An envious stepfather makes a better research Than the FBI.....

Men alltså seriöst barnens "plastpappa" är du på riktigt? Jag har inte skrivit något om nån men ÄNDÅ så sitter du här 3 gånger i veckan minst och kommenterar? Förklara gärna hur du tänker... :) du och jag om något har inget med varandra att göra. Men trots att mitt liv är så hiiiiiimla tragiskt i dina ögon och jag är allt man kan vara mellan himmel och jord så sitter du ÄNDÅ här inne varje dag och läser och kommenterar, förklara mer än gärna hur du tänker?.. 
 
Du känner inte mig, du har ingen som helst aning om vem jag är! :) Att min blogg är självcentrerad beror på att detta är min blogg. Och sist jag kollade så var det okej att skriva om vad JAG gjort idag, om var JAG tycker och om vad JAG vill. Om du har så himla svårt för det så förstår jag fortfarande inte vad du gör kvar här Dag in och dag ut.
 
Jag skriver inget om er eller mina bonusbarn, men då sitter du och hakar upp dig på annat, hittar på saker eller förvrider saker. Vad du anser få ut av det kan ingen annan än du svara på. Jag förstår fortfarande inte vitsen. Men att du är över 30 år och sitter här på min blogg som handlar om mig och mitt liv, du kollar mina kommentarer, kollar upp vem som kommenterat, sen att du går in på deras blogg och kollar vad jag skrivit för att sen komma tillbaka hit och fortsätta att hacka är till och med lite läskigt, de kallas för stalkers... :S Jag pratar med vem jag vill och säger vad jag vill.
 
Du får jättegärna fortsätta att kommentera, kunde ändå inte bry mig mindre och ni alla är välkomna att träna på SATS i Haninge, helst alla på en gång! ;) 
 
Som sagt, du känner inte mig. Det är så många som skrattar åt allt du håller på med, så lägg ner! Det är bara pinsamt... Och vad du anser är en skev verklighets bild, det tänker jag inte ens gå in på. Det vara bara för mycket! haha
 
jag är absolut inte självcentrerad och min verklighetbild är utmärkt. Jag bryr mig otroligt mycket om barnen och det vet dem. Det är inget som jag behöver ta med dig. Jag har även tillräckligt mycket folk i min omgivning så jag inte behöver kommentera och hata i främmande människors bloggar på min fritid. 
 
Resten som du har sagt tänker jag inte ens heller gå på. Så jag hoppas att du känner dig klar nu så du kan sluta upp med detta. Denna blogg återspeglar 1% av mitt liv och vem jag är. Och jag tar inte upp allt som händer i mitt liv här i bloggen. 
 
Så hoppas att du nu är glad över att äntligen få ta en öppen diskussion på min blogg då detta är något som du själv efterfrågat under en längre tid. Jag är inte feg och jag gömmer mig absolut inte. Jag prioriterar bara viktigare saker i mitt liv och har andra saker att göra än att jobba på andra människors självkänsla...
 
Jag vill aldrig behöva skriva en rad till åt dig. 
 
Ha en underbar dag! 
//Linda
Jessika

Hej! Jag har läst din blogg sen Patricia länkade och nu bara måste jag lämna ett litet avtryck.. För det första så är du grym! Jag har själv en bonusdotter och känner igen mig i nästan allt du skriver!
Det känns underbart skönt att äntligen hitta någon som är lika engagerad i sina bonusbarn som jag är i mitt :D Fortsätt att göra det som är bäst för barnen, och för DIG själv! Tack för en jättebra blogg, här stannar jag ;) Stor kram

Svar: Tack fina du! Just den kommentaren behövde jag idag! Ja det är inte lätt! Jag kan inte skriva nått om barnen men barnens mamma och platspappa lägger gärna tid på att kommentera med personangrepp här i min blogg, senast idag. Jag får inte kalla barnens mamma för nånting, eftersom att hon är barnens mamma. Själv kallade hon mig för "styvmamman från helvetet", senast idag. Just nu i den stund så har se säkert hittat att jag skrivt denna kommentaren och lagt upp den på sin blogg, ja, som också senast i dag faktiskt. Det är konsigt det där. De är närmare 30 år, och gör inget annat än att klanka ner. Och sen ska det på nått sätt vara mig det är fel på? Ner, jag förstår inte hur det hänger ihop eller hur man orkar ödsla den tiden på att hata andra och liknande. Bara för att man själv har dåligt självkänsla och är missnöjd med sitt liv.
Lägg tiden på barnen istället, de behöver den...

Kram på dig och tack för att du hittade in. Sånna som du ger mig hopp om mänskligheten och att man inte är ensam.. ~
<3
Linda Mark

Linda

Gumman jag hittar inte dig på Fb :P

Har du ingen ;-) ?

Kram

Svar: Jo, jag letar upp dig. Jag har lagt på stalker skydd! ;) det behövs i tuffa tider som dessa! Hahahah OMG

Tillägg: hittar inte dig heller... Haha
Linda Mark

Linda

Haha!!! Linda Åberg, det går nog bättre ;-)

Asså seriöst vilken kommentar han la igår?? Hjälp......

Svar: Haha jag vet, men jag har vant mig nu... ;)
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR