Jag älskar mitt pannkaks-liv! Haha

Ja, att saker aldrig blir som man tänkt sig kan man lätt konstatera efter denna vecka! Hahaha OMG! Idag är det min enda lediga dag denna vecka, eller det var tanken att det skulle vara det i alla fall! :)
 
Nu sitter jag på tåget på väg in till stan för att kolla runt lite och bara mysa! :)  innan jag skulle dra hemifrån så ringer fina butikschefen i Sollentuna och ber om hjälp idag. Och ja, jag älskar mitt jobb så jag till och med saknar det på mina enda lediga dagar. 
 
Min plan med allt som jag vill göra idag funkar ändå så självklart ställer jag upp! :) jag ska nu in till stan som sagt, sen ska jag möta upp Sandra I stan eller i Sollentuna, sen ska vi träna tillsammas! Idag blir det ryggen och armarna som ska mosas! ;D efter det ska jag äta nått och glutta runt lite sen hoppar jag in och jobbar till stängning.
 
bejb blir sen idag sandras fästman också då de är i Lidköping och jobbar. Tänker var väl att jag hade tänkt att våldgästa henne och lukta på hennes underbara yankee candle samling! ;) men det blir ju bra detta med.
 
Man kan som sagt aldrig spika något helt! Haha imorgon är det jobb och sen lite raj-raj på kvällen. Ingen dricka dock och inte alltför sent då jag ska öppna på jobbet och sedan jobba hela helgen.. :) 
 
Men det är ju kul att bryta av och göra något annat för omväxlingsskull! ;)
 
Fan, asså jag har en sån jäkla ångest över lägenheten just nu! Haha efter en vecka med en massa jobb för oss båda så kan jsg knappast påstå att städning och underhåll har varit prioriterat denna vecka... Jag hade ju tänkt att träna och sen åka hem och fixa. Jag KANSKE hinner det ändå, skulle vara nice att ha det klart inför helgen... Så får det bli! ;)
 
ha en bra dag! <3
Linda

Vet hur det känns med röra hemma! Eller en annan tyvärr det är rörigt för att man alltid vill ha det tipp topp ;-)
Vi har projekt rensning i vårat hem, tar ett ställe åt gången och försöker rensa! Jisses va man spar på sig!!

Hoppas du får en bra dag :-)

Svar: det är så skönt att göra så ibland! Jag skulle dock behöva stor sanera här hemma! ;D första tecknet brukar vara att jag inte hittar saker som alltid annars varit solklara om vart de finns...de lever till onödig vardagsstress, det kan fucka upp min dag och så vidare... haha så det är dags att ta tag i detta nu! ;D jag ska kolla på ett program sen så röjer jag!
kram kram
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR