Tillbaka på hemmaplan! :)

Efter att barnen blev lämnade så tog jag och bejb en sväng. Vi kollade på nya tv-spel till honom och jag kollade lite annat kul. Kom i alla fall med ett 32 gb minne till min mobil, så nu jävlar blir det bilder! haha 
 
Resterande dagen har jag spenderat med tvätt och lite fix hemma. Jag har varit en duktig wifey idag och lagat lunch, tvättat och gjort latte. Nu jäklar gäller det att öka en växel om jag ska få min vilja igenom! ;D haha nej då, så illa är det inte...än. hahaha!
 
Nu sitter jag i studion och går igenom miljarder foton! *ghaa*... Men, men, har man haft världens bästa semester så har man och då blir det en massa foton! :D Nästa steg när allt är klart är att slänga upp dem här i bloggen, sen ska en massa iväg på framkallning!
 
Vi känner även mer och mer att vi nog behöver ha en ny, lite roligare kamera. Den vi har funderat på är Nikon D600. Något kraftfullare än den D5000 som vi har idag och mest köpte bara för att ha en och för att jag tydligen promt behövde ha en vridbar skärm, vilket jag själv inte har nått minne av att jag hade sagt?..haha Ja, vi kommer ju bara att fota mer så det är väl lika bra att ha en rejäl! :)
 
ha det bäst mina fina! <3
//Linda
Madde

Va duktig du är som städat och tvättat och så :) får jag slänga över min tvätt till dej som jag ska ta itu med nu också eller😜 haha :)
Va roligt att höra att ni har haft det bra och fått fint väder alla dagar :) vattenlandet så ju helt sjukt kul ut!!
Ha det super och jag ser fram emot att se korten med allt bys ni har gjort :) kram på dej

Svar: Ja, men det går inte snabbt! ;) haha jadå, det är bara att dumpa allt här! hahah fotona kommer upp nu så gå antingen in på kategorin RESOR--->EGYPTEN 2013, eller scrolla ner till inläggen med namn "dag 1"...

kraam kraaam på er! <3
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR