Älska frukost! <3

Trots att jag sovit 12 timmar intatt (!!) så känns det ändå som om jag aldrig somnade igår... Det måste väl vara ett sätt för min kropp att försöka snooza sig igenom denna gråperiod som just nu råder... Men icke! Jag måste vara vaken igenom den så den får snällt följa med ändå. Den får vila sen på en strand i sommar om den jobbar på duktigt nu! ;D
 
Nu sitter jag i alla fall i studion, kollar på resor och äter frukost.(och om min sambo läser detta så är detta bara en synvilla och jag sitter egentligen vid köksbordet nu)..;D 
Asså mitt LCHF-bröd som jag gjorde här om dagen är så himla gott! Ibland blir jag inte klok på mig själv! haha
 
 
Sitter som sagt och letar resor, det är väl det jobbigaste när man faktiskt kan åka i princip vart som helst, ja då måste man ju välja...hahah Men det ska nog gå bra! ;D
 
 
 
 
 
Ha en grym dag hörrni! <3
//L
 
 
Linda

Åh va mysigt att titta resa! Vart väljer du emellan? :)
Vi ska boka våran resa i helgen! Åh asså magen pirrar bara man tänker på det ;-)

Ha en bra dag!! Kram

Svar: Jag har typ ingen aning! Haha vi bokar nu för hela familjen. Dvs. Jag, sambon, hans två döttrar och hans pappa.
Förra året var vi i Cypern på ett splash hotell, typ som ett äventyrsbads hotell. :) hittade ett liknande hotell fast i Egypten, men de är typ precis för små på längden så de fick inte åka allt. Så det blir en massa pengar som man inte används tillfullo så sätt.

Så nu kikar jag på allt mellan Grekland, till Turkiet, Spanien och Egypten.
Jsg och Robin (min sambo) vi hoppar vår resa nu i sommar och åker i vinter typ. Du ville till Thailand eller? :)

Kram
Linda Mark

Linda

Åh va mysigt :))

Ja vi ska till Thailand 3 veckor 14 november till mitten av dec. Sååå skönt :) vi va där förra året också!

Kram

Svar: Vad nice! ;) då är du ju en liten Thailand expert ;) du vet i alla fall mer än mig! Jag har varit Thailand sugen i några år, sambon är inte så sugen. Han vill mer till USA, fast det vill ju jag med så det spelar ingen roll. Vi hinner med båda och alla andra ställen också sen! ;)

Men jag vill ju till värmen nu och han bad mig spara 2 veckor tills i februari... Haha man vet aldrig vad han har för sig! Haha men annars har Mexico och typ cancun kommit upp på tal, så det blir väl det om inte Thailand. :)

Vad har era flygbiljetter kostat när nu har åkt? Är 18.000 kr för 2 personer standard? Eller vart och hur bokar ni resan med allt från flyg till boende?

Kram kram
Linda Mark

Linda

Vi har köpt våran resa på ving, 40.000 för 3 veckor i en prime suite på ett 5 * hotell :) as mysigt ställe!!!!!

Thailand är toppen tycker jag! Vi vIll också till USA men Thailand blir Nice med värmen :)) och Thailand är grymt för barn har jag sett och hört många barnfamiljer sagt!

Kram

Svar: Men precis man väljer det pga värmen!! :) ok men det är ju ett bra pris om hotell ingår! ;D Jag har hört om många som bara köper flygstolen och första natten på hotell och sen så hoppar de runt lite beroende på vart de vill och vad de ska göra.
Min sambo hatar det, och jag har aldrig gjort det men det skulle vara kul att göra så och bara åka dit man känner för det. Vissa menar att det även blir billigare att boka där, jag personligen skulle nog tröttna på samma ställe i mer än en vecka.

Speciellt om det inte är ett hotell man varit på innan och trivts med. För om maten eller nått annat är mindre bra så är man ju låst till att bo kvar där i X-antal veckor till...:/ Det tycker jag är lite läskigt..

Åh vad mysigt för er! :) nu blev jag jätte inspirerad att kötta på lite extra! :)

kram kram

Linda Mark

Linda

Jag klarar inte av att åka ner bara och leta hotell typ, jag vill veta vad jag får!
Men det blir mycket billigare!! Vi har varit på samma hotell innan och det är såååå grymt!! Vi älskade det, alt va perfekt! Annars hade jag aldrig vågar ta 3 veckor på samma ;-) och vi kommer åka på mycket utflykter och olika öar ändå men ha vårat "hem" hotell ändå :))

För oss som vet vad vi får för dom pengarna känns det grymt ;-)

Kram

Svar: Nej det är klart! :) men eftersom ni har varit där förr så vet ni ju och då är det ju lugnt! ;) vad heter hotellet? kraaam
Linda Mark

Linda

Hmm det är ett sun prime hotell så det kanske heter Sunprime Kamala beach , jag kommer inte ihåg hundra..

Men sist vi va i Thailand så blev jag så himla sjuk efter tre dagar :( så denna gång hoppas vi kunna åka på mera äventyr !

Skulle ni åka nu i sommar eller i vinter?

Kram

Svar: Men det tror jag har sett när jag har surfar runt! Vi åker med familjen i sommar och sen hoppar jag och sambon bår egna sommar resa och åker någon gång i vinter i stället i 2 veckor typ.
Kraaam
Linda Mark

Linda

Ja det har även varit me i ving reklamen på tv :)

Åh va mysigt! Kul att åka hela familjen <3

Resa kan man aldrig få nog av!

Kram
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR