Ett reselöfte...<3

Någon gång i livet så ska jag åka till Maldiverna! Det är verkligen världens vackraste plats i mina ögon! Allt är verkligen perfekt där! Så om det blir dit bröllopsresan går vet jag ej men jag SKA dit! Var så säker! :)
 
 
 
 
 
 
 
Linda

Hej :)

Samma här!! Sitter alltid och kollar på resor dit! Drömmålet för oss också att komma dit någon dag :) så himla vackert!

Svar: det är verkligen underbart! ;D Det är verkligen super kul att du hittat hit! :) Vart tränar du nu? Och hur fungerar det med ditt träningsupplägg? :) Mer indelat+ fokusgrupp?
ha en underbar helg på er! <3
//Linda
Linda Mark

Linda

Tack! Älskar din blogg :)

Jag tränar och jobbar på World Class Vällingby!

Träningen har gått upp och ner och behöver verkligen få struktur på träningen igen.. Sjukt mycket i privatlivet har gjort mig ofokuserad på träningen :( annars kör dags uppdelning på min träning och muskelgrupperma indelade :)

Hoppas eran helg varit Grym <3

Kram

Svar: Tack fina du! :)Jasså, vad roligt! :) worldclass är en kedja som alltid undgått mig på nått sätt. Det har typ inte funnits där jag velat haft det.. Haha
Mm det är jobbigt när det blir så, det var därför jag lade av ett tag själv.
Får pröva det sen en period! Vissa föredrar det mer då det är maximal vila och maximal ansträngning när man väl kör... Men då ställer det ju också krav på att man ska kunna träna alla de dagarna i veckan som krävs. :)

Jo den har varit bra! Jag har tränat och vilat ut ordentligt! Ska bli skönt med jobb igen! ;)

Ha en trevlig vecka! :)
Linda Mark

Linda

Ja Sats har ju fördelen att ha flera center överallt :)

Precis och dags vis träning är därför lite tokigt att köra för man tappar lätt motivationen när man missar någon dag hit å dit! Nu mera när jag tränar blir det mycket funktionell träning sen så tränar jag med PT ganska så mycket med tanke på att vi jobbar tätt ihop då blir det mycket funktionell träning där också :)

Kram
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR