Mys lördag! :)

Idag var jag bra trött när det var dags att kliva upp. Ella kom nämligen in till oss vid 01 inatt, det är något nytt beteende som hon börjat med på senare tid. Hos oss har det aldrig varit nått problem med varken läggning eller vart barnen ska sova någonstans. Vi hann sova en timme mellan 00 till 01 och sen var det i alla fall kört för mig. 
 
Men men, sova kan man göra när man är död. Så upp och hoppa och fixa frukost åt alla, sen fick jag skjuts mot jobbet. Vi gick även runt alla i Sollentuna en stund innan jag började jobba. 
 
På jobbet gick allt bra i alla fall jag fick träffa ännu en underbar tjej som jag jobbade med idag. Det är så kul att det bara jobbar grymma tjejer och killar inom företaget och alla har verkligen super härliga personligheter! 
 
Jag jobbade bara till 16 men vi fick en massa gjort! Sen kom bejb och barnen och hämtade upp mig och så åkte vi vidare mot Täby centrum. En väldans massa centrum idag! ;)
 
Vi kollade på present till barnens faster sen köpte jag och Ella en film, jag köpte en smoothie på naked juice bar, sen svängde jag förbi på jobbet (alltså mitt riktiga jobb! ;) sen lämnade jag in ett par jeans på g-star så jag ska plocka ut något nytt där sen..
 
Efter att alla ärenden var klara så åkte vi vidare en bit här i Täby och här har vi ätit middag och myst. Det har varit 6 barn som har sprungit här och tjoat och busat non stop! Super mysigt! Vi ska väl strax röra på oss och lägga glada och busiga barn så de är lika trevliga imorgon!
 
kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR