God natt från det underbara sovrummet...

Det kommer att bli så bra det här när det blir klart... Om en liten stund! ;)... Haha! Nu har jag hamnat i ett inredningsträsk igen, jag vill bara fixa saker hela tiden, dona och göra om. Men det är kul,  för det blir så bra och fint och sen så gör det ju så snabbt! ;-) 
 
Trivs som attans i sovrummet nu! 
 
 
 
 
Nu börjar projekten dessvärre att sina här på våra 104 kvm. Även badrummen är på väg att fixas inom kort. Sen blir det att omvärdera och sen får vi se hur vi gör... ;) 
 
Kram och god natt på er!  Jag ska in tidigare till jobbet imorgon och lägga upp dagen,  kolla lite siffror och kolla upp vilka butiker som vi ska brutal-äga imorgon... ;D woop woooop! 
Amanda

Hej gumman! När det kommer till era lägenheter ni har haft. Fixar ni till dom till max, med t.ex spotar, nya väggar, musik högtalare som ni hade i er gamla lägenhet och så vidare, men sen när ni är helt klara bor ni kvar i lägenheten ett tag (år) eller försöker ni sälja och köpa nytt och börja om igen? Det känns som att ni alltid har planer på gång när det kommer till ert boende :) KRAM <3

Svar: Hejsan! ;)Först så köpte vi en 2:a för att vi behövde en lägenhet. Sen fixar vi den så VI känner att det går att ens bo där, och det innefattar spottar,väggar, sänkt tak etc...

Sen kom det upp en 5:a och i samma veva hade vi planer på att ha barnen mer och då behöver dem (vi vill) egna rum, så det var perfekt.

Så vi fixar och sen säljer vi, tjänar in och lägger in i ett nytt projekt! ;)
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR