Helgen som var...

 I fredags så var jag och bejb på bio och såg Elysium, den var grym om man gillar den typen av film! ;D Sen blev det middag på marion gastro (?), det där diner/bowling stället på kungsgatan. Då efterrätterna inte var de mest spännande på begav vi oss mot fridays i Kungsan. Där träffade jag fina bri så vi babblade en stund, tänk att hon ska tillbaka till NY snart, aviiis..haha 
 
 
Ett par glassdrinkar senare så åkte vi till boulebar i rålis där vi drack en massa goda drinkar och satt och snackade lite skit ett tag. Sen skulle vi tydligen upp till fridhemsplan och spela biljard?! haha skön spontan idé på en aktivitet man gör alltför sällan! haha Runt 01 så rörde vi oss hemåt, grymt kul kväll och lagom chill! :)
 
Lördagen spenderades hemma. Bejb spelade sitt nya spel och jag satt och redigerade alla våra semesterbilder i typ 8 timmar! haha men fint blir det! ;) Snart ska jag beställa hem framkallningarna och nya fotoramar ska upp!
 
 
Igår, söndags så började jag dagen lite chill hemma. Plockade och donade. Det är så mycket saker överallt sen resan och hittills så har jag fått packa upp allt själv och det är så jobbigt när även resten av våra underbara 104 kvm också måste städas... Uppgiften ser då tillsynes omöjlig ut, det känns som att inget händer och som om man jobbar baklänges. Det i sin tur är ju nog det mest omotiverande som finns! Vilket leder till att jag börjar torrets-städa lite här och var...
 
På eftermiddagen så kom svärfart och hämtade upp mig, vi skulle åka på kräftskiva tillsammans med en del av släkten. Det var supermysigt! :)
 
 
De har byggt ut sin veranda med ett isolerat uterum med panorama vikfönster, så sjukt mysigt och lätt värt det! Sen fick jag även hänga och lukta på denna underbaring, så söt så jag tror att jag dör!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
hoppas att ni haft en fin helg! <3
//Linda
 
 
 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR