Med hjärtat fullt av kärlek! <3

Då det var lugnt på jobbet så fick jag gå tidigare, åh jag var såååå tacksam! De 2 timmarna extra värmde mitt hjärta nått så oerhört! :) Jag åkte in och mötte upp alla mina hjärtan och min lillebror inne i stan, tjejerna hade på sig det nya dem fick och det lyser verkligen hela dem! Så de har skuttat runt i stan i sina coola leggings och tuffa boots, så söta! <3
 
Vi åt middag på fridays och guuud så vi har ätit! haha Förrätter, massa mat, efterrätter och milkshakes! haha Vi älskar att sitta ute (inte hemma) och äta mellan varven. Det är så mysigt att bara få umgås med tjejorna utan att behöva tänka på att ta fram och tinga, och disken osv. Så vi har haft det supermysigt och tjejorna har verkligen varit i sitt esse! :)
 
I morgon är det jobb för min del, men först blir det cheerleading då tjejerna nu är bätte i halsen. Jag och Ella ska upp tidigt och busa och sen ska vi iväg till hennes första träning! :) Är så glad för hennes skull att hon också fick börja på en aktivitet, hon behöver verkligen det för att få växa som person! :)
 
I morgon jobbar jag till 18 sen blir det bara hem och mysa och ladda om. Är glad att vi har fått så mycket gjort i alla fall så då kan man kanske "peppar peppar"mjukstarta veckan lite och äntliiigen försvinner all rea! Nu är vi redo för höst och vinter fullt ut! :)
 
kram kram och hej alla nya som hittat hit! <3
 
//LIndaNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR