenderade ner till den underbara stranden.
 
 
 
Vid 12 så var det dags för lunch, barnen har en given favorit; pizza!  Kl 13 så gick jag, älskling och farfar på massage igen och sen åkte hela familjen annorlunda till vattenlandet och busade i 3 timmar.
 
 
 
 
 
Efter nån timme i babypoolen med alla mindre så var det dags att åka alla de större med dem andra,  fy fan vad hemska de rutchelkanorna är! Och då är jag vaken rädd för grönan eller vattenruchelkanor i allmänhet alls. Till kvällen så gick vi och lade oss i bra tid då vi alla ska upp kl 05 imorgon bitti! :) Vi alla är super spända på vår lilla tripp! Det kommer att bli sååå fett! <3
 

Dag 3, en superkväll!

Efter allt poolerna så blev det tillslut dags för middag. Tjejorna busade med de andra tjejorna och vi alla 12 åt tillsammans. Sen var det dags för minidisco och alla 6 discoprinsessor från 4-10 år har hoppat och skuttat och dansat nonstop tills kl 22.
 
 
 
 
 
 
 
 
Där emellan så brände de av några airhockey matcher sant att jag flätade alla barnens hår. Det är så kul när barn man knappt kan namnet på tar ens hand som det mest självklara i världen eller kommer och sätter sig i ens knä. Min sambo sakar alltid på huvudet men jag kan inte rå för det. Små som stora barn gillar mig. Det är dem som om dras till mig! Haha
 
Det blev i alla fall en superkväll och tjejorna har haft det superkul! Har kan ni se lite mer vad de har sysslat med, alla kvällar i veckan. Här är sången som ingen av oss kan få ut huvudet! haha
 
 
god natt! <3

Dag 3, den bästa semestern någonsin!

Japp,  den meningen och barnskratt  är det som går på repeat hela dagarna.... ;-) Idag tog vi lite sovmorgon och sen var det dags för frukost. Barnen mumsade i sig pannkakor med Nutella och vi övriga tog omelett och yoghurt. Det är så himla bra mat här,  visst man måste knipa och knåpa lite men det finns nått för alla!
 
Idag inledde vi dagen nere på stranden med det underbara vattnet.  Barnen älskar tydligen havet nu! Haha vi har letat snäckor,  snorklar och filmat under vattnet, kramats och flytit runt och myst.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här om dagen så kom det en försäljare fram till mig och föreslog att vi skulle fläta barnens hår. Det är något jag själv tänkt på att de ska få göra länge. Dock tröttnade han efter 15 minuters tjafs med mig och lämnade oss tillslut och sa att jag var en "very difficult woman".. Haha min fästman skrattade och sa "i know,  i live with her".. Haha jag dog av skratt sen när han gått!
 
Ni andra som också jobbar med och är väl insatta inom försäljning vet också att det inte finns nått roligare än när en säljare ska sälja till en säljare,  fast de inte vet om att man genomskådat dem för läääänge sen. Han tyckte att jag var besvärlig som tyckte att 500 kr/barn för att fläta in halva huvudet var helt cp i prissättning.
 
Haha i Cypern tror jag att de tog 150–250 kr per barn för samma sak. Visst det blir också en del men det är en kul sak och ett minne,  för att inte tala om praktiskt då dessa barn har mer mat i håret än i magen när de har ätit mat. Idag kom det i alla fall en vettig säljare som var lugn och laid back och gav ett rimligt pris för hela kalaset.
 
Så konstigt att killen innan hade det absolut lägsta priset vi skulle hitta,  och dessa var från samma ställe! Haha så kl 13 idag tog jag med tjejorna och flätade håret. De är supernöjda och känner sig jättefina!
 
 
 
 
 
 
Bästa citatet var i alla fall "Åh nu kommer inte mamma att känna igen oss, då kan vi flytta till er i stället! Jaaaaaaaaa! "
 
Efter de fått håret fixat så blev det beachen ett tag till innan vi tog minibussen till badlandet. När vi klev av så tror jag inte att någon av oss inte stod och gapade. Detta är det största vi någonsin sett,  det är 51 vattenruchelkanor här! Jag och Elin har åkt som tokar! hahha
 
På vägen upp så stannade elin till och tittade på utsikten och sen sa hon att detta är den bästa semestern hon någonsin haft och att hon aldrig har varit så glad som idag....  Det känns så himla bra i hjärtat att få höra en sån sak,  så genuint..  Fina elin!
 
Nu blir det att göra sig klar för kvällen. Tjejerna är iväg och leker med sina svenska kompisar (adopterade systrar). Det är en familj från Stockholm med 4 tjejer i åldrarna 4-10 år. De satt bredvid oss på flyget, och de bor på samma hotell vara några hus bort.
 
Hoppas att er dag har varit bra! :)
Kram kram

Dag 2, en dag på stranden och på spat....

I dag vaknade jag kl 03.30 av min käre sambos "åka-till-arlanda-alarm".. Jag stängde av mitt och påminde även min lillebror. Sen hoppades jag tyvärr på att älskling måste ha gjort det. Ja, nu hade han ju inte det och det är ju ändå bara jag som vaknar av hans alarm ändå. Att jag aldrig lär mig! Haha någonstans innerst inne så hoppas man ju på att han ska ändra sig och komma ihåg saker bättre,  men det kommer han inte. Haha! <3
 
Idag efter frukosten så begav vi oss till standen.  Där har vi alla busat och solat till kl 12.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Det bästa med stranden är nog ändå utsikten.... ;)
 
 
 
 
 
 
Idag har vi även bokat en massa massager till mig, bejb och farfar.  Trevligt trevligt! Den första var redan idag kl 13. Så det var bara att slänga i oss lunch och bege oss mot spat, det var så behövligt! :-D
 
 
Idag bokade vi även en heldagsutflykt till på söndag som vi alla längtar supermycket till! Vi pratade även lite framtidsplaner som vi ska sikta på om några år! ;) Eftermiddagen spenderades vid poolen med en massa glass och annat gott.
 
Barnen har badat som tokar med sina cyklop, hoppat och dykt!Haha Ella kom och vad mig klia henne på ryggen och med vana fingrar så svepte dem likt sömnstoft över hennes lilla kropp. Jag tror hon somnade på 5 min! Awsoome! ;-)  vi flyttade sedan hela solstolen in i skuggan där hon fick sova ett bra tag medans jag satt och läste bredvid...  Så skönt och slappt!
 
 
 
Det är väl typ det som hänt idag. Imorgon blir det vattenlandet och att bara mysa vidare. <3
 
Kram kram

Vackra unge! <3