My biggest craving right now..

 
 
Till min glada förvåning så har min fina vän den inne på Apple Store för ett mycket bättre pris! (LÄS: Icke ocker)...Så om jag inte glömmer plånboken i morgon så slår jag nog till! Det bästa av allt är att jag slipper köpa den inne på Jackie! :) Enformiga, inrutade, stiffa människor ligger på min un-like-lista... ja, hade de varit lite trevligare så hade jag ju köpt den där imorgon för en större peng, men men...jag gråter inte... ;D
 
Älskar måndagar! ;D <3 <3
 
Linda

LINDA!!!

Så sjukt att jag hittade den på Apple store igår och tänkte skriva till dig då du skrivit förut att du ville ha den! Bättre pris och som du säger så slipper man köpa den från en sur bitch från Jackie! Sorry men det är tusan sant!

Jag ska beställa från Apple på nätet då vi bor en bit ifrån Täby :)

Kram

Svar: Hahah sjukt ju! Men det är som dem säger, smarta hjärnor tänker lika! ;) nej men fy fan så värt det! Det är värt att även beställa från hemsidan då det även är fri frakt. sen ser man även lagersaldo direkt så man slipper hålla på och spela "Vi har inte den inne just nu och vi vet inte när den kommer in. så gå in i butiken varje dag och kolla och slösa bort ditt liv"....Haha vart bort ni typ då?
Det är så knäppt att det känns typ som att vi känner varann fast vi aldrig setts! :) haha

Kram kram
Linda Mark

Linda

Haha men verkligen!!! Ja bra med fraktfritt :-) då känns det ändå värt som du säger att inte åka dit i onödan ;-) slösa tid har man inte råd med! Haha..

Vi bor i Hässelby Strand så det är en bit dit tyvärr, men ack va jag älskar Täby C ;-) bor ni nära eller är det bara jobb mäsigt?
Ja jag vet det är helt knäppt! Dagliga nöjet att gå in och läsa vad Linda haft för sig ;-) haha! Men det känns som att vi delar mycket "åsikter" om saker och ting!

Kram

Svar: haha precis! ;D
Jaha, hat har också bott där ute så det blir ju lite knixigt..:/ haha vilken tur att du gör det! :D Jag jobbade ju i Farsta c i drygt ett år sen brytte jag till täby nu i februari. Så mycket roligare centrum, bättre butiker, mer levande, love it! Nån dag blir det även bio efter jobbet! ;D

haha vad söt du är! haha <3 Mmm, precis! :)
kram på dig!
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR